- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- 33
Msj attım ama canım benim teşekkür ederimYollayin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Msj attım ama canım benim teşekkür ederimYollayin
Evet kiz gibi:)Genital nub a göre kıza benziyor hayırlısı olsun, ne kadar doğrudur bilemem
Kıza benziyor canımMerhaba bizede bakarmisiniz nedir sizce?
Cok tesekkur ederimKıza benziyor canım
Bu bildiğin kız valla yüzü de çok tatlı gözüküyor maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba sevgili anneler 12 haftalık gebeyim ve bnde açıkçası cinsiyeti çok merak edenlerdenim. Anlayan arkadaşlar ultrasona göre yorum yaparsanız çok sevinirim
Hayırlı uğurlu olsun bebişiniz Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin Bende hamileyimde acaba sizin kaçıncı haftada belli oldu cinsiyet doktor ne zaman söyledi ? Birde cinsiyet tahmin sayfaları var oraya hiç ultrason attınız mi doğru sonucu bilen çıktı mi nuba göre ? Bende instagramda cinsiyet tahmin sayfasına attım da Acaba bilmişmidir diye merakımdan sizi soru bombardımanına tuttum kusura bakmayın. sevgilerBebeğimiz erkekmiş yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum
Canım net olarak 16.haftada belli oldu ultrasonda gördük pipiyi nuba göre bana çoğunluk kız demişti 12.haftada doktorum da kıza benziyor demiştiHayırlı uğurlu olsun bebişiniz Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin Bende hamileyimde acaba sizin kaçıncı haftada belli oldu cinsiyet doktor ne zaman söyledi ? Birde cinsiyet tahmin sayfaları var oraya hiç ultrason attınız mi doğru sonucu bilen çıktı mi nuba göre ? Bende instagramda cinsiyet tahmin sayfasına attım da Acaba bilmişmidir diye merakımdan sizi soru bombardımanına tuttum kusura bakmayın. sevgiler
Banada bakarmisinizKız nubu
Oğlana benziyor arkadaşım.Banada bakarmisiniz
Allahım sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin yavruşunuzu hayırlı olsun Hayırlısıyla bizde büyüsekde bi öğrensek cinsiyetleri şuan 11.0 haftalık olduk inşallah hepimiz huzur içinde gebelikler geçirir hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruzCanım net olarak 16.haftada belli oldu ultrasonda gördük pipiyi nuba göre bana çoğunluk kız demişti 12.haftada doktorum da kıza benziyor demişti
Canım bana forumda genelde kıza benziyor dediler bu ramzi nub Çin Japon hepsinde kız çıkıyordu İnstagram 2 sayfaya baktırdım biri kız biri erkek dedi doktorum 12. Haftada kız gibi ama belli etmiyor şuan kendini dedi 16. Haftamızda erkek olduğunu söyledi 20. Hafta gittiğimde değişiklik var mi diye sordum doktorumuza yok kesin erkek %100 diyip pipisini gösterdiHayırlı uğurlu olsun bebişiniz Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin Bende hamileyimde acaba sizin kaçıncı haftada belli oldu cinsiyet doktor ne zaman söyledi ? Birde cinsiyet tahmin sayfaları var oraya hiç ultrason attınız mi doğru sonucu bilen çıktı mi nuba göre ? Bende instagramda cinsiyet tahmin sayfasına attım da Acaba bilmişmidir diye merakımdan sizi soru bombardımanına tuttum kusura bakmayın. sevgiler
Yaaa canım benim maşallah size , Allah dağ Salim hayırlıyla kolayca doğumlar nasip etsin inşallah . Demek bu onlara bakmıyor canım ya o teorilere bakmalara pek inanmamak gerekiyor bende üç yere baktırdım ikisi kız biri erkek dedi , sizin instagramda erkek diyen hangi sayfaydı kuzumCanım bana forumda genelde kıza benziyor dediler bu ramzi nub Çin Japon hepsinde kız çıkıyordu İnstagram 2 sayfaya baktırdım biri kız biri erkek dedi doktorum 12. Haftada kız gibi ama belli etmiyor şuan kendini dedi 16. Haftamızda erkek olduğunu söyledi 20. Hafta gittiğimde değişiklik var mi diye sordum doktorumuza yok kesin erkek %100 diyip pipisini gösterdi
Cinsiyet tahminin kesin erkek dedi arzum kız dedi :)Yaaa canım benim maşallah size , Allah dağ Salim hayırlıyla kolayca doğumlar nasip etsin inşallah . Demek bu onlara bakmıyor canım ya o teorilere bakmalara pek inanmamak gerekiyor bende üç yere baktırdım ikisi kız biri erkek dedi , sizin instagramda erkek diyen hangi sayfaydı kuzum
Hemen de cevap vermişsin kuzum ya Allah razı olsun teşekkür ederim , bende cinsiyet tahmini be gönderdim erkek dedi 6 haftalıkken bide maşallah yazmış neye göre dedi bilmem bi heyecanlandım anlatamam Arzum %80 kız dedi bakalım ne gelecek dediğin gibi cinsiyet tahmini bi çok kişininkini doğru bilmiş . Sizin ilk bebiş mi canımCinsiyet tahminin kesin erkek dedi arzum kız dedi :)
Valla duyduğum iyi oldu bende öyle mi ki böyle mi ki diye kendi kendime düşünüyordum hayırlısıyla sağlıklısı olsun inşallah çok meraklıyız bizdeEvet canım ilk olacak inşallah bana da %83 kız demişti