• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11.hafta Ultrasona göre cinsiyeti nedir

Merhaba sevgili anneler 12 haftalık gebeyim ve bnde açıkçası cinsiyeti çok merak edenlerdenim. Anlayan arkadaşlar ultrasona göre yorum yaparsanız çok sevinirim❤️
Bu bildiğin kız valla yüzü de çok tatlı gözüküyor maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bebeğimiz erkekmiş yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum
Hayırlı uğurlu olsun bebişiniz Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻Bende hamileyimde acaba sizin kaçıncı haftada belli oldu cinsiyet doktor ne zaman söyledi ? Birde cinsiyet tahmin sayfaları var oraya hiç ultrason attınız mi doğru sonucu bilen çıktı mi nuba göre ? Bende instagramda cinsiyet tahmin sayfasına attım da Acaba bilmişmidir diye merakımdan sizi soru bombardımanına tuttum kusura bakmayın. 😍sevgiler 💐

Cnm bana hep çoğunluk kız demişti hatta 12 haftalık ken de bile kıza benzio demişti ama 16.hafya erkek olduğunu öğrendik şuan 22 haftayız yarın detaylı ultrasonda artık iyice kesinleşmiş olur yazarım yine 🥰

Hayırlı uğurlu olsun bebişiniz Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻Bende hamileyimde acaba sizin kaçıncı haftada belli oldu cinsiyet doktor ne zaman söyledi ? Birde cinsiyet tahmin sayfaları var oraya hiç ultrason attınız mi doğru sonucu bilen çıktı mi nuba göre ? Bende instagramda cinsiyet tahmin sayfasına attım da Acaba bilmişmidir diye merakımdan sizi soru bombardımanına tuttum kusura bakmayın. 😍sevgiler 💐
Canım net olarak 16.haftada belli oldu ultrasonda gördük pipiyi nuba göre bana çoğunluk kız demişti 12.haftada doktorum da kıza benziyor demişti

Eklentiler

• 20210706_120625.jpg
    20210706_120625.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 307
Benim bebegime de bakar misinz 11+5 gunlügüz

Eklentiler

• IMG-20210726-WA0006.jpeg
    IMG-20210726-WA0006.jpeg
    71,3 KB · Görüntüleme: 649
Canım net olarak 16.haftada belli oldu ultrasonda gördük pipiyi nuba göre bana çoğunluk kız demişti 12.haftada doktorum da kıza benziyor demişti
Allahım sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin yavruşunuzu hayırlı olsun ❤️Hayırlısıyla bizde büyüsekde bi öğrensek cinsiyetleri 😍😊şuan 11.0 haftalık olduk inşallah hepimiz huzur içinde gebelikler geçirir hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz ❤️

Canım bana forumda genelde kıza benziyor dediler bu ramzi nub Çin Japon hepsinde kız çıkıyordu İnstagram 2 sayfaya baktırdım biri kız biri erkek dedi doktorum 12. Haftada kız gibi ama belli etmiyor şuan kendini dedi 16. Haftamızda erkek olduğunu söyledi 20. Hafta gittiğimde değişiklik var mi diye sordum doktorumuza yok kesin erkek %100 diyip pipisini gösterdi 😂

Canım bana forumda genelde kıza benziyor dediler bu ramzi nub Çin Japon hepsinde kız çıkıyordu İnstagram 2 sayfaya baktırdım biri kız biri erkek dedi doktorum 12. Haftada kız gibi ama belli etmiyor şuan kendini dedi 16. Haftamızda erkek olduğunu söyledi 20. Hafta gittiğimde değişiklik var mi diye sordum doktorumuza yok kesin erkek %100 diyip pipisini gösterdi 😂
Yaaa canım benim maşallah size , Allah dağ Salim hayırlıyla kolayca doğumlar nasip etsin inşallah . Demek bu onlara bakmıyor canım ya o teorilere bakmalara pek inanmamak gerekiyor bende üç yere baktırdım ikisi kız biri erkek dedi , sizin instagramda erkek diyen hangi sayfaydı kuzum 😍🙈

Yaaa canım benim maşallah size , Allah dağ Salim hayırlıyla kolayca doğumlar nasip etsin inşallah . Demek bu onlara bakmıyor canım ya o teorilere bakmalara pek inanmamak gerekiyor bende üç yere baktırdım ikisi kız biri erkek dedi , sizin instagramda erkek diyen hangi sayfaydı kuzum 😍🙈
Cinsiyet tahminin kesin erkek dedi arzum kız dedi :)

Cinsiyet tahminin kesin erkek dedi arzum kız dedi :)
Hemen de cevap vermişsin kuzum ya Allah razı olsun teşekkür ederim , bende cinsiyet tahmini be gönderdim erkek dedi 6 haftalıkken bide maşallah yazmış neye göre dedi bilmem bi heyecanlandım anlatamam❤️🙏🏻 Arzum %80 kız dedi bakalım ne gelecek dediğin gibi cinsiyet tahmini bi çok kişininkini doğru bilmiş . Sizin ilk bebiş mi canım

Evet canım ilk olacak inşallah bana da %83 kız demişti 😂

Back
X