Genital nub a göre kıza benziyor hayırlısı olsun, ne kadar doğrudur bilememMerhaba sevgili anneler 12 haftalık gebeyim ve bnde açıkçası cinsiyeti çok merak edenlerdenim. Anlayan arkadaşlar ultrasona göre yorum yaparsanız çok sevinirim
Benim bebeğimin cinsiyetine de bakar misiniz ?Genital nub a göre kıza benziyor hayırlısı olsun, ne kadar doğrudur bilemem
ErkekMerhaba sevgili anneler 12 haftalık gebeyim ve bnde açıkçası cinsiyeti çok merak edenlerdenim. Anlayan arkadaşlar ultrasona göre yorum yaparsanız çok sevinirim
Benim bebeğime de bakar mısınız?
net kız o nub ve ucundaki çatal ancak açıdan şüphedeymBenim bebeğimin cinsiyetine de bakar misiniz ?
Kıza benziyor bence ama bınlar tahmin zaten internetten genital nub yazınca çıkan görselle karşılaştırıyosun hangine benziyosaBenim bebeğimin cinsiyetine de bakar misiniz ?
Yolla canım ultrasonuBenim bebeğime de bakar mısınız?
Nubu kıza benziyor büyük ihtimalle kızMerhaba sevgili anneler 12 haftalık gebeyim ve bnde açıkçası cinsiyeti çok merak edenlerdenim. Anlayan arkadaşlar ultrasona göre yorum yaparsanız çok sevinirim
Bana da bakarmısınız rica etsemnet kız o nub ve ucundaki çatal ancak açıdan şüphedeym
Bana da bakarmısınız rica etsemYolla canım ultrasonu
YollayinBana da bakarmısınız rica etsem
Merhaba bizede bakarmisiniz nedir sizce?Yollayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?