- 3 Nisan 2023
- 38
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi seymadmrcn
-
Erkek gibi duruyor ama sağlıklı olsun inşallahNub ve ramzi teorisinden anlayanlar lütfen bana da tahminde bulunabilirmisinizfarklı haftalara ait ultrason resimlerini attım .Haftaları yazıyor Şimdiden çok teşekkürler
Bnda bkrmsnErkek gibi duruyor ama sağlıklı olsun inşallah
KızBanada yorum yaparmisiniz
Banada yorum yaparmisiniz
Erkek sankiBnda bkrmsn
Nerdn anldnzErkek sanki
Keseden cnmNerdn anldnz
Hm hyrlisi inslh 2 kizim var ins oyldrKeseden cnm
İnşallah cnm bende erkek istiyorum dualarımız kabul olsun inslalh rabbim bize erkek evlat nasip etsin duana benide ekle olurmu sağlıklı eli ayağı duz hayırlı bir erkek evlat nasip etsin rabbim insallh amin bolcaHm hyrlisi inslh 2 kizim var ins oyldr
Inslh canmm hayrli evlatlar olsun kiz cocugu tatik sira erkekde hyrlisiyla nasipseİnşallah cnm bende erkek istiyorum dualarımız kabul olsun inslalh rabbim bize erkek evlat nasip etsin duana benide ekle olurmu sağlıklı eli ayağı duz hayırlı bir erkek evlat nasip etsin rabbim insallh amin bolca
Cinsiyeti öğrendiniz miNub ve ramzi teorisinden anlayanlar lütfen bana da tahminde bulunabilirmisinizfarklı haftalara ait ultrason resimlerini attım .Haftaları yazıyor Şimdiden çok teşekkürler
Sizce ne cnsyt
Kız gibi kaç haftalıkSizce ne cnsyt
11+3 doktor tahminm var dedi ama 2 hafta sonra gel kesin diycem dedii bukdr erkn belli olduna gore acba erkkemi dye dusndmKız gibi kaç haftalık
Canım inşallah erketir bende çok erkek istiyorum nib teorisine göre baktın mı anlayanlar var baya burda inşallah ogrenirsen banada haber et olurmu11+3 doktor tahminm var dedi ama 2 hafta sonra gel kesin diycem dedii bukdr erkn belli olduna gore acba erkkemi dye dusndm
Tammm canm inslhh .. benim kizlrin cinsyti hep gec orendim bu erken ogrencen diyince sasrdimmm acaba erkek mi diye ..Canım inşallah erketir bende çok erkek istiyorum nib teorisine göre baktın mı anlayanlar var baya burda inşallah ogrenirsen banada haber et olurmu
Ya cikinti yukardaysa erkek diolar amaa ooyle dyydumTammm canm inslhh .. benim kizlrin cinsyti hep gec orendim bu erken ogrencen diyince sasrdimmm acaba erkek mi diye ..
Canim googelden kan yenileme ile cinsieyt hespalama var ordan hesaplasana bakalım ne cikcak kizlarinida hespalama yapsana bakalım doğru cikcak mi burayad yaz ama sonuçları tamamTammm canm inslhh .. benim kizlrin cinsyti hep gec orendim bu erken ogrencen diyince sasrdimmm acaba erkek mi diye ..
Dur bakiyim biCanim googelden kan yenileme ile cinsieyt hespalama var ordan hesaplasana bakalım ne cikcak kizlarinida hespalama yapsana bakalım doğru cikcak mi burayad yaz ama sonuçları tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?