• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11. Günüm burnuma darbe aldım

ikiizlerkadini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
47
16
3
merhaba kizlar ben ameliyat olali 11 gun oldu, bugun telefonum burnuma carpti, cok sert carpmadi ama sonucta sert bir cisim.. cok yuksekten olmasa da burnuma dustu. Burnumun ucunun biraz ustune carpti, burnumun sol tarafina carpti.Carptigi an aci hissetmedim kanama vb olmadi. Carpmadan bikac dk sonra sizlamaya basladi. Bir saati gecti ama hala sizliyor. Bu sizlama psikolojik de olabilir ama bilemiyorum :110: carptiktan sonra o kisim biraz sisti sanirim, ya da onceden de sislik vardi bilmiyorum.
Daha 11. Gunum, bu yuzden korkuyorum seklinde bozulma olur diye. Boyle erken zamanlarda darbe alan oldu mu? Insallah sekli bozulmaz kizlar ya cok korkuyorum:cry:

Çok geçmiş olsun ... bence doktoruna danış arkadaşımın biraz daha sert bir darbe sonucu hafif şekil bozukluğu olmuştu ...

Tesekkur ederim
Arkadasinizin da burnu yeniyken mi olmustu darbe? cok uzuldum yaa ona da gecmis olsun zor bir durum cidden

Geçmiş olsun benim 15.günde annem geldi memleketten..sabahın 7 sinde ben uyurken gelmiş usulca bana sarılırken ben bi uyandım annemin kafasına çarptım burnumu;)sızladı tabi sonra uykulu uykulu kalktım baktım kanama falan olmadı 1 saat sızladı ama sonra geçti şeklinde de bişey yok gibi..zaten şuan patates kıvamında olsa da pek anlamam:KK48:

Geçmiş olsun benim 15.günde annem geldi memleketten..sabahın 7 sinde ben uyurken gelmiş usulca bana sarılırken ben bi uyandım annemin kafasına çarptım burnumu:KK66:sızladı tabi sonra uykulu uykulu kalktım baktım kanama falan olmadı 1 saat sızladı ama sonra geçti şeklinde de bişey yok gibi..zaten şuan patates kıvamında olsa da pek anlamam:KK48:
Birsey olmamistir umarim ya kotu olmus.
Demin de burnuma elimle carptim ahahah :) nasil oluyor anlamiyorum ya daha cok dikkat etmem gerekiyor sanirim yoksa yamultucam

Bende çarpıyorum arada daha dikkatli olmamız lazım henüz çok yeni çünkü..yamultursam yamuk gezerim artık göze alamam bi kez daha:KK48:

Bi şey olmaz kızlar kafanıza takmayın. Ben birinin eli çarpınca 1 gün boyunca ağladım. Burnumun şiştiğiyle kaldım :)

Kacinci gununuzdu? iki ay falan cok dikkat et demisti doktor o yuzden korktum ben carpinca :))

Ben ilk 3 saatte çok sert bi darbe aldım. Alçılıyken. Bi de 10. Günde aldım. Ama hic kafana takma. Ben beni rahatlatçak insan aradım bulamadım :) ama sorun olmadı.

Asıl sorun burnun nasıl oldu.. doktor ne yapmış:(

Ben ilk 3 saatte çok sert bi darbe aldım. Alçılıyken. Bi de 10. Günde aldım. Ama hic kafana takma. Ben beni rahatlatçak insan aradım bulamadım :) ama sorun olmadı.

Asıl sorun burnun nasıl oldu.. doktor ne yapmış:KK43:
Tesekkur ederim ya baya dert ettim dunden beri :)) doktor guzel yapmistir ya guveniyorum ben :) sizinki nasil oldu

Back