Az once kaset yaptim cizgi cikmadiBence merhaba anne diyor testenzamanla koyulaşır çizgi inşallah bende sayende mutlu oldum umutlandım
Benimde öyle oldu dün çizgi gördün bugün sabah bir baktım negatifAz once kaset yaptim cizgi cikmadi
Merhaba sizde durum benim bir daha çift cizgi cikmadi 5 gun var göğsüm hassasiyetim gecmdi bugun kan verdim aksama cikar bira daha cizgi cikmayinca umidim yok.artikBence merhaba anne diyor testenzamanla koyulaşır çizgi inşallah bende sayende mutlu oldum umutlandım
Merhaba canım benimde çift çizgi yok reglmi bekliyorum gecikirse kan veririm ama şuan hala göğüslerim acıyor belimde ağrıyor başka bir belirtim yokMerhaba sizde durum benim bir daha çift cizgi cikmadi 5 gun var göğsüm hassasiyetim gecmdi bugun kan verdim aksama cikar bira daha cizgi cikmayinca umidim yok.artik
Vericem ins haber bu sefer ters psikoloji yaptim gecen aylarda cizgi çıkıyordu ama bebek yoktu bu ay silikte olsa cizgi yok pozitif diyorumÜmidini kesme kan sonucun çıktımı haber ver burdanönümüzdeki ay deniycez şansımızı inşallah olucak inanıyorum
Haydi inşallahVericem ins haber bu sefer ters psikoloji yaptim gecen aylarda cizgi çıkıyordu ama bebek yoktu bu ay silikte olsa cizgi yok pozitif diyorum