11 gün kala test

simge43

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
433
54
36
Arkadaslar adetime 11 gun var goguslerime dokunmiyorum 1 haftadir ve alt karnima ara ara agrilar vuruyor biliyorum daha cok var adetime ben cok.aciyinca göğsüm az once test yaptim sanki cizgi cikti gibi size sorayim dedim tecrubeli olanlari cvba bekliyirum

Eklentiler

• 20241030_165103.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 115
Göremedim ben canım ya erken yapmışsın biraz daha bekle inşallah vardır

Daha çok erken anca yumurtladıysanız yumurtladınız. Döllendiyse 1 2 gün geçmiştir ancak. O da daha rahime bile ulaşmasına yerleşmesine var demektir. Bahsettiğiniz ağrılar yumurtlamanın kendisinin verdiği şikayetler de olabilir döllenmenin de. Şuan var ya da yok demek mümkün değil. Regl tarihiniz geldiğinde, en en kötü şüpheli ilişkinizden/yumurtlama tarihinizden sonra 12 gün civarı geçtiğinde test yapın.

Haklisiniz onun farkindayim da ne yazsam bilemedim bu göğüs agrisi adet bitiminden beri var aslinda hatta ben adet gördüğüme inamadim yerlesmemi dedim bitince tekrar yaptim tabi cikmadi soguk aldim mi acaba dedim ondan da bu kadar cok meme agrimasi olur mu bilemedim ondednle sorayim dedim cikarsa hamilelik mutlaka yazacagim

Bende birebir aynı durumu yaşıyorum inşallah güzel haberler yazarız buradan

Bende oyke yapicam dun kanda cikmadi 10 gun vardi bugun 9 gun var hizla cikinca ümitlendim

Kaset test adeta gecikmesi olduktan sonra yapılır çok erken davranmışsiniz . Ayrıca pozitif çıksa bile kimyasal olabilir adet geciktikten 7 gün sonra yapılması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…