Göremedim ben canım ya erken yapmışsın biraz daha bekleArkadaslar adetime 11 gun var goguslerime dokunmiyorum 1 haftadir ve alt karnima ara ara agrilar vuruyor biliyorum daha cok var adetime ben cok.aciyinca göğsüm az once test yaptim sanki cizgi cikti gibi size sorayim dedim tecrubeli olanlari cvba bekliyirum
Cizgi cok belli degilde sanki hafif oluşmuş gibi geldi çizgiden ziyade gogsum cok ağrıyor idrarda koku varGöremedim ben canım ya erken yapmışsın biraz daha bekleinşallah vardır
Merhaba bugun kaset yaptim 1 kac saniyede boyle ciktiGöremedim ben canım ya erken yapmışsın biraz daha bekleinşallah vardır
Evet çok silikte olsa varMerhaba bugun kaset yaptim 1 kac saniyede boyle cikti
Bende birebir aynı durumu yaşıyorumHaklisiniz onun farkindayim da ne yazsam bilemedim bu göğüs agrisi adet bitiminden beri var aslinda hatta ben adet gördüğüme inamadim yerlesmemi dedim bitince tekrar yaptim tabi cikmadi soguk aldim mi acaba dedim ondan da bu kadar cok meme agrimasi olur mu bilemedim ondednle sorayim dedim cikarsa hamilelik mutlaka yazacagim
Ins canim benim gogus agrim gecmiyo cok gerginler dokunca aciyo o beni umitlendiyoBende birebir aynı durumu yaşıyoruminşallah güzel haberler yazarız buradan
Aynısı canım bende sana haber veririm burdanIns canim benim gogus agrim gecmiyo cok gerginler dokunca aciyo o beni umitlendiyo
Canim bu sefer erken aldim cikti hemen 10dakika daAynısı canım bende sana haber veririm burdanbir aya yakın ağrıyor
Bebiş geliyor canım çok tebrik ederimmmCanim bu sefer erken aldim cikti hemen 10dakika da
Yaaaa ins öyledir belli degil mi cizgiler esim anlamadigi icin ikisinin de pesmebe net olacak saniyoBebiş geliyor canım çok tebrik ederimmm
Bence merhaba anne diyor testenYaaaa ins öyledir belli degil mi cizgiler esim anlamadigi icin ikisinin de pesmebe net olacak saniyo
Ayyyy ins ya oyledir umut her zaman guzeldirBence merhaba anne diyor testenzamanla koyulaşır çizgi inşallah bende sayende mutlu oldum umutlandım