Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kan vermeye gitmek istemiyorum herseferinde ümitleniyorumSadece idrar testi mi yaptınız ?
Migdem arada bir bulaniyor birkere kustum birden geldiEvet kan vermeye gitmek istemiyorum herseferinde ümitleniyorum
Evet kan vermeye gitmek istemiyorum herseferinde ümitleniyorum
Şöyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum. İdrarda çok silik görseniz bile asla kan vermeye gitmeyin. Çok net bir ikinci çizgi gördüğünüz vakit, test bozuk mu diye ikinci kere idrar testi yapın ve daha sonra kan vermeye gidin. O kanda negatifi görmek insanı çok yıpratıyor ondan dolayı diyorum. Birde adetiniz gecikse dahi kendinizi ümitlendirmeyin, adet olucam sanırım ondan bu ağrım gibi düşünün kendinizi salın. Saldığınız vakit emin olun oluyo:) benim 1 kızım var 5 yaşında. Kistler oluştu bende kızımdan sonra ve bana asla gebe kalamazsın dediler 2. Kez. Tüp bebek bile zor dediler. 2 sene süredir zaten gebe kalamıuorum diye korunmuyordum ve şuan hamileyim. Sürekli aacaba mı diyerek test yaparak geçirdim 1 senemiMigdem arada bir bulaniyor birkere kustum birden geldi
Adet düzensizliği varmı 11 gün kan vermek için iyi bir sebep şöyle ki idrar testlerinede güvenim yok bnm arkadaşım hamile olduğu halde idrarda negatif verdi regli gelmeyince kan verdi verince öğrendiki 5 inci haftasına girmiş gebeymişMigdem arada bir bulaniyor birkere kustum birden geldi
Bilmiyorum korkuyorum bu konuyla ilgili cok umitlendik esimle daha oncebelki baska bir problemden kusuyorsunuzdur. yani illa hamilelik olarak bakmamk lazım bence randevu zor dıye dusunuyorsanız saglık ocagına da olsa gidin.
Umarim benimde oyle olurAdet düzensizliği varmı 11 gün kan vermek için iyi bir sebep şöyle ki idrar testlerinede güvenim yok bnm arkadaşım hamile olduğu halde idrarda negatif verdi regli gelmeyince kan verdi verince öğrendiki 5 inci haftasına girmiş gebeymiş
Kanda total hcg serum blazma 5.00 nedemekUmarim benimde oyle olur
Şöyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum. İdrarda çok silik görseniz bile asla kan vermeye gitmeyin. Çok net bir ikinci çizgi gördüğünüz vakit, test bozuk mu diye ikinci kere idrar testi yapın ve daha sonra kan vermeye gidin. O kanda negatifi görmek insanı çok yıpratıyor ondan dolayı diyorum. Birde adetiniz gecikse dahi kendinizi ümitlendirmeyin, adet olucam sanırım ondan bu ağrım gibi düşünün kendinizi salın. Saldığınız vakit emin olun oluyo:) benim 1 kızım var 5 yaşında. Kistler oluştu bende kızımdan sonra ve bana asla gebe kalamazsın dediler 2. Kez. Tüp bebek bile zor dediler. 2 sene süredir zaten gebe kalamıuorum diye korunmuyordum ve şuan hamileyim. Sürekli aacaba mı diyerek test yaparak geçirdim 1 senemiAma ne zaman kendimi saldım hamile kaldım
Rabbim kucağınızı boş bırakmasın, bu duygudan sizi mahrum bırakmasın inşalla
Hamilelik diye biliyorum bende hep 0.1 çıkarTotal hcg beta plazma 5.00 diyor acil cvp verin ne olur ne demek oluyor bu
Teşekkür ederimAnladığım kadarıyla negatif. Değerinizin 5 ten küçük olduğu yazıyor.
Bilmiyorum ya kafayi yiycem anlamadim benHamilelik diye biliyorum bende hep 0.1 çıkar
Çok yeni 5 değeri olarak anladım çünkü negatifte sürekli başında 0 ile başlıyor örnegin 0.1 veya 0.2 benim 3 yıldır böyleBilmiyorum ya kafayi yiycem anlamadim ben
Varmi yani hamileleikÇok yeni 5 değeri olarak anladım çünkü negatifte sürekli başında 0 ile başlıyor örnegin 0.1 veya 0.2 benim 3 yıldır böyle