Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
11 gun gecikmem var 4 gun once vede test yaptim negatif 3 sendir evliyim migde bulantilarm var ve cok kasiklarim agriyor kusuyorum ar ara
Şöyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum. İdrarda çok silik görseniz bile asla kan vermeye gitmeyin. Çok net bir ikinci çizgi gördüğünüz vakit, test bozuk mu diye ikinci kere idrar testi yapın ve daha sonra kan vermeye gidin. O kanda negatifi görmek insanı çok yıpratıyor ondan dolayı diyorum. Birde adetiniz gecikse dahi kendinizi ümitlendirmeyin, adet olucam sanırım ondan bu ağrım gibi düşünün kendinizi salın. Saldığınız vakit emin olun oluyo:) benim 1 kızım var 5 yaşında. Kistler oluştu bende kızımdan sonra ve bana asla gebe kalamazsın dediler 2. Kez. Tüp bebek bile zor dediler. 2 sene süredir zaten gebe kalamıuorum diye korunmuyordum ve şuan hamileyim. Sürekli aacaba mı diyerek test yaparak geçirdim 1 senemi Ama ne zaman kendimi saldım hamile kaldım
Rabbim kucağınızı boş bırakmasın, bu duygudan sizi mahrum bırakmasın inşallah
Adet düzensizliği varmı 11 gün kan vermek için iyi bir sebep şöyle ki idrar testlerinede güvenim yok bnm arkadaşım hamile olduğu halde idrarda negatif verdi regli gelmeyince kan verdi verince öğrendiki 5 inci haftasına girmiş gebeymiş
belki baska bir problemden kusuyorsunuzdur. yani illa hamilelik olarak bakmamk lazım bence randevu zor dıye dusunuyorsanız saglık ocagına da olsa gidin.
belki baska bir problemden kusuyorsunuzdur. yani illa hamilelik olarak bakmamk lazım bence randevu zor dıye dusunuyorsanız saglık ocagına da olsa gidin.
Adet düzensizliği varmı 11 gün kan vermek için iyi bir sebep şöyle ki idrar testlerinede güvenim yok bnm arkadaşım hamile olduğu halde idrarda negatif verdi regli gelmeyince kan verdi verince öğrendiki 5 inci haftasına girmiş gebeymiş