Merhaba kızlar, bebeğim şu anda 11 aylık.40'ı çıkana uyku konusunda hiçbir sıkıntısı yoktu ancak daha sonra gaz sancıları ve ağlama nöbetleri başladı.Ben de bu dönemde yeter ki uyusun diye yatağında sallayarak uyutmaya alıştırdım.9 aylık olana kadar bu şekilde devam ettik.Ancak bebeğim genellikle uykuya geçiş sırasında ağlama krizlerine giriyordu.Ben de gözümü karartıp tracy hogg yöntemiyle bebeğimi kendi kendine uyumayı öğretmeye karar verdim.İki hafta sonunda gündüz uykularında ağlama süreci kısaldı gece de ağlamadan kendi kendine uyumayı öğrendi ama bu öğrenme sürecinde o da ben de zorlandık.Tam herşey düzeldi derken iki hafta sonra hasta oldu ve bütün düzen bozuldu.Sürekli beni emmek istedi onu ağlatmamak için ben de emzirerek uyutmaya başladım çünkü artık ağlamaktan sesi kısılmıstı.Şimdi yine gece sık sık kalkmaya ve ağlama nöbetlerine başladı artık ne yapacağımı şaşırdım.O kadar çile çektikten sonra bir hastalıkla düzen bozuldu.Şimdi tekrar uğraşsam ilerde yine mi başa döneceğiz?Psikolojim bozuldu resmen.Çocuk yatağını gördüğü anda ağlama krizlerine giriyor.Uykusuzluktan gözleri kıpkırmızı kalsa da kesinlikle uyumak istemiyor.Banyo, ninni, rutinler her yolu deniyorum.Uyku saatleri kabusumuz oldu(Bu konuda benzer şeyler yaşayıp çözüm önerisi olan var mı??