11 aylik bebegim sürekli emiyor

Prensesruya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2017
113
15
27
Selamlar
Kizim 11 aylik ve yemek yemez merakindan tadina bakar okadar yemk yemediginde doymuyor ve surekli emmek istiyor gece uykusundan yarim saatte bir uyanir ve sut ister surekli emer bu beni cok rahatsz etmeye bssladi sut vermekden tiksiniyorum artik gce uykularim yok sinirleniyorum ne yapmaliyim lutfen bilgo verin bu durumu yasiyan varmi

Büyümüş artık sadece anne sütüyle doymuyor olabilir her zaman vermeseniz bile gece yatmadan devam sütü verin iyice doyarsa daha uzun uyur siz de rahat edersiniz.

tadıni sevdiği illaki birsey vardır emme saati geldiginde yada istediginde onunla gecistirip uzatabilirsiniz süreyi. bunu akşam yaparsaniz uyku saatinden önce aliskanlik edinir.

Selamlar
Kizim 11 aylik ve yemek yemez merakindan tadina bakar okadar yemk yemediginde doymuyor ve surekli emmek istiyor gece uykusundan yarim saatte bir uyanir ve sut ister surekli emer bu beni cok rahatsz etmeye bssladi sut vermekden tiksiniyorum artik gce uykularim yok sinirleniyorum ne yapmaliyim lutfen bilgo verin bu durumu yasiyan varmi
Benim kizim 2 yasinda.Yeni biraktik emmeyi.gece boyu emiyodu.Sabah da 8den oglen 12ye kadar 4 saat emiyodu.Biraktirdim zor da olsa.cok zor uykusuzluk.hala da uyaniyo uykudan.Ama emzirmedigim icin daha rahatim.Sute alistirdim hemen.Sizde biberonla sut vermeyi deneyin.Ya da mama takviyesi.En azindan daha az uyanir.Emmeye duskun cocuk karni tok da olsa uyanip emmek istiyo malesef.Allah yardimciniz olsun.

Selamlar
Ay sanki beni anlatmışsınız. Bende ayni resmen emzirmekten bıktım. Sevdiği şeyler vardir illaki yatmaya yakın onu yedirin az kalkıyorlar enazndan. Benimki de 10 ayına gircek ben ağustosta bıraktırcam memeyi ama. Size önerim kendi mayaladiginiz yogurt ayran vs verin geceleri. Uyku yapıyor :)

Ay sanki beni anlatmışsınız. Bende ayni resmen emzirmekten bıktım. Sevdiği şeyler vardir illaki yatmaya yakın onu yedirin az kalkıyorlar enazndan. Benimki de 10 ayına gircek ben ağustosta bıraktırcam memeyi ama. Size önerim kendi mayaladiginiz yogurt ayran vs verin geceleri. Uyku yapıyor :)
Inanin bir lokma yediremiyorim ona hicbir sey yemiyor bole kan kuaturuyor bn ona yedirmeye calisirken

Benim kizim 2 yasinda.Yeni biraktik emmeyi.gece boyu emiyodu.Sabah da 8den oglen 12ye kadar 4 saat emiyodu.Biraktirdim zor da olsa.cok zor uykusuzluk.hala da uyaniyo uykudan.Ama emzirmedigim icin daha rahatim.Sute alistirdim hemen.Sizde biberonla sut vermeyi deneyin.Ya da mama takviyesi.En azindan daha az uyanir.Emmeye duskun cocuk karni tok da olsa uyanip emmek istiyo malesef.Allah yardimciniz olsun.
Hayir onceden bole degildi bu 1 ayda bi anda degissdi surekli uyaniyor cunku sutum cok fazla yok bi kac defa uyansa rahatsz olmicm ama gce boyu durmsdan uyanmasi bni delirtyo artik gundz pek fazla emmez ama aksam oldmi durmaksizin yarm saate bir uyniyor iki dk emmeden geri uyuyor alosknlikmi yapmis anlamadim ki yemek hic yemiyor zaten biraz yese karni doysa tamam dicem yemiyoda bu nasil doyuyor ben anlamiyorum

Sanki benim kızımı anlatmışsınız. Ek gıda sürecimiz berbat başladı ve öyle de devam etti. Aşırı iştahsızdı ve yemek seçiyordu. Eline verdimlerimi bir iki ağzına götürür sonra oyuncak yapar. Tabakla verince direkt döker içindekini lokma yemeden etrafa bulaştırır. Yemekle arası iyi olmadığı için açlıktan bana sarardı. Bir ara benim de çok midem bulandı emzirmekten. Üstüne ısırıyordu hepten soğumuştum.

Şu anda 15 aylık kızım. 14 aylıkken ateşli bir hastalık geçirdi iştahı tamamen kapandı hastalık sırasında. Doktora götürdüm beslenme sıkıntılarını da danıştım doktor da bir şurup verdi. Çok da zayıf bu arada kızım. O şurupla birlikte şurubun ilgisi var mı bilmiyorum ama o dönemde iştahı arttı birden. Hala yaşıtları kadar değil ama eskisi ile de alakası yok. Bir de çatal kullanmaya başladı. O hevesle bir şeyler yiyor artık. Böylece beni çok bunaltmiyor emmek için. Gece yatmadan az yedirmis olursam uyku arasında ballı süt içiriyorum tok tutsun uyanmasın diye. İnşallah sizin de büyüdükçe azalır bu sorununuz. O dönemde bir an önce memeden kesmek için adeta can atiyordum. Şu anda iki yaşına kadar götürebilirim gibi geliyor süreci.

Selamlar
İki yaşına kadar byle gider canm

Hayir onceden bole degildi bu 1 ayda bi anda degissdi surekli uyaniyor cunku sutum cok fazla yok bi kac defa uyansa rahatsz olmicm ama gce boyu durmsdan uyanmasi bni delirtyo artik gundz pek fazla emmez ama aksam oldmi durmaksizin yarm saate bir uyniyor iki dk emmeden geri uyuyor alosknlikmi yapmis anlamadim ki yemek hic yemiyor zaten biraz yese karni doysa tamam dicem yemiyoda bu nasil doyuyor ben anlamiyorum
Sut arttirici seyler deneseniz o zaman.Mesela ben hep derim.Sutum olsun diye cok sey yaptim ama asure yedigimdeki kadar net hissetmedim.Resmen goguslerim patlicak gibi oldu.Sizladi sutten.

X