Çocuk Hastalıkları 11 aylık bebeğim emeklemiyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Aduru61

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
136
345
33
28
Anneler Merhaba! Kızım 11 aylık emeklemiyor sadece geri geri sürünmesi var tutunup kalkamıyor ama bir yere tutturunca orda güzel ayakta kalıyor ellerinden tutunca yürüyor ama çok korktuğunu anlıyorum asla elimi bırakmıyor. Bende 11 aya kadar emeklememişim 11 aylık yürümeye başlamışım. Bebeğinde böyle bişeyle karşılaşan oldu mu olduysa neler yaptınız ne zaman yürüdü veya emekledi tutunup kalktı

Yeğenim tam 16 aylık yürüdü ve şimdi evde hiçbirşey yerinde değil...birazcık daha sabredin...

Yeğenim tam 16 aylık yürüdü ve şimdi evde hiçbirşey yerinde değil...birazcık daha sabredin...
Sabrederimde korkuyorum bi sıkıntı mı var diye ne bileyim çok takıntılı bi insan sürekli kafamda bu konu dönüp duruyor. Biliyorum 18 aya kadar yürüme normal kabul ediliyor ama elimde değil tutunup kalkmamasını filan sorun ediyorum

Merhaba benim de oğlum dün 9 aylık oldu hala emeklemiyor ve desteksiz oturamıyor eğitici masayı önüne çektiğim zaman ondan destek alıp uzun süre oturuyo ama desteksizken ayaklarıyla oynamaya başlayı eğiliyor, sizin kızınız başladı mı yürümeye kaç aylıkken oturmuştu geç mi oldu o da
Anneler Merhaba! Kızım 11 aylık emeklemiyor sadece geri geri sürünmesi var tutunup kalkamıyor ama bir yere tutturunca orda güzel ayakta kalıyor ellerinden tutunca yürüyor ama çok korktuğunu anlıyorum asla elimi bırakmıyor. Bende 11 aya kadar emeklememişim 11 aylık yürümeye başlamışım. Bebeğinde böyle bişeyle karşılaşan oldu mu olduysa neler yaptınız ne zaman yürüdü veya emekledi tutunup kalktı

Back