• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 aylık bebeğe B12 iğnesi

maksude

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2024
3
1
1
23
MERHABA Öncelikle iyi geceler 11 aylık bebeğimin ağzında pamukçuk çıktı hastaneye götürdüm kan tahlilleri yapıldı B12 si 174 çıktı ve vitamin eksikliği olduğu söylendi iğne yazıldı 5 hafta kullanıcak sonra ayda bir sefer kullanıcak aynı zamnada iğnenin yarısını çocuk yarısını ben vrunacagiz daha once başına böyle birşey gelen oludmu bu 3. Bebeğim ama ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım iğneyi vurdurmaya korkuyorum lütfen kırıcı olmadan cevaplarmısınız

Geçmiş olsun. Benim bebeğime vermişti doktor aynı şekilde 5 hafta. İlk hafta hergün ikinci Hafta gün aşırı üçüncü hafta iki güne bir vs diye. Yarısını ben yarısını bebek.
Ama bize iğneyi kırıp ağızda içmemiz söylenmişti. O şekilde yaptık. 1 yaş civarıydı bebeğim.

Benim 4 aylık bebegime de b12 fısfıs seklinde verdi doktoru. Değeri ortalama içindeydi

Geçmiş olsun. Benim bebeğime vermişti doktor aynı şekilde 5 hafta. İlk hafta hergün ikinci Hafta gün aşırı üçüncü hafta iki güne bir vs diye. Yarısını ben yarısını bebek.
Ama bize iğneyi kırıp ağızda içmemiz söylenmişti. O şekilde yaptık. 1 yaş civarıydı bebeğim.
Teşekkür ederim bizede icirebilirsiniz dediler ama iğne şeklinde daha etkili olur dedi

Back