• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 Aralık büyük gün

aleng

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
150
59
323
Kızlar merhabalar
Sonunda ben de sizin kervana katılıyorum uzun zamandır burada forumları okuyorum hatta bazılarınız ile özel iletisime de geçip bol bol fikir edinmeye çalıştım.
Açıkçası çok korkuyorum ama bir o kadar da heyecanlıyım
Boyum 1.57 kilom 46 doktor ölçtü biçti max 300 koyabiliriz dedi kas altı olacak Mentor yuvarlak bende asimetri de var sanırım farklı farklı olacak ptotezler.
Destek için çok teşekkürler :)
Ben de bu kararı almaya çalışanlar için buradan sürecimi paylaşacağım benim de çorbada tuzum olsun istiyorum ;)

Gecmis olsun simdiden. . En iyi sekilde atlatirsiniz ins. Boy kilo olarak yakiniz. Bana da 350cc kullanmisti. Tabi ccler boy ve kiloya gore verilmiyor, orasi ayri. Nickiniz yabanci gelmedi:KK64: muhtemelen konusmus olabiliriz

Gecmis olsun simdiden. . En iyi sekilde atlatirsiniz ins. Boy kilo olarak yakiniz. Bana da 350cc kullanmisti. Tabi ccler boy ve kiloya gore verilmiyor, orasi ayri. Nickiniz yabanci gelmedi:KK64: muhtemelen konusmus olabiliriz
evet ben sizden bol bol öneri aldım sizden fotoğraf falan da istedim. sizin günlüğü de okudum hatta çok teşekkür ederim :)

Gecmis olsun simdiden insallah bir an once memilerine kavusursun :D

hoşgeldin kervana o vakit.. şimdiden çok gecmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun şimdiden çok az kalmış heyecanlısındır diye tahmin ediyorum, iyileşme sürecimiz aynı zamana denk gelmiş :)

herkese çok teşekkür ederim evet heyecanlıyım bir yandan da korkuyorum doktorumla bugün görüştüm bana amelyattan sonra ağrı kesici pompası takacak ben ağrı duydukça pompaya basıp kendimden geçeceğim dermişim:P şaka şaka pompa olacak da kendimden geçmem herhalde içinde morfn karışımlı ağrı kesici olacakmış daha önce bundan takılan oldu mu acaba :)

herkese çok teşekkür ederim evet heyecanlıyım bir yandan da korkuyorum doktorumla bugün görüştüm bana amelyattan sonra ağrı kesici pompası takacak ben ağrı duydukça pompaya basıp kendimden geçeceğim dermişim:p şaka şaka pompa olacak da kendimden geçmem herhalde içinde morfn karışımlı ağrı kesici olacakmış daha önce bundan takılan oldu mu acaba :)

herkese çok teşekkür ederim evet heyecanlıyım bir yandan da korkuyorum doktorumla bugün görüştüm bana amelyattan sonra ağrı kesici pompası takacak ben ağrı duydukça pompaya basıp kendimden geçeceğim dermişim:p şaka şaka pompa olacak da kendimden geçmem herhalde içinde morfn karışımlı ağrı kesici olacakmış daha önce bundan takılan oldu mu acaba :)

Şimdiden geçmiş olsun benim de boy 156 falan kilo 46 aynı ebatlardayız benim 325 cc oldu iyi bir esat bizim gibi minyonlar için inşallah sonucun güzel olur musmutlu olursun

Şimdiden geçmiş olsun benim de boy 156 falan kilo 46 aynı ebatlardayız benim 325 cc oldu iyi bir esat bizim gibi minyonlar için inşallah sonucun güzel olur musmutlu olursun
Çok teşekkürler umarım. Ağrı olmaz ondan korkuyorum
ameliyat 11 de başlayacak 12.30 gibi bitecek inşallah

Benim ağrım hiç olmamıştı umarım senin de olmaz.. kendini iyi hissedince yaz muhakkak.. yemek yedikten sonra yürüyüş yap ve bol su iç :)

Bişey sorucam ben dün ameliyat oldum bugun baya hareket ettim ama bu silikonlar aşağı doğru iniyor sanki dışarı fırlayacak bu normal mi ???ve cok agrım oluyor hareket ettikçe korkmaya başladım

Bişey sorucam ben dün ameliyat oldum bugun baya hareket ettim ama bu silikonlar aşağı doğru iniyor sanki dışarı fırlayacak bu normal mi ???ve cok agrım oluyor hareket ettikçe korkmaya başladım
Canım o yer cekiminden bide alışamadın daha 1 hafta sonra hep seninleymişler gibi hissedeceksin korkma vucudun alışmaya calısıyor :)

Stress yapma uyumaya calış ben iki operasyon birden olup 4.5 saat kaldım ve hiç ağrım sızım olmadı :) hadi uyu şimdi mışıl mışıl Allahın izniyle güzel olacak hersey :)

Stress yapma uyumaya calış ben iki operasyon birden olup 4.5 saat kaldım ve hiç ağrım sızım olmadı :) hadi uyu şimdi mışıl mışıl Allahın izniyle güzel olacak hersey :)
Çok teşekkürler umarım benim de sizin gibi olur :)
Uyumak çok zor yaaa

Back