Her beta kendine has oluyor stres yapma sadece ben 9da 200lerde öğrendim ama 10 ile öğrenip sağlıkla doğum yapan arkadaşlar vardı forumda çok değişken bir şey artışı takip et
Umarım sağlıkla yükselirHer beta kendine has oluyor stres yapma sadece ben 9da 200lerde öğrendim ama 10 ile öğrenip sağlıkla doğum yapan arkadaşlar vardı forumda çok değişken bir şey artışı takip et sadece
Merhaba .Benimde 5. Gün embryosu 9.günüm bıgün 55.6 çıktı4 aralıkta 5ci günü embriyosu transferi oldum bugün 9 cu günü beta hcg 11.72 değerleri böyle olup yükselen var mı acabadoktor hamilelik oldugunu ama düşük riski olduğunu söyledi 2 gün sonra tekrar kan testi istedi
Bir umuttur yaşamak Rabbim hayırlısını versinMerhaba .Benimde 5. Gün embryosu 9.günüm bıgün 55.6 çıktıBende umut ararken yazdğınza denk geldim.3.denemem bu.2. Denemem kimyasaldı 75 ile öğrenip 46 ya düşmüştü ikinci gün.Moralinizi bozmak istemem ama pek umutlanmamalıyız sanırm
Büyük sabırsızlıkla yarını bekliyorumİkinci testte ne çıkacak o önemli bazen geç tutunma oluyor. Eğer kincide artış olursa güzel
Bir önceki testle aynı saatte ve aynı yerde verinBüyük sabırsızlıkla yarını bekliyorum
Bende öyle düşündüm her hastanede değerler farklı oluyor diyeBir önceki testle aynı saatte ve aynı yerde verin
SelamlarHer beta kendine has oluyor stres yapma sadece ben 9da 200lerde öğrendim ama 10 ile öğrenip sağlıkla doğum yapan arkadaşlar vardı forumda çok değişken bir şey artışı takip et sadece
4 aralıkta 5ci günü embriyosu transferi oldum bugün 9 cu günü beta hcg 11.72 değerleri böyle olup
Sizin adınıza çok sevindm dua edeceğim size Allahm sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSelamlarbugün tekrar tahlil verdim ve 15.71 e yükseldiğini gördüm
Bende 10 da 21 cıkdı kimysal oldu ( ınshAllah sizde tutunmuşdur4 aralıkta 5ci günü embriyosu transferi oldum bugün 9 cu günü beta hcg 11.72 değerleri böyle olup yükselen var mı acabadoktor hamilelik oldugunu ama düşük riski olduğunu söyledi 2 gün sonra tekrar kan testi istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?