- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu mübarek günlerde allah saglıkla nasip etsin inşallah can yuregimle dualarımdasınız allahım anneliği tatdırsın saglıkla ecmain
Şu mübarek günlerde allah saglıkla nasip etsin inşallah can yuregimle dualarımdasınız allahım anneliği tatdırsın saglıkla ecmain![]()
Merhabalar bana da tahminde bulunur musunuz rica etsem 11 haftalık teşekkürler şimdidenBuraya paylaşın mesaj yazdıgınızın hemen sol altta dosya ekleye tıklayın![]()
Şimdilik kız gibi sanki 12-13 haftasınıda paylaşın
Kime yazdınız alıntı yapın yada cevaplaya tıklayın kime yazacaksanız sorunun altında cvpla varKız gibi duruyorallah hayırlı saglıklı bi şekilde kucagınıza almayı nasip etsin
%30 erkek ola bilir
Tamamdır çok teşekkürlerŞimdilik kız gibi sanki 12-13 haftasınıda paylaşın
Arkadaşlar 11 hafta 3 günlük hamileyim rica etsem cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Resim ekleyememişim şimdi ekledim şimdiden teşekkürler![]()
Kime yazdınız alıntı yapın yada cevaplaya tıklayın kime yazacaksanız sorunun altında cvpla var![]()
P pembemum Konu sahibine yazdım benŞimdilik kız gibi sanki 12-13 haftasınıda paylaşın
kıza benziyor.Arkadaşlar 11 hafta 3 günlük hamileyim rica etsem cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Resim ekleyememişim şimdi ekledim şimdiden teşekkürler![]()
Erkek onun bebegi yazıştık biz 13 haftasında erkek demiş dr bende 11 haftasında erkek tahmin etmiştim onun gönlü kız istiyordu umarım 16 haftada dr kız der
Yaa hayırlı saglıklı olsunErkek onun bebegi yazıştık biz 13 haftasında erkek demiş dr bende 11 haftasında erkek tahmin etmiştim onun gönlü kız istiyordu umarım 16 haftada dr kız der12+6 usg sinde nubu tam karşıya bakıyordu tam dikte değil paralelde değil ama dr %80 erkek demiş
Benim icin de bir tahminde bulunabilir misiniz acaba? :) 4 li resimde sol üsttekine bacakları varmışVarsa 11 12 13 hafta usg ttahmin ederim![]()
Canım hiç net değil usg ler 13 hafta olursa tekrar usg paylaşın şimdilik emin değilim sanki kız ama değilimBenim icin de bir tahminde bulunabilir misiniz acaba? :) 4 li resimde sol üsttekine bacakları varmış
Çok teşekkür ederim 13. Haftada tekrar paylaşırımCanım hiç net değil usg ler 13 hafta olursa tekrar usg paylaşın şimdilik emin değilim sanki kız ama değilim![]()
Benim icin de bir tahminde bulunabilir misiniz acaba? :) 4 li resimde sol üsttekine bacakları varmış
Bana da kız gibi geldi canım
Selam hep takip ediyordum bi gün bende sorarmıym nasip olur mu diye, çok şükür oldu