Arkadaşlar 11 hafta 3 günlük hamileyim rica etsem cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Resim ekleyememişim şimdi ekledim şimdiden teşekkürler 

Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resim yokArkadaşlar 11 hafta 3 günlük hamileyim rica etsem cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
Benim konu başlıgında tahminde bulundumArkadaşlar benimkini tahmin edemezmisiniz? Meraktan öleceğimmmm
Sizinki için nasıl tahmin yürütelim hiç bir done yokArkadaşlar benimkini tahmin edemezmisiniz? Meraktan öleceğimmmm
Kıza benzettimArkadaşlar 11 hafta 3 günlük hamileyim rica etsem cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Resim ekleyememişim şimdi ekledim şimdiden teşekkürler![]()
Kıza benziyorKızlar bizede tahminde bulunabilirmisiniz bu arada ikiside farklı hafta ultrason resmi![]()
Buna göre erkek ama siz 11 12 13 hafta nub için paylaşın saglıkla gelsin minnoşbenim minnagim daha cok kucuk ama benide tahmin edermisiniz kizlar zorlu bi surecten sonra gebe kaldim cook merak ediyorum:)
ayyy canim bnde seni ariyordum bulamamistim sen buldun beni tesekkur ederim insallahBuna göre erkek ama siz 11 12 13 hafta nub için paylaşın saglıkla gelsin minnoş
Bildirim geldi bakmazdım benim konu olmayınca yada etiket olmayıncaayyy canim bnde seni ariyordum bulamamistim sen buldun beni tesekkur ederim insallah![]()
Varsa 11 12 13 hafta usg ttahmin ederim![]()
Merhaba bende atsam bakar mısnız usgyeVarsa 11 12 13 hafta usg ttahmin ederim![]()
Sizinki erkek gibiKızlar bizede tahminde bulunabilirmisiniz bu arada ikiside farklı hafta ultrason resmi![]()
Bende konu açtım lütfen benimkinin cinsiyetine bakar mısınızKıza benziyor
TabikiMerhaba bende atsam bakar mısnız usgye![]()
Kız gibiArkadaşlar 11 hafta 3 günlük hamileyim rica etsem cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Resim ekleyememişim şimdi ekledim şimdiden teşekkürler![]()
Kesinleştimi erkek olduguArkadaşlar 11 hafta 3 günlük hamileyim rica etsem cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Resim ekleyememişim şimdi ekledim şimdiden teşekkürler![]()