3 çizgi var ya kız bence net. Bende 12+0 da öğrendim değişmediCanlar arkadaşımın 11+3 günlük gebeliğinde doktoru direk cinsiyeti bilmiş, kız demiş ultrason görüntüleri gerçekten de çok net bacak arası çekilmiş ve boş. Ama benim de başıma aynı durum gelmişti kesin kız denildi bacak arası böyle bomboştu hatta 16. Haftamda erkek çıktı bu durum da bizim kafamızı karıştırdı iyice. Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
İnşallah değişmez çünkü kendini alıştırdıktan sonra çok zor oluyor teşekkürler yorumunuz için3 çizgi var ya kız bence net. Bende 12+0 da öğrendim değişmedi
3 çizgi dediğiniz nedir ?3 çizgi var ya kız bence net. Bende 12+0 da öğrendim değişmedi
3 çizgi dediniz ne dir?3 çizgi var ya kız bence net. Bende 12+0 da öğrendim değişmedi
canım bacak arasında net 3 çizgi var cinsiyeti belli kızların 3 çizgisi net olduğunda cinsiyeti de nettir ama 3 cizgi belirmemisse o zamsn söylemez doktorlar erkekler 10 haftadan itibaren belli ediyor kendisini.. birde benim bebeğimde kız bebeğin duruşu yapısı benim bebeğimle aynı ben kiz olduğundan emin oldum ama hakkinda hayirlisi olsunCanlar arkadaşımın 11+3 günlük gebeliğinde doktoru direk cinsiyeti bilmiş, kız demiş ultrason görüntüleri gerçekten de çok net bacak arası çekilmiş ve boş. Ama benim de başıma aynı durum gelmişti kesin kız denildi bacak arası böyle bomboştu hatta 16. Haftamda erkek çıktı bu durum da bizim kafamızı karıştırdı iyice. Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallahcanım bacak arasında net 3 çizgi var cinsiyeti belli kızların 3 çizgisi net olduğunda cinsiyeti de nettir ama 3 cizgi belirmemisse o zamsn söylemez doktorlar erkekler 10 haftadan itibaren belli ediyor kendisini.. birde benim bebeğimde kız bebeğin duruşu yapısı benim bebeğimle aynı ben kiz olduğundan emin oldum ama hakkinda hayirlisi olsun
özellikle beni etiketlermisiniz cinsiyetten emin olduğunuz zamanBebeğiniz sağlıkla gelsin inşallahaslında çok erken belli olunca şüpheye düştük bir de ben de bu haftalarda bir yanılma olunca dedik bu işte var bir şey ama o kadar net 3 çizgi var ki dediğiniz gibi artık bunun erkek bebeğe dönme şansı yok bence de haftaya gidecek doktora buraya yazacağım kesin sonucu
Kız gibi görünüyor ama haftasına göre daha erken benceCanlar arkadaşımın 11+3 günlük gebeliğinde doktoru direk cinsiyeti bilmiş, kız demiş ultrason görüntüleri gerçekten de çok net bacak arası çekilmiş ve boş. Ama benim de başıma aynı durum gelmişti kesin kız denildi bacak arası böyle bomboştu hatta 16. Haftamda erkek çıktı bu durum da bizim kafamızı karıştırdı iyice. Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Tabiiözellikle beni etiketlermisiniz cinsiyetten emin olduğunuz zamanmerak ediyorum
Evet bence de daha erken çünkü benim başıma geldi bir yanılma olayı ama üç çizgi görünmesi olayı karıştırdı biraz üç çizgi görününce değişmiyormuş pek artık bakacağız ben de haber bekliyorum meraklaKız gibi görünüyor ama haftasına göre daha erken bence
Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallahevet kız bebek. benim de 12. haftada net bir şekilde belliydi cinsiyeti yan profilden. açıkça gösterdiklerinde genelde anlaşılıyor.
Erkek benceMerhaba 12 hafta 6 günlük doktorum tahminde bulundu ama bazı sayfalara sordum uyuşmuyor ikisi sizlerin yorumu nedirEki Görüntüle 3208907