11+3 Doktorun Kesin Cinsiyet Söylemesi

babycatty

💙my boy🧿🙏🏻
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2022
52
16
Canlar arkadaşımın 11+3 günlük gebeliğinde doktoru direk cinsiyeti bilmiş, kız demiş ultrason görüntüleri gerçekten de çok net bacak arası çekilmiş ve boş. Ama benim de başıma aynı durum gelmişti kesin kız denildi bacak arası böyle bomboştu hatta 16. Haftamda erkek çıktı bu durum da bizim kafamızı karıştırdı iyice. Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? :skandal:

Eklentiler

• F6F8E550-5D1B-4A19-80DB-58417E15FBDB.jpeg
    F6F8E550-5D1B-4A19-80DB-58417E15FBDB.jpeg
    109 KB · Görüntüleme: 916
  • BCA9421B-3359-44E8-B118-2BFB86853C13.jpeg
    BCA9421B-3359-44E8-B118-2BFB86853C13.jpeg
    105,2 KB · Görüntüleme: 834
Canlar arkadaşımın 11+3 günlük gebeliğinde doktoru direk cinsiyeti bilmiş, kız demiş ultrason görüntüleri gerçekten de çok net bacak arası çekilmiş ve boş. Ama benim de başıma aynı durum gelmişti kesin kız denildi bacak arası böyle bomboştu hatta 16. Haftamda erkek çıktı bu durum da bizim kafamızı karıştırdı iyice. Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? :skandal:
3 çizgi var ya kız bence net. Bende 12+0 da öğrendim değişmedi

Sanıyorum bacak arasında üç çizgi görünce bu kız bebek demek benim bebeğimin de bacak arası bomboştu bu haftalarda ama üç çizgi falan da görmemiştim. Bu arkadaşımın ultrason görüntüsü ve gerçekten videodan yakalamış görüntüyü üç çizgi var bacak arasında. Bu kdar erken kız bebek cinsiyetini öğrenmek de mucize genelde erkekler kendilerini erkenden gösterir🥰

canım bacak arasında net 3 çizgi var cinsiyeti belli kızların 3 çizgisi net olduğunda cinsiyeti de nettir ama 3 cizgi belirmemisse o zamsn söylemez doktorlar erkekler 10 haftadan itibaren belli ediyor kendisini.. birde benim bebeğimde kız bebeğin duruşu yapısı benim bebeğimle aynı ben kiz olduğundan emin oldum ama hakkinda hayirlisi olsun

canım bacak arasında net 3 çizgi var cinsiyeti belli kızların 3 çizgisi net olduğunda cinsiyeti de nettir ama 3 cizgi belirmemisse o zamsn söylemez doktorlar erkekler 10 haftadan itibaren belli ediyor kendisini.. birde benim bebeğimde kız bebeğin duruşu yapısı benim bebeğimle aynı ben kiz olduğundan emin oldum ama hakkinda hayirlisi olsun
Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah🙏🏻 aslında çok erken belli olunca şüpheye düştük bir de ben de bu haftalarda bir yanılma olunca dedik bu işte var bir şey ama o kadar net 3 çizgi var ki dediğiniz gibi artık bunun erkek bebeğe dönme şansı yok bence de haftaya gidecek doktora buraya yazacağım kesin sonucu :KK45::KK200:

Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah🙏🏻 aslında çok erken belli olunca şüpheye düştük bir de ben de bu haftalarda bir yanılma olunca dedik bu işte var bir şey ama o kadar net 3 çizgi var ki dediğiniz gibi artık bunun erkek bebeğe dönme şansı yok bence de haftaya gidecek doktora buraya yazacağım kesin sonucu :KK45::KK200:
özellikle beni etiketlermisiniz cinsiyetten emin olduğunuz zaman🤭 merak ediyorum

Kız gibi görünüyor ama haftasına göre daha erken bence 😀

evet kız bebek. benim de 12. haftada net bir şekilde belliydi cinsiyeti yan profilden. açıkça gösterdiklerinde genelde anlaşılıyor.

Benim bebeğimin cinsiyetinede tahminde bulunurmusunuz🙏

Eklentiler

• A3B0C8B9-9F2D-4C66-8DEC-B8BA2BDDC1E3.jpeg
    A3B0C8B9-9F2D-4C66-8DEC-B8BA2BDDC1E3.jpeg
    81,3 KB · Görüntüleme: 564
  • 783CB5B0-41CD-4C80-BA03-716157B30304.jpeg
    783CB5B0-41CD-4C80-BA03-716157B30304.jpeg
    81,4 KB · Görüntüleme: 647
Kız gibi görünüyor ama haftasına göre daha erken bence 😀
Evet bence de daha erken çünkü benim başıma geldi bir yanılma olayı ama üç çizgi görünmesi olayı karıştırdı biraz üç çizgi görününce değişmiyormuş pek artık bakacağız ben de haber bekliyorum merakla :KK17::KK9:

evet kız bebek. benim de 12. haftada net bir şekilde belliydi cinsiyeti yan profilden. açıkça gösterdiklerinde genelde anlaşılıyor.
Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah:KK200: bu bacak arası fotoğrafı videodan yakalamış arkadaşım hiçbir şey görünmüyor kesin gibi ama bakalım bu haftalarda değişim olabiliyor hiç belli olmaz.

Merhaba 12 hafta 6 günlük doktorum tahminde bulundu ama bazı sayfalara sordum uyuşmuyor ikisi sizlerin yorumu nedir
DD6B6076-76B7-4B1F-BCBC-D108AC2205DE.jpeg

X