Çok arastirmistim çok ultrason fotosu baktım zamanında . Bence bu kesin kız . Rabbim saglikla kucağıniza almayı nasip etsinKızlar merhaba ben aranızda yeniyim 12 haftalık hamileyim 2. Gebeliğim 11+3te ikili test için Zeynep kamile gittim doktorum tahminim kız dedi bir kızım var bu gebeliğim ilk hamileliğime göre çok farklı anlayan varsa bakabilir mi kesin kız mı beklemelimiyim
Çok arastirmistim çok ultrason fotosu baktım zamanında . Bence bu kesin kız . Rabbim saglikla kucağıniza almayı nasip etsin
Merhaba başka foto var mı elinizde ? Kafa yapısını kıza benzettim bacak arası boş görünüyor gibiEki Görüntüle 3346187 sizce ne benim ki
Bana da bakarmısınız bugün gittim doktora tahmin bile etmediMerhaba başka foto var mı elinizde ? Kafa yapısını kıza benzettim bacak arası boş görünüyor gibi
Canım seninki erkekBana da bakarmısınız bugün gittim doktora tahmin bile etmedi
Kaç haftalık canım?
Neye göre benzettin ay Allah'ın izniyle bende çok istiyorum oglum olsunCanım seninki erkek
Canım kafa yapısı ve nubu dikNeye göre benzettin ay Allah'ın izniyle bende çok istiyorum oglum olsun
Neye göre benzettin ay Allah'ın izniyle bende çok istiyorum oglum olsun
Canım çok eminim yaaÇok teşekkür ederim Allah razı olsun kesinleşir sana çok dua edicem