Doğuma Hazırlık 11+2 Olduk, Bize de Cinsiyet Tahmini Yapar mısınız?:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Harika bir heyecan burada hemen hemen tüm anneler aynı şeyi yapmıştır biran önce adapte olma isteği , hangisiyse o yonde hayal kurmaya başlama isteği

Galiba öyle benimki de her turlu yuzumuzu guldurecekleri kesin miniklerin. Saglikla gelsinler :))))

Bende dusunuyorum bazen bunu canim doktor dese bile inanmam gibi geliyor hatta 16 17 haftalara gelelim hizlica saglikla:)))

Benimki mantar seklınde degıl benım karnim Kızkende agırırdı ama hersey normal cıkardı usutuyorum ya ondan agrıyor ben cok tez usuturum
Ayaklarindan soguk almamaya bakicaksin o zaman. Hassas demekki karnin.
Çekişmeli gidiyoruz sonucu bildir lütfen :)

tabi ki ilk isim bu olacak:)))))

Eet cnm ben hemen soguk alıorum sonra usutup karnıma agrı vuruyor

Slm arkadaslar Benım kalbım neden yoruluyor gıbı agır gıbı oluyor cok huzursuzum bebegime bısey mi oldu korkuyom;(

offf n kadar korkuncmus benım hıc aklıma gelmemıstı boylesı,gercekten cok korkuncmus.bende sayende ogrenmıs oldum tesekkur ederım, hepımızın bebısler saglıkla gelsınler ınsallah

Once_upon_a_time @ladeynaa baby23 denizmisra
Kizlar telefondan attim unuttuklarim varsa affola:) doktor bize bisey dedi ama bi bakin da sonra diycem:)))

Bu arada test icin olcumler yerinde olsun diye dua ederken cinsiyet durumunu aklima bile getiremedim o an.Allah saglikla nasip etsin:) 12+6 yiz :)

Eklentiler

• IMG_20150929_151012.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG_20150929_151132.jpg
    134,7 KB · Görüntüleme: 159
  • IMG_20150929_150800.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 161
Erkek bebişin canım galiba :) ben demiştim sana %60 erkek diye :)))

haha sorma ben bile ekrana bakinca ay bu nub tepede rrsmen dedim doktor da hemen destekledi: D
Galiba ilk heyecan diye kipir kipir icim ikincide bu haber bi sarsardi beni ama cok mutlu etti minik saglikla gelsin heppimizin ki:))

haha sorma ben bile ekrana bakinca ay bu nub tepede rrsmen dedim doktor da hemen destekledi: D
Galiba ilk heyecan diye kipir kipir icim ikincide bu haber bi sarsardi beni ama cok mutlu etti minik saglikla gelsin heppimizin ki:))

Amin inşallah prens lerimiz çoğalıyo :)

Kızlar benimkinede bakabilirmisiniz acaba resim yan çıktı azcik ama :)

Eklentiler

• IMG_20160120_174704.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…