- 21 Eylül 2015
- 269
- 388
-
- Konu Sahibi bebekleben
Net gözükmüyo cnm ikinci fotoda ztn bacaklarını havaya kaldırmış çıkıntı görünmüyo. Kız olma ihtimali daha çok bence ama emin değilim tabiki.
Bnde bısey gormedım cok uzak gorunuyor ben kendimkılerı goruyom ama senınkı cok uzak kaldı
Yüzde 90 kız canım bence
Bnm fotodaki çıkıntı gibi yukarı doğru değil bacak arası boş gibi duruyo. Sadece bnm tahminim canım. İnş allah gönlüne göre verir sonucu öğrenince yazarsın.Kiza nasil yordun canim benim sadece arzu var icimde fotograflardan bisey anlayamiyorum. Agzina saglik insallah cikar dedigin :))))
İnşallah gönlündeki olsun biz de hep kız istedik başından beri. Allah gönlümuze göre verdi. İnşallah senin de gönlündeki olur canim :)) kız bu bebiiss :)))Ayyyy insallah Allah soyletmistir :)))) Nub falan gorebildin mi canim bakma ben anlamiyorum da:) Bana hamileligimden beri herkes kiz anasi tipi var sende diyor ve kiz cocuklarina asigim. Rabbim insallah nasip etmistir ya:)
Bir arkadas burda cikintiyi yukarda gorup erkek dedi baska arkadasimda gelisimi net erkektir belki dedi ben yerle bir:/ Tabi oyle de olsa sukur Allah a da gonlumde de kiz var ne yalan olsun.
Nub isini bilmiyorum ama 1 2 arkadas kiza benzetti ama erkek diyende olunca kafasi karisiyor insanin yeri gelip doktor bile yaniliyor neticede. Ama gelisim olayina neden erkek dediler anlamadim 11+2 yiz ve ilerde degilmis bebegimiz anlayamadim.
Icim ne dolu sen anla. Agzina saglik. Bal kizinla vakti saati gelince bi avazda bulus insallah yuzunu guldursun melegin.
Allah bagislasin yavrunu yavrularini. Yakinlastirip bakabiliyomusun canim peki? Yani pozisyon mu uygun degil resim mi uzak. Ben hic anlamadigimdan merak ediyorum. Sagolasin yine de ilgilendigin icin:)))
Bnm fotodaki çıkıntı gibi yukarı doğru değil bacak arası boş gibi duruyo. Sadece bnm tahminim canım. İnş allah gönlüne göre verir sonucu öğrenince yazarsın.
İnşallah gönlündeki olsun biz de hep kız istedik başından beri. Allah gönlümuze göre verdi. İnşallah senin de gönlündeki olur canim :)) kız bu bebiiss :)))
Merhaba Kızlar,
11+2 son kontrolümüzdü, doktor hiç renk vermedi bize ve çok merak ediyoruz.Nub ve kese durumlarından tahminler yapanlarınızı bekliyoruz.
Yakınlaştırılmış görüntüyü yaklaştırınca p*ipi gibi bişey görünüyor bunu ben anlamıyorum tabi tamamen atmış olabilirim.Sizde bakıp yorumlasanız çok makbule geçer.
Eki Görüntüle 1638111 Eki Görüntüle 1638112
Tamam canim:))))Resim bana uzak cnm anlamıom ben bir daha bakacam
Bu tarihte doktor bile göremez ki :) ayrıca yan profılden de belli olmaz benim 14. haftada belli olmuştu bakmadan önce doktor bu tarihte zor 16 da netleşir demişti..
Cnm ben anlamayadım allah kucagına aldırmayı nasip etsin ınsTamam canim:))))
Canim cinsiyetleri 10.haftada gorulur hale geliyormus hatta bazen 9.haftada. 10 haftalik doktorun yuzde 70 yorum yaptigi arkadaslara sahit oldum 2 hafta sonra kesin dogrulamislar. 13.haftadan once soylememek yasalmis sanirim. Hala erkek olmayan bebekleri dunyaya getirmeyen zihniyetler var aldirmaya engel olma adina o da. Gazete de okudum bunu mantikli geldi. Arkadasimin ki 11.haftada yuzde 80 kizdi simdi 1 ayi kaldi kizini bekliyo:)) Bazen sansa bagli gorunmuyor ama bakalim bizim fasulye zorlayacak mi:) Bebegini sana bagislasin Allahim sagol canim
Resim çok net değil ama dik duran bi cikinti da yok pek anlamadım ama allah gönlüne göre versin inş kız dırMerhaba Kızlar,
11+2 son kontrolümüzdü, doktor hiç renk vermedi bize ve çok merak ediyoruz.Nub ve kese durumlarından tahminler yapanlarınızı bekliyoruz.
Yakınlaştırılmış görüntüyü yaklaştırınca p*ipi gibi bişey görünüyor bunu ben anlamıyorum tabi tamamen atmış olabilirim.Sizde bakıp yorumlasanız çok makbule geçer.
Eki Görüntüle 1638111 Eki Görüntüle 1638112
Elif 190 bana da yorum yaparmisin resimler 1254 . SayfadaYüzde 90 kız canım bence
@ladeynaa canim resimler burda ilk sayfada:))
Canim bacakları kapalı nub yokElif 190 bana da yorum yaparmisin resimler 1254 . Sayfada