Merhabalar,
11 Haftalık gebeyim. İstanbul Anadolu bölgesinde oturuyorum(Ümraniyede) İkili test yaptırmamız gerekli özel Erdem Hastanesi 380 tl istedi.
Ümraniye Devlet hastanesi bu testi yapıyormuş. Daha önce burada test yaptıran varmı. ikili testten kasıt kan ve ultrason taramasımıdır.
Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilirmi?
Şimdiden Teşekkürler...
İnşallah hiç bir annenin başına gelmez. cevaplar için teşekkür ediyorum. Erdem hastanesine bende ısınamadım. herşeyden para çıkartıyorlar 40 tl muayyene ücreti ödedim 5 tl enjeksiyon parası istediler. ilgisizlikleride cabası. düşük tehlikem varmış bana söylemediler dikkat etmem gerektiğinide bilmiyordum az daha yavrumdan olacaktım.
İyi akşamlar.bende 12 + 3 günlük hamileyim bende 11 ekıme randevu aldım ikili test için.ben beylikdüzünde oturuyorum avcılarda yaptırcam 110 tl istediler.sana niye o kadar pahalı bir fiyat cıkarmıslar anlamadım.Birde canım ikili test te kan alıp ankaraya yolluyolarmıs sonuc 1 hafta sonra gelıyomus birde onun dışında büyük ultrasona giriyomuşuz.
hanımlar devlet hamilelerin her türlü giderini karşılıyormuş, bir arkadaşım bilgilendirdi
ikili üçlü testler için uçuk fiyatlar isteyen hastanelere gittiğinizde; kesinlikle fatura isteyin.
sağlık grup başkanlığına vereceğim diye de belirtin
aldıkları ücret yasal olmadığı için ya para iadesi yapıyorlar yada faturayı verip şikayet edilmeyi göze alıyorlar.
aklınızda bulunsun derim.
ben 60tl ye yaptırdım ikili testi özelde. ama hamilelere yapılan işlemleri devletin karşıladığnı bilseydim
o 60 tl yi de vermezdim.
Merhabalar,
Bende 23 Ekim e randevu aldım. Yarında kan, idrar ve idrar kültürü testi sonuçlarım çıkıyor. İKili test için tok geleceksin dediler.
Kontrollerime özel e (medipol e gidiyorum) ama tüm testlerimi sgk da yaptırıyorum, hiç gerek yok o kadar çok para vermeye çünkü aynı şeyi yapıyorlar. Dr. um da kartal devlet hastanesini önerdi bu testleri orada iyi yapıyorlar dedi güvenebilrisin dedi. Sonuçlarını alıp kendisine götüreceğim. Ama kesinlikle Göztepe araştırma hastanesinde yaptırma dedi, vardır bi bildiği mutlaka.
Allah hepimize sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?