• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11-13 Hafta arası İkili test

cesat88

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
5
0
16
İstanbul
Merhabalar,
11 Haftalık gebeyim. İstanbul Anadolu bölgesinde oturuyorum(Ümraniyede) İkili test yaptırmamız gerekli özel Erdem Hastanesi 380 tl istedi.
Ümraniye Devlet hastanesi bu testi yapıyormuş. Daha önce burada test yaptıran varmı. ikili testten kasıt kan ve ultrason taramasımıdır.
Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilirmi?
Şimdiden Teşekkürler...

Merhabalar,
11 Haftalık gebeyim. İstanbul Anadolu bölgesinde oturuyorum(Ümraniyede) İkili test yaptırmamız gerekli özel Erdem Hastanesi 380 tl istedi.
Ümraniye Devlet hastanesi bu testi yapıyormuş. Daha önce burada test yaptıran varmı. ikili testten kasıt kan ve ultrason taramasımıdır.
Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilirmi?
Şimdiden Teşekkürler...

Sancaktepe bölge hastanesinde 110.00 tl imiş istersen arayıp sor bir yakınım oraya gıdıyor bende sanırım oraya gidicem erdeme oldu olası ısınamadım

arkadaşım ben üsküdar yunus emrede yaptırdım 145 liraya
kan testi ve ayrıntılı usg ye girdim hatta bebeğimin fotoğraflarınıda aldım bunun gibi cd 'de verdiler
halada kontrollerimi orada yaptırıyorum tavsiye ederim

Son düzenleme:
Bende geçen hafta yaptırdım ikili test. 380 tl bir hayli pahalı , bende Ankara Medicana Hastanesinde yaptırdım ssk ile 150 tl. eğer muayene olursan da 110 tl. İnşallah sizinde sonuçlarınız iyi çıkar bende sonuçlarımızı bekliyorum.

İnşallah hiç bir annenin başına gelmez. cevaplar için teşekkür ediyorum. Erdem hastanesine bende ısınamadım. herşeyden para çıkartıyorlar 40 tl muayyene ücreti ödedim 5 tl enjeksiyon parası istediler. ilgisizlikleride cabası. düşük tehlikem varmış bana söylemediler dikkat etmem gerektiğinide bilmiyordum az daha yavrumdan olacaktım.

hanımlar devlet hamilelerin her türlü giderini karşılıyormuş, bir arkadaşım bilgilendirdi
ikili üçlü testler için uçuk fiyatlar isteyen hastanelere gittiğinizde; kesinlikle fatura isteyin.
sağlık grup başkanlığına vereceğim diye de belirtin
aldıkları ücret yasal olmadığı için ya para iadesi yapıyorlar yada faturayı verip şikayet edilmeyi göze alıyorlar.
aklınızda bulunsun derim.

ben 60tl ye yaptırdım ikili testi özelde. ama hamilelere yapılan işlemleri devletin karşıladığnı bilseydim
o 60 tl yi de vermezdim.

İnşallah hiç bir annenin başına gelmez. cevaplar için teşekkür ediyorum. Erdem hastanesine bende ısınamadım. herşeyden para çıkartıyorlar 40 tl muayyene ücreti ödedim 5 tl enjeksiyon parası istediler. ilgisizlikleride cabası. düşük tehlikem varmış bana söylemediler dikkat etmem gerektiğinide bilmiyordum az daha yavrumdan olacaktım.

Kendinize çok dikkat edin. Boşa demiyorlar insan önce kendisinin doktoru olmalı diye. Evet doktorlarımıza çok saygı duyuyorum ama bazıları da o görevin hakkını vermiyorlar. Bol bol araştırmak gerek her konuyu ve her belirtiyi.

İyi akşamlar.bende 12 + 3 günlük hamileyim bende 11 ekıme randevu aldım ikili test için.ben beylikdüzünde oturuyorum avcılarda yaptırcam 110 tl istediler.sana niye o kadar pahalı bir fiyat cıkarmıslar anlamadım.Birde canım ikili test te kan alıp ankaraya yolluyolarmıs sonuc 1 hafta sonra gelıyomus birde onun dışında büyük ultrasona giriyomuşuz.

Ben İzmir de oturuyorum ve özel lab.da ikili test için 300 tl ödedim,üstelik %20 indirimli fiyatıydı..bana da çok fazla geldi bu ücret:( ama salı yaptırdık testi bugün sonuçlarımı faksladılar bana 1 hafta sürmüyor gelmesi..

İyi akşamlar.bende 12 + 3 günlük hamileyim bende 11 ekıme randevu aldım ikili test için.ben beylikdüzünde oturuyorum avcılarda yaptırcam 110 tl istediler.sana niye o kadar pahalı bir fiyat cıkarmıslar anlamadım.Birde canım ikili test te kan alıp ankaraya yolluyolarmıs sonuc 1 hafta sonra gelıyomus birde onun dışında büyük ultrasona giriyomuşuz.

merhaba avcılarda nerede yaptıracaksın 110 tlye acabaa??

Merhabalar,

Bende 23 Ekim e randevu aldım. Yarında kan, idrar ve idrar kültürü testi sonuçlarım çıkıyor. İKili test için tok geleceksin dediler.
Kontrollerime özel e (medipol e gidiyorum) ama tüm testlerimi sgk da yaptırıyorum, hiç gerek yok o kadar çok para vermeye çünkü aynı şeyi yapıyorlar. Dr. um da kartal devlet hastanesini önerdi bu testleri orada iyi yapıyorlar dedi güvenebilrisin dedi. Sonuçlarını alıp kendisine götüreceğim. Ama kesinlikle Göztepe araştırma hastanesinde yaptırma dedi, vardır bi bildiği mutlaka.
Allah hepimize sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

Teşekkürler

hanımlar devlet hamilelerin her türlü giderini karşılıyormuş, bir arkadaşım bilgilendirdi
ikili üçlü testler için uçuk fiyatlar isteyen hastanelere gittiğinizde; kesinlikle fatura isteyin.
sağlık grup başkanlığına vereceğim diye de belirtin
aldıkları ücret yasal olmadığı için ya para iadesi yapıyorlar yada faturayı verip şikayet edilmeyi göze alıyorlar.
aklınızda bulunsun derim.

ben 60tl ye yaptırdım ikili testi özelde. ama hamilelere yapılan işlemleri devletin karşıladığnı bilseydim
o 60 tl yi de vermezdim.

hangi hastanede yaptırabildin 60 TL ye.

Merhabalar,

Bende 23 Ekim e randevu aldım. Yarında kan, idrar ve idrar kültürü testi sonuçlarım çıkıyor. İKili test için tok geleceksin dediler.
Kontrollerime özel e (medipol e gidiyorum) ama tüm testlerimi sgk da yaptırıyorum, hiç gerek yok o kadar çok para vermeye çünkü aynı şeyi yapıyorlar. Dr. um da kartal devlet hastanesini önerdi bu testleri orada iyi yapıyorlar dedi güvenebilrisin dedi. Sonuçlarını alıp kendisine götüreceğim. Ama kesinlikle Göztepe araştırma hastanesinde yaptırma dedi, vardır bi bildiği mutlaka.
Allah hepimize sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

Teşekkürler

Goztepe Eğitim araştırmada 7 hafta sonraya randevu veriyorlar.. Kartal da ne kadar sonraya veriyorlar?

herseyyy ne kadar pahalı yaaa bende ozele gıdıyorum ama ıkılı testı beylıkduzu yada avcılar tarafında devlette veya uygun bıyerde yaptırmak ıstıyorum onerebılcegınız hastane varmı
ayrıca ıstanbulun yabancısıyım bılmıyorum hastanelerı fln yardımcı olursanız sevınırım:15::15:

Back