• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11.10.2012 Ankara göğüs büyütme ameliyatı

Ankara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
640
2
96
Ankara
Kızlar bende ameliyat oldum darısı tüm isteyenlere :)

Son düzenleme:
Geçmiş olsun tatlım..Bu sıkıntıların geçecek inan bana.Bende ameliyattan sonra cepten nete girip foruma birşeyler yazmıştım.Ameliyattan sonra ilk ayaga kaldırdıklarında zorluk yaşadım.Sonrasında hafif birşeyler falanda yiyip içince rahatladım.Ama ilk bir iki hafta hep sırtımdan birisi destek vererek yataktan kalkabildim...Birinci aya kadar daha iyi olursun merak etme.Sen kendini zorlamamaya çalış yeterki,istirahat et.15 gün sonra kollarını artık kullanmaya başlayabilirsin bence :34:

geçmiş olsun canım. dilerim zaman geçtikçe daha mutlu olursun. kasların kesildiği için daha dikkatli olman gerekecek. kollarını zorlayacak hareketler yapma, ağırlık kaldırma. itme çekme hareketlerinden de kaçın. ev süpürme gibi.
her şey gönlünce olsun.

Geçmiş olsun tatlım..Bu sıkıntıların geçecek inan bana.Bende ameliyattan sonra cepten nete girip foruma birşeyler yazmıştım.Ameliyattan sonra ilk ayaga kaldırdıklarında zorluk yaşadım.Sonrasında hafif birşeyler falanda yiyip içince rahatladım.Ama ilk bir iki hafta hep sırtımdan birisi destek vererek yataktan kalkabildim...Birinci aya kadar daha iyi olursun merak etme.Sen kendini zorlamamaya çalış yeterki,istirahat et.15 gün sonra kollarını artık kullanmaya başlayabilirsin bence :34:

teşekkür ederim arzum hayal gibi geliyordu ameliyat olmak,sonunda oldum bnde konu açtım :52: sabrediyorum hayatımın tamamen normale dönmesi için

geçmiş olsun canım. dilerim zaman geçtikçe daha mutlu olursun. kasların kesildiği için daha dikkatli olman gerekecek. kollarını zorlayacak hareketler yapma, ağırlık kaldırma. itme çekme hareketlerinden de kaçın. ev süpürme gibi.
her şey gönlünce olsun.

teşekkür ederim canım inşallah,ztn 11 gündür hiç birşey yapmıyorum diyebilirim bayramıda atlatırsam rahatlıycam

teşekkür ederim canım inşallah,ztn 11 gündür hiç birşey yapmıyorum diyebilirim bayramıda atlatırsam rahatlıycam

Ameliyat olduğuna en sevindiğim arkadaşlardan birisin canım benim:)) Eminimki muhtesem güzellikte memişlerin olacaktır... Lütfen sabırlı ol.. Ağrılar sızılar tarih olunca hayatının en mutlu dönemlerinden birine adım atıyor olacaksın.. Gelsin özgürlük, sonsuz kendine güven:))))

Ameliyat olduğuna en sevindiğim arkadaşlardan birisin canım benim:)) Eminimki muhtesem güzellikte memişlerin olacaktır... Lütfen sabırlı ol.. Ağrılar sızılar tarih olunca hayatının en mutlu dönemlerinden birine adım atıyor olacaksın.. Gelsin özgürlük, sonsuz kendine güven:))))

canııım ne güzel yazmışsın öyle çok teşekkür ederim :) ilk günler ağrıdan görmek bile istemedm memişlerimi,bu penye sütyeni çıkarıp cicili bicili şeyler giymek istyrm bi an önceeee

Ben senin meme yapında ne kadar kisi gördüysem hepsinin sonucu dimdik dolu dolu muhtesem memelerdi:)) eminim seninkilerde öyle olacaktır... Yaşayacağın mutluluğu düsünerek dayan canım acılarına:)

Ben senin meme yapında ne kadar kisi gördüysem hepsinin sonucu dimdik dolu dolu muhtesem memelerdi:)) eminim seninkilerde öyle olacaktır... Yaşayacağın mutluluğu düsünerek dayan canım acılarına:)

dayanıorum canım inş dediğin gibi olur:18:

Cok gecmis olsun canim, sende atlattin sonunda:) gule gule kullan kimbilir ne kadar guzel olmuslardir.agrilarinda gectikten sonra eminim daha mutlu olacaksin:)

canım hayırlı olsun..boyle ıstedıgı goguslere ulasanlara cok sevınıyorum.
gogsunu gere gere gezersın artık ;)

canım hayırlı olsun..boyle ıstedıgı goguslere ulasanlara cok sevınıyorum.
gogsunu gere gere gezersın artık ;)

Ohhhh ne güzel konuyuda acmısız demek ki iyilesme sürecine adım atıyoruz:nazar::16:

Canım hayırlı olsun. İstediğin görüntüye kavuşursun umarım. Omur boyu saglikla mutlu bir sekilde kullan ins.

canım geçmiş olsun tekrardan. artık bundan sonra sen de dolu dolu cicilerinle aramıza katıldın.hersey zamanla daha da güzel olacak emin ol

canım hayırlı olsun:nazar:..inş en kısa sürede toparlanır,yeni güzel görüntünün keyfini çıkarırsın..

Cok gecmis olsun canim, sende atlattin sonunda:) gule gule kullan kimbilir ne kadar guzel olmuslardir.agrilarinda gectikten sonra eminim daha mutlu olacaksin:)

çok saol canım :) çok yeni olsalarda hoşuma gdio şuan şekil alıcak inş doğallaşıcak :)

Back