Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar prilam ilacı aliyodum 3 gündür bitmişti ama ben iki gündür sürekli midem bulanıyor kusuyorum her koku beni mafediyor ne iyi gelir ilaç aldım gece kullanicam ama başka ne iyi gelir çubuk kraker limonlu su elma felan hep denedim ise yaramiyor
Kizlar prilam ilacı aliyodum 3 gündür bitmişti ama ben iki gündür sürekli midem bulanıyor kusuyorum her koku beni mafediyor ne iyi gelir ilaç aldım gece kullanicam ama başka ne iyi gelir çubuk kraker limonlu su elma felan hep denedim ise yaramiyor
5 haftalıkken basladı 16.haftaya kadar bıtmemişti. Prılam bnm doktorum gunde gunde 4 defa içilebılır demiştı. İlk gun yatarken 2 tane bırden ıcıyorsun. Iyı gelmesse sabh bı daha içiysoun o sekıldı. Ama fayda tam gormedım. Sadecw hafıfletıyordu. Hıc kesılmedi
Geçmiyor bende tam 11 haftadayım, 6.haftadan. Beri perişanım. Bana iyi gelen beyaz ekmek sert yağlı peynir bende herseyden tiksindim. Ağzımı. Hadi hiç yok rezil bir haldeyim resmen