10’ar 15’er dakika uyku mu olur? ÇILDIRICAM!

Eğer uykusunu almışsa 2 saat kadar (huzurlu veya huzursuz) uyanık kalabiliyor ama almamışsa sürekli uyku isteğinde oluyor
2 saat bana uzun geldı.
Yanılmıyorsam eger sızde bakın , 1 saat 10 dk aralıklarla uyuyordu. Cok kucuk suanda sızınkı hakketten, gec uyutursanızda cok kısa surede uyanır kı 10 dk uyku uyku degıl

Ayakta sağlamanın beyin travmasına kadar yolu var. Lütfen biraz araştırın. Ergonomik neko yada boba kanguru alın göğsünüzde hiç uyanmadan uyur. Sizde dışarı çıkıp gezip dolaşırınız yada evdeki işlerinizi yaparsınız

Basligi gorunce 2 yasinda sandim yahu daha 2 aylikmis. sabir bi kac sene sonra duzelir

çocuğun gece uykusu iyiymiş daha ne istiyorsun. gündüz uyuması gereken kadar uyur çocuk. bence çocuk normal ayına göre. çıldıracak bir durum yok. ayrıca o aylar çocuk açısından zor garibimin gazı vardır en gazlı zamanları. istediğin kadar rezene falan kullan kimi çocuğa kar etmedi mi etmiyor. o yüzden gazlı olabilir. ben 2 yaşına kadar ne gece ne gündüz uyumadım üstelik çalışıyordum. şimdi düzeldi tabi

Teşekkürler mesajınız için. Uykusuz olduğu zamanlarda çok az emiyor ya da hiç emmiyor. Dolayısıyla aç. Aç olduğunda da uyumuyo haliyle.. Al sana kısır döngü
Bugün çok teknik içeren bir masaj öğrendik .bakmadım internette var mıdır diye ama muhtemelen vardır. Bebeğin karnındaki gazı bile hissedersiniz bu masajla dedi. Yeni doğan masajları vs yazılsa çıkar belkj

Kundak yapmayı denediniz mi bilmiyorum ama tavsiye ederim bazı bebekler kendi elleriyle kendini rahatsiz edip uyanıyor kundakla daha rahat uyuyorlar ayrıca anne karnın içindeki seslerin olduğu bir video gördüm bir çok bebek bu şekilde rahat uyuyormuş

Sizinki kaç yaşında ve nasıl bir düzen kurdunuz ?
Bebeğim 11 aylık.Emzirme uygulaması indirdim bezi mamayı uykuyu saati saatine yazdim ertesi gün aynı saatlerde uyguladım.Bide sürekli uyutmaya çalışmadım uyku arasında 4 saat aralık bıraktım bebegim 4 aylıkken basladım bunları yapmaya.

Gündüz tüm gün uyusun ben de keyif yapıyım yatıyım yuvarlanayım istemiyorum tabi ki yeteri kadar uyusun (ki asla yeteri kadar uyumuyo) uykusunu alsın huzurlu olsun, huzurlu olunca huzurlu emsin, ben de en azından diğer çocuğumla biraz ilgilenebileyim istiyorum.

2,5 yaşına geldi benimki hala geceleri 10kere uyanıyor.1bck yaşına kadar gece enaz 50kere kalkıyordum(inanmayan inanmaz)
Bunalıma bile girdim uykusuzluktan.
İlaca başladım.
Kısaca sabır.

Bebek spasına götürün. Resmen ben rahatladım allahım dunya varmıs

ama daha iki aylık en sıkıntılı dönemi o yüzden uyumaması falan çok normal. ilk çocuğun ne kadar sıkıntılı oldu o dönem bilmiyorum ama iki aylık dönemde sıkıntı daha çok oluyor. kendi çocuğumdan ve yeğenlerimden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…