gece uykusu iyi demissiniz acaba gündüz uykularindada ortamı karartsaniz buna uygun perdeler var belki ise yarayabilirMerhaba hanımlar. 2 aylık bi oğlum var. Gündüz uykuları yüzünden çıldırmanın eşiğindeyim inanın. En uzun uykusu 15 dakikadır. Zaten çok zor uykuya dalan bir bebek. Bazen 5 dakikada uyanıyor. İki uyku arasında uyanık kalma süresinde de sürekli huysuz sürekli ağlar. Tamam iki aylık bebek kendi kendine oyalansın demiyorum ama en azından çevreye bakıp biraz oyalanabilir. Tüm günüm oğlumu oyalayım ağlamasın, aman sinirlenmeden emzireyim, biraz daha uzun uyusun ses etmeyim, hatta daha olmazsa ayağımda sallayım hiç de indirmeyim yeter ki biraz daha uzun uyusun diye uğraşmakla geçiyor. 1 buçuk ay direndikten sonra yeter ki uyusun diye ayağımda sallamaya başladım, inanın ayakta hiç durmadan sallanırken bile derin uykuya dalamıyor kımıl kımıl sürekli. E tabi uykusunu alamayan çocuk mutlu olamıyor. Acaba doymuyo mu dedim mama verip denedim yine aynı. Rezene papatya ıhlamur falan filan verilebilecek ne varsa denedim yine aynı. Gece uykusu fena değildir, gece de uykuya çok zor dalar ama uzun süre uyanmadan uyuyabilir. Fakat bu gündüz uykusu beni çıldırtacak artık. Ne yapacağımı bilemediğimden yazdım buraya, biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın. Bi fikriniz bi öneriniz varsa sonuna kadar açığım
Nasıl alıştırdınız benim ki midesini bulandırıyor atıyor ağzından hiç tutmak istemediEmzik emzik emzik. Ben 6.aydan sonra alıştırdım 2.doğar doğmaz ağzına vereceğim
Ben hamileyim ama okuyarak çok bilgi derledim.Merhaba hanımlar. 2 aylık bi oğlum var. Gündüz uykuları yüzünden çıldırmanın eşiğindeyim inanın. En uzun uykusu 15 dakikadır. Zaten çok zor uykuya dalan bir bebek. Bazen 5 dakikada uyanıyor. İki uyku arasında uyanık kalma süresinde de sürekli huysuz sürekli ağlar. Tamam iki aylık bebek kendi kendine oyalansın demiyorum ama en azından çevreye bakıp biraz oyalanabilir. Tüm günüm oğlumu oyalayım ağlamasın, aman sinirlenmeden emzireyim, biraz daha uzun uyusun ses etmeyim, hatta daha olmazsa ayağımda sallayım hiç de indirmeyim yeter ki biraz daha uzun uyusun diye uğraşmakla geçiyor. 1 buçuk ay direndikten sonra yeter ki uyusun diye ayağımda sallamaya başladım, inanın ayakta hiç durmadan sallanırken bile derin uykuya dalamıyor kımıl kımıl sürekli. E tabi uykusunu alamayan çocuk mutlu olamıyor. Acaba doymuyo mu dedim mama verip denedim yine aynı. Rezene papatya ıhlamur falan filan verilebilecek ne varsa denedim yine aynı. Gece uykusu fena değildir, gece de uykuya çok zor dalar ama uzun süre uyanmadan uyuyabilir. Fakat bu gündüz uykusu beni çıldırtacak artık. Ne yapacağımı bilemediğimden yazdım buraya, biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın. Bi fikriniz bi öneriniz varsa sonuna kadar açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?