• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

???

gunduzgece16

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
14
3
1
Merhaba arkadaşlar bana bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum. Adet donemimde 11 gunluk bir gecikme oldu. Kadin hastaliklarina gittim ve kist oldugunu soyledi. Adet sokturucu ilac verdi kullanmaya basladim. Ama adetim daha gelmedi ve bugun gecikmenin 20. Gunu. 10. Gununde test yaptigimda 0.100 degerle gebelik yoktu. Hala adet olmadigimdan acaba gebe olabilir miyim basina boyle birsey gelen varsa bilgilendirebilir mi acaba ?

Bazen adet söktürücü ilaç bittikten on gün sonra adet gelmiyor bazen biraz daha uzun olabiliyor stres yaptığın için. Çok uzun sürerse tekrar doktora görün

Bazen adet söktürücü ilaç bittikten on gün sonra adet gelmiyor bazen biraz daha uzun olabiliyor stres yaptığın için. Çok uzun sürerse tekrar doktora görün

Stresten midir yani aslinda streste fazla yok ama gelmedigi icin biraz dusunmuyorum degil :/

Sizde nasıl olabilir bilmiyorum tabi de. Bende hep böyle oluyordu bebek çok istediğim için her ay belirti yaşar olmuştum doktora gidince stresten psikoljik diyordu :) benimki sadece fikir

Bende hep belirtilerini yasiyor gibiyim gercekten

Mrb arkdşlar benm sürekli midem bulanıyo bekarken adtm cok iyi okuyofu ama 2 3 aydır kan az gelmeye başladı sol kasığıma agrı giriyo birzcıkta şiş gibi kist olabilirmi?

Back