1045 telefonla indirilimli konuşma

Arkadaslar ben bu konuyu inceledim turk telekomun tekelinde olan hayatımıza iyi bir alternatif ama kanun ve uygulamadaki boşluklar insanı şüpheye düsürüyordu megerse bir sorun yokmus..
Aslında sadece aradığın zaman ödüyorsun hem de cok indirimli.
Abonelik, sozlesme, sabit ucret falan yok. Faturalandırmayı Turk telekom yaptıgı icin 1045 adına ikinci bir fatura daha gonderiyormus ama simdi onu duzelttiler faturadaki millenicom kutusunun altında görünüyor 1045 konusma ücretleri toplamı.
Ben Kusadası'nda yasayan annemlerin telefonunu telefonun hafızasına 10450256..... diye kaydettim her seferinde tekrar tekrar cevirmem de gerekmiyor. Tavsiye ederim esim de artik annemlerle cok konusunca kızmıyor..

arkadslar bisey diecem ama ben almanya icin konusuyorum bende türkiye aramk mesela 01055 veya 01044 gibi hatlardan ailemi ariyordum dakika su kadar cent diye arayip saattlerce konusuyordum ama bir yil gecmeden bir fatura geldi her ayinkini sonrdan glnderdilerr yaklasik 300 euro para verdik yani biraz inanmyin belki türk telecm güvenlidr ama sizinle paylasmak istedim hepsi para tuzagi dakikasi su kadar diolr ucuz diyoruz ariyoruz ama benim dilim yandi bidaha araamm dedim aramiyorum..oyuzden dikkatli olun sonrdan cok büyük fatura geliyor..

ne indirimi arkadaşlar ya resmen kazıklanıyoruz bende 1-2 ay öyle çevirdim ve gelen faturalar arttı ne indirimi resmen dolandırıcı bunlar ya sakın aramayın 1045 i bence .20 tl gelen faturam 30 tl geldi indirim neresinde doğru düzgün kullanmıyorum teli bir tek anacığımı ararım o kadar.klava:

ben bunun bi tuzak olduğunu telekomda çalışan bi rkadaşımdan öğrendim ,bana kesinlikle arama öyle çünkü o bi yalan dedi

ben de bugun denemek icin basina 1095 koyarak sehirlerarasi gorusme yaptim. ama simdi pisman oldum burda yazanlari okuyunca bir daha aramazsam surekli fatura gelmez heralde dimi??
bana da sacma gelmisti tabiki boyle bir sey olsa herkes basina bu numarayi koyar ve ucuza konusur ne anlami kalir (

aynen arkadaşım ya.
bende 1045 aramıştım .ama bir daha mı tövbe
iki kere fatura geliyor.kimseye önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…