1045 telefonla indirilimli konuşma

A

Azalea

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Azalea
Konu açılıp açılmadıgını bilmiyorum eger açılmışsa kusura bakmayın:1hug:

Telekom

Ucuza konuşmak için 1045 çevirin

Artık ev ve iş telefonundan yaptığı aramalardan önce 1045 çeviren herkes şehirlerarası, uluslararası ve cep telefonlarıyla çok daha ucuza görüşebiliyor.

30 Eylül 2007

Dünyanın pek çok ülkesinde yaygın olarak kullanılan Arama Bazında Operatör Seçimi (Call by Call) hizmeti Türkiye'de de başladı. Telekom sektörümüzün öncü ismi Millenicom tarafından başlatılan hizmet 1045 adını taşıyor. Şehirlerarası, uluslararası ve cep telefonu aramalarını çok daha ucuza yapmak isteyenler, aradıkları numaradan önce 1045 çevirerek bu yeni hizmetten hemen yararlanabiliyorlar. 1045'ten yararlanmak için kullanıcıların hiçbir sözleşme imzalamasına gerek yok. Ev ya da iş telefonlarının ahizesini kaldırıp önce 1045 tuşlamaları, sonrasında ise arayacakları şehirlerarası, uluslararası ya da cep numarasını çevirmeleri yeterli. Örneğin, Ankara'yı ararken 1045 0312… veya Almanya'yı ararken 1045 0049 … şeklinde numara çevirmek gerekiyor.

Millenicom, yurtdışında “Call by Call” olarak adlandırılan bu hizmeti uzun yıllardır Almanya'da telefon kullanıcılarına sunuyor. Bu nedenle hizmetin yapılandırılması ve sunulması konusunda Avrupa'daki en deneyimli operatörleri arasında bulunuyor. Bu tecrübesini de Türkiye'deki kullanıcılara değer katma adına 1045 hizmetine yansıtıyor. Böylece 1045 tuşlayanlar hem en kaliteli şekilde görüşme yapabiliyor hem de mevcut faturalarına göre çok daha az ödüyorlar.

Sözleşme yapmaya gerek yok!
1045 hizmetinden yararlanmak isteyen kullanıcıların tek yapması gereken, aradığı numaradan önce 1045 tuşlamak. Hizmeti kullanmak için herhangi bir sözleşme ya da resmi başvuru yapmaya gerek yok. 1045 hizmetinden çok kısa bir süre içerisinde yüz binlerce kullanıcının yararlanması bekleniyor. Böylece Türkiye'de ilk kez, bir alternatif telekom hizmeti geniş kitlelere ulaşmış olacak. Evinde veya işyerinde Türk Telekom StandartHATT, KonuşkanHATT ve ŞirketHATT abonesi olan herkes, 1045 hizmetinden hemen yararlanmaya başlayabilir. HesaplıHATT ya da YazlıkHATT abonelerinin ise bu hizmetten faydalanmak için Türk Telekom'un 444 1 444 numaralı çağrı merkezine başvurarak tarife paketlerini değiştirmeleri gerekiyor. 1045'te aylık sabit ücret, bağlantı ücreti ya da herhangi bir gizli maliyet bulunmuyor ve ne kadar konuşursanız onu ödüyorsunuz.

Ay boyunca 1045 hizmeti kullanılarak yapılan görüşmelerin tutarı, takip eden ay Türk Telekom tarafından faturalanacak. Ödemeler ise, mevcut Türk Telekom faturalarının ödendiği şekilde ve kolaylıkta yapılacak. Türk Telekom faturaları için otomatik ödeme talimatı olanların 1045 fatura bedelleri de, hiçbir işleme gerek kalmadan bu kapsamda otomatik olarak hesaplarından tahsil edilecek.

Ayrıntılı fatura hizmetinden yararlanan Türk Telekom aboneleri, Millenicom'un 1045 hizmeti üzerinden yaptıkları şehirlerarası, uluslararası ve cep telefonu görüşmelerinin ayrıntılarını da gelen faturada görebilecekler. Mevcut durumda ayrıntısız fatura alanlar ise Türk Telekom'dan ayrıntılı fatura talep ederek 1045 görüşmelerinin ayrıntılı olarak faturalanmasını sağlayabilecekler.

Dakikası 7 kuruş
1045 hizmetinin ekonomik tarife ücretleri aranan yere bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İster şehirlerarası, ister uluslararası isterse cep telefonu arayın, 1045'in özel indirimli tarifelerinden yararlanıyorsunuz. 1045 ile şehiriçi fiyatına şehirlerarası, Amerika, Rusya ve bütün Avrupa Birliği ülkelerindeki ev ve iş telefonları aranabiliyor. Şehirlerarası ve bu ülkeleri aramanın dakikası sadece 7 kuruş. Ev ve iş telefonlarından cep telefonlarını aramak da çok avantajlı, dakikası sadece 27 kuruş. Türkiye'den çok aranan ülkelerin bazılarında indirim oranları %80'lere kadar varabiliyor. Güncel ve geçerli fiyatların yer aldığı tarifeler www.1045.com.tr web sitesinden öğrenilebiliyor.

Türkiye'de ilk ve tek
1045'in Türkiye için önemli bir ilk olduğunu belirten Millenicom Genel Müdürü Tuğrul Cora, artık dileyen herkesin en kolay şekilde indirimli telefon konuşması yapabileceğine dikkat çekiyor: “1045, şu anda Türkiye'deki tek Arama Bazında Operatör Seçimi (Call by Call) hizmeti. Bu hizmet tipi Amerika ve Avrupa'da çok yaygın olarak kullanılıyor. Millenicom olarak biz de bu hizmeti uzun yıllardır Almanya'da başarıyla sunuyoruz. Bu alandaki tecrübemizi ülkemizdeki 1045 hizmetine de yansıtıyor, böylece hem kaliteli hem de ekonomik konuşma olanağı sunuyoruz. Türkiye artık nihayet gerçekten ucuz görüşme yapabilecek.”

• Konu Sahibi Azalea
teşekkür ederim canım ilk defa haberim oldu. benimki standart hat. nerdeyse hiç konuşmadığımız halde 20 ytl gelmeye başladı. tarife mi değiştirsek?

• Konu Sahibi Azalea
Bende ilk kez duydum.Çok güzel birşey canım,sağol.Öğrenmem iyi oldu.Mutlaka deneyeceğim.

• Konu Sahibi Azalea
rica ederim bende okudugmda çok şaşırdım,denemeye başladım ama bakalım faturada etkisi olacak mı?

• Konu Sahibi Azalea
yaaa ben aptalmıyım neyim söylermisiniz, şimdi 1045 çevirince indirimli çevirmeyince indirimsiz mi olacak, yahu amaç millete az para ödetmekse ne gerek var 1045 e 1046 ya her ne halt ise, görüşme ücretini düşür olsun bitsin. yaşlısı var cahili var, haberi olan var olmayan var. Ben böyle katakullileri anlamıyorum.

• Konu Sahibi Azalea
:1hug:BARBUK DEDIGINE BENDE KATILIYORUM CANIM DOGRUYA BUNUN YASLISI CAHILI NASIL ORENECEK BAK BAN EVIMDE INTERNET OLDUGU ICIN BURDAN OKUYARAK ORENDIM YA HABERLERDE BILEDUYMAMIŞTIM PEKI BU BILMIYEN MILLET NE YAPSIN BELKIDE BU INDIRIMLI KONUSMAYA BIZDEN DAHA COK IHTIYACI OLAN VAR DIMI YANI....BARI BU INDIRIMLIYI CIKARANLAR BUNU CIKARTMASINI BILDIKLERI GIBI VATANDASLARIDA HABERDAR ETMESINI BILSELER NE GUZEL OLUR AMA NERDEEEEEEE....BI IŞE BASLARKEN TAM YAPIN BE KARDESIM BU DAR GELIRLI INSANLARIMIZIDA BI NEBZE DUSUNUN LUTFEN.BU ARADA KONUYU ACAN CANIM ARKADASIM e.i ILGILENIP BURDA PAYLASTIGIN ICIN BINLERCE TESEKKURLERa.s.:enbuyukkk:

• Konu Sahibi Azalea
ya bununda ayrı fatursı var galiba iyice okumadan kullanmayın derim

• Konu Sahibi Azalea
e.i paylaşımın için teşekkürler.ama ben hiç bir şeye güvenmiyorum.telekomdan 2 ayrı fatura halinde gelecekmiş.2 sefer ödetirler insana bunlar.bence kandırmaca.
e.i sözüm sana değil,yazdığın iyi oldu.

• Konu Sahibi Azalea
nasıl ,bu yöntemii kullanıpda kesin faydasını gören oldu mu aranızda?

Tam net bilmiyorum ama abone olmak gerekiyor sanırım ama denme yanılma yöntemini uygulamakta fayda var

Arkadaşlar, abone olmak gerekmiyor. Sadece arama yapmadan önce (şehir içi hariç) 1045 i tuşlayıp ardından numarayı çeviriyorsunuz. Telekomdan iki ayrı fatura geliyor, birisi normal görüşmeleriniz için diğeri de 1045 için. Ayrıntısını gösteriyor. Normal tarifeye göre %25-30 oranında daha ucuz. Biz yoğun olarak cep ve yurt dışı aradığımız için kullanıyoruz. Örnek vermek gerekirse geçtiğimiz ay bayram, yılbaşı, d.günü vs. nedenlerle çok sık Almanya ile görüştük, toplamda 3 saatin üstündedir, gelen fatura cep. tlf. da dahil 12 ytl. (1045)

bende yeni denemeye başladım cep telefonu ararken 1045 tuşluyorum bakalım fatura ne gelecek?

ayy bende deneyıp sızınle paylaşacagım kızlaarrr...

ewet ya ne gerek var burbuk de dedigi gibi boyle oyunlara ne gerk var direk indirim yapsınlar olsun bitsin

arkadaşlar ben daha önce inanmamıştım,ama denedim.gerçekten çok az geliyor.aradıklarımı hep yazdım antalya ile 5 veya 6 konuşmam toplam 30 dakika.netice 2 ayrı fatura geldi.1.faturam şehirlerarası 0.340 2.faturam 2.720.yani toplam 3ytl falan.bence kullanın şimdilik böyle olurda daha sonra acısını çıkarırlar mı bilmem.

bende 3 ay denedim bu 1045 li aramayı..önceleri 50 ytl olan faturam bi anda 20 küsürlere düştü,çok şaşırdım,çokta mutlu oldum...ama sonra bi baktım 15 gün sonra bi fatura daha geldi 16 küsür, ilk ay böle oluyo demekki dedim..sonraki aylarda baktım yine aynı bi fatura geliyo 12 lira filan ne konuştumsa artık aradan bir hafta 10 gün geçiyo bi fatura daha...yani bence hiç bi esprisi yok bu 1045 in,zira yine her ay aynı parayı ödüyomuşum ben...klava:

bende yeni denemeye başladım cep telefonu ararken 1045 tuşluyorum bakalım fatura ne gelecek?

Sakın deneme heleki cepte!!!.arkadaşın dedigi gibi 1hafta sonra bir fatura daha geliyor aynı ve bazen geçiyor......ben denemiştim faturam 50 geliyordu 35oldu.sevinmiştim.1hafta sonra 30 da 1045'in faturası geldi.50 olan faturam o ay65 oldu.sakınn deneme bence...

ah be güzelim geç kaldık:çok üzgünüm:
kullandım ve tam faturamızı ödemişken tekrar bir fatura geldi...
asıl olayı kazık yedikten sonra çözdük...
indirim falan palavra telekoma gidince görevlilerede danıştık..
bunun telekomla hiç bir alakası olmadığını söylediler..
iyi düşünün iki fatura geliyor ve siz iki kere vergi ödüyorsunuz....
telekomdakiler uyardı bizi
birdaha...
1045 miiii 1095 miiii asla...
bunu anlamak için kazık yemek lazımmış meğer canlar anladımsenağlama

aaa:1shok::1shok:
ya bu insanlar illa birilerine kazık atarak para kazanmaya bayılıyor yazıklar olsun..:tomato:
benim 2. bir faturadan hiç haberim yoktu kafamçokkarıştı
ve denemeye denetmeye başlatmıştım vazgeçmek gerek hemen demekki -tatlicadiarzu-
:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…