Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nine bakamaz çocuklari bakar çocuğa... ben sanmiyorum gelecegi düşünmeden doğurmuş düşünseydi doğurmazdi be:) düşün. torunlarin çocuklariyla yaşittır hatta torunun torunu
Aaa dün yazdım yine yazıyorum. Haber fake, yok öyle bir şey. NİNE ÇOCUK FALAN DOĞURMAMIŞ. Torununu kucağına almış resim çektirmiş, hepsi bu. Hala neden doğurmuş, nasıl doğurmuşlar dönüyor konu içinde. Doğurmamış efendim, doğuramaz zaten. Hatta kadınlardan biri torununu kucaklayıp 1 hafta sonra da ölmüş
Taşıyıcı nine olmuş vay arkadaş milletin nefes aldığına şükrettigi yaşta kadın yememiş içmemiş birinden yumurta ötekinden sperm derken ortaya bir bebe çıkarmış fizyolojik baba ve anne kim acaba ? Yumurtaliklar Türkiye de nakledilmis doktorların kafası nasıl ne dedide bu ameliyatı yaptılar acaba
Ay itici geldi valla torun sevecek hatta torununun yavrusunu sevecek yaşta!!hiç olmasa hadi bir nebze anlarım ama el insaf yaaa valla derdin ne ninecim?? Senin yaşıtların artık dinlenme modunda rahat edeyim derken vah vah.....