- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi basbelasiyim
bittimi kizlar sayi tamamlandimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlışş saymadıysam benim için 800 oldu konu sahibemizin tamamlandı :) onun sayesinde onun topiğinden ben de nasiplendim :)bittimi kizlar sayi tamamlandimi
neguzel rabbim kabul etsin insaAllah hayirlisiyla versin insaAllah kalan 200 muyanlışş saymadıysam benim için 800 oldu konu sahibemizin tamamlandı :) onun sayesinde onun topiğinden ben de nasiplendim :)
amin inşallah isteyen herkese versin rabbim evet kalan 200neguzel rabbim kabul etsin insaAllah hayirlisiyla versin insaAllah kalan 200 mu
tmm bn okurum canimamin inşallah isteyen herkese versin rabbim evet kalan 200
teşekkür ederim canım Allah senden de razı olsun burda dua eden herkes gibi cok sağ ol :)tmm bn okurum canim
rica ederim canim ne demek .Rabbim gonlunuze gore versin hayirlisiyla insaAllah ...teşekkür ederim canım Allah senden de razı olsun burda dua eden herkes gibi cok sağ ol :)
Canım benimSaol bebegim ben sizin temiz ginlunuzdeki duaya girebildiysem ne mutlu bana :)
Canim sayi vererek alamicam ama okuyabilirsem yazsam olurmu??
sağ ol canım Allah razı olsun güzel duaların içinbasbelasiyim için 200
@glmserser için 200
okudum.Rabbim evlat hasreti sınavınızda elinizden tutsun inşaAllah, tez vakitte.
Amin canim insallah Allah razi olsunbasbelasiyim için 200
@glmserser için 200
okudum.Rabbim evlat hasreti sınavınızda elinizden tutsun inşaAllah, tez vakitte.
Tamamladik kuzum sagol :*Canim sayi vererek alamicam ama okuyabilirsem yazsam olurmu??
Tamam canim Allah kabul etsin insallahTamamladik kuzum sagol :*
Amin ablam insallah@glmserser basbelasiyim okudum arkadaşlar Rabbim inşAllah bu duanın üstüne yıl dolmadan kucağınıza bebeklerinizi almayı nasib etsin hayırlısıyla Amin .
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun@glmserser basbelasiyim okudum arkadaşlar Rabbim inşAllah bu duanın üstüne yıl dolmadan kucağınıza bebeklerinizi almayı nasib etsin hayırlısıyla Amin .