1000 lira nafakayla geçinme yolları

[QUOTE="Mayflower75, post: 62690488, member: 734300
Altın para pul kalmadı ki metresi hayatında olduğundan beri eve para veriyomu acaba hep bir bahane.ben hayatımda michel kors orjinal çanta takmadım mesela metresine almış.bu evi borçlu verdi herşeyimi paramı pulumu yedi yani varya bi anlarsam bu kadar aptallık olurmu dersiniz belki ama güvendim banam gibi sandım (((

Allah yardımcınız olsun ailenizin yanına gitseniz bir süre?biz ayda 2bin ile geçinemiyoruz.3 kişi ikisi küçük çocuk nasıl yaparsınız çalışmadan bilmem.en azından çocuklar kendini idare edene kadar ailenizin yanına taşınıp sonra kendi evinize geçin.en azından fatura,mutfak konusunda aileye ortak olursunuz ama herşeyide siz karşılamazsınız.eşinize güvenmeyin nafakayı geciktirse aç kalırsınız mazallah.

Dogal gaz 143 mu? Nasil basardiniz? Ben orta buyuklukte 2+1 evde yasiyorum ve dogal gazim 387 geldi. Ustelik evim ara kat. Bu isin sirri nedir?

O metresine harcadiklari hastane parasi olsun ikisine de

Çok zor bu çocuklara kıyafet lazım oyuncak isterler küçük çocuğunuzun sağlık sorunu nedir büyük okula gidiyor mu

Dogal gaz 143 mu? Nasil basardiniz? Ben orta buyuklukte 2+1 evde yasiyorum ve dogal gazim 387 geldi. Ustelik evim ara kat. Bu isin sirri nedir?
Küçük çocuklar var ama gündüz güneş ışığındam faydalandım evi ısıttı kapattım gündüz akşamları yaktım bi süre dondurucu soğuklarda yaktım kapamadım ama en düşükte ilk başlangıçta

Allah yardımcın olsun. Evde lif-atkı-bere örebilirsin. Etrafa yemek yapılacak ise yapabilirsin. Sarma/mantı/börek vs... Kendi oturduğun apartmanda dahil olmak üzere etraftaki apartmanların temizliği ile ilgilenebilirsin. Apartman temizliği ev temizliği gibi olmuyor. 1 saatte halloluyor. Hangi şehirdesin bilmiyorum. Mesela bizim apartmanın görevlisi akşam 7 de çöp alıyor ve haftada bir sil süpür yapıyor. 4 katlı 8 daire camı olmayan bir bina. 400 lira alıyormuş. Etrafta da gittiği 4-5 bina daha varmış. Hem getirisi fazla hemde kısa süreli halledilebilcek bir iş. Bunun haricinde sen evinde çocuk bakabilirsin. Ya da okul servisi ablalığı yapabilirsin. Eğitim durumun ne bilmiyorum. Eğer donanımın varsa evde özel ders verebilirsin. Bir başka ihtimal daha var. Çocuğun okulu var demişsin ama çocuk yeni ortama da alışır. Evini ver kiraya. Git annelerin evine. Isınmayla, elektrikle uğraşmazsın. Hem kiradan gelir elde edersin. Hem nafaka var. Hem de bir işe de girersin. Birikimini yaparsın. Çocuklarda büyür. Evin borcu da bitmiş olur. Ayrıca çocuklar için babanın üzerinden sağlık sigortası devam eder. Sen de çalışmadığın için babanın üzerinden sağlık kapsamına girersin. Bunların haricinde kaymakamlıktan da destek alabilirsin. Muhtar ile de görüş. Evin/nafakanın olması destek almaman demek değil. Valla aklıma gelen olasılıkları yazmaya çalıştım. Başta da söylemiştim. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Tez zamanda feraha çıksın.

Allah yardımcımız
Allah yardımcınız olsun istanbuldasınız sanırım bulunduğunuz semtteki kira durumu nedir evinizi kiraya verip daha uygun bir semte kirya çıkabilirsiniz (gerci kiracı kira ödemezse sizin için sıkıntı olabilir kamu mensubu olursa çok sıkıntı çıkacağını sanmam bir düşünün isterseniz)

Oturduğum evin kirası 1050 lira civarında komşum kiraya vermişlerdi.zaten ortalama bunun altında çok zor.bide çocuk okula gidiyor taşınma masrafı gitceğin yere evi uydurma perde uymaz vs depozito dediğiniz gibi verir vermez risk olur yerimden hiç oynamak istemiyorum açıkçası ailemdede fazla oda yok o yüzden gidemiyorum 2 çocukla

Oturduğum evin kirası 1050 lira civarında komşum kiraya vermişlerdi.zaten ortalama bunun altında çok zor.bide çocuk okula gidiyor taşınma masrafı gitceğin yere evi uydurma perde uymaz vs depozito dediğiniz gibi verir vermez risk olur yerimden hiç oynamak istemiyorum açıkçası ailemdede fazla oda yok o yüzden gidemiyorum 2 çocukla

evet onun altında da oturulacak ev bulamazsınız hani yarı yarıya fark eden bir meblağ olursa diye dedim istanbulda semtten semte çok fark ediyor, arkadaşların birisi yazmıştı apartman temizliği diye bulunduğunuz binanın yöneticisine durumu anlatın ve siz temizlemek istediğinizi söyleyin ya da sizi başka apartmana yönlendirsin ayda 300 400 gelir olur ki hiç azımsanacak bir tutar değil birde telefonda paket yapmasanız acil durumlar dışında arama yapmasanız oradan da 20 30 tl kalır ayda

Hangi şehirde yaşıyorsunuz

Yazan oldu mu biliyorum Merdiven silebilirsin bizim merdivenleri silen kadın sadece 5 apartmanın siliyor. Toptan değil her gün birine gidiyor. ayda 1000 lira üstünde kazanıyor. bizim apartman 10 daire 22 tl veriyoruz daire başı,haftada 2 defa temizlik sopası ile (adını direkt yazamadım reklama falan girer diye)temizliyor. inanın en fazla 45 dk sürüyor. Bide bulunduğunuz ilin Kaymakamlığına mutlaka gidin cidden geliriniz azsa ev eşyasına kadar yardım ediliyor. Ayrıca sizinle gurur duydum gerek burada,gerek çevremde aldatmanın her türlüsünü yaşayıp yinede boşanmayan ne meslekli,maddi durumu yerinde insanlar görüp okuyorum. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…