- 9 Ocak 2019
- 306
- 526
-
- Konu Sahibi Damla_1234
[QUOTE="Mayflower75, post: 62690488, member: 734300Belediye gıda ve elektrik yardımı yapıyor , sosyal hizmetler Başvuru durumunuzu anlarsınız ?
Birde yeşil kartli çocuklara aylık küçük bir miktar para yardımı yapılıyor diye duymuştum.
Evden Yemek işine başlayabilirsiniz. Az da olsa destek olur.
TazMinat, altinlariniz hiçbirini alamadiniz mi ?
Dogal gaz 143 mu? Nasil basardiniz? Ben orta buyuklukte 2+1 evde yasiyorum ve dogal gazim 387 geldi. Ustelik evim ara kat. Bu isin sirri nedir?Suyum 45 doğalgazım 143 geldi elektirik 125 cep 50 400 tl ye ortalama,aylık 100 lira bez ıslak mendil.100 lira sgk hastane kesintisi yol parası gibi harcamalara gitse,30 lira deterjan çamaşır için.400 lirayla mutfak hallolurmu?fikriniz varmı gıda kısmı önemli mutfakta nasıl ekonomi yaparım fikri olan varsa
O metresine harcadiklari hastane parasi olsun ikisine de[QUOTE="Mayflower75, post: 62690488, member: 734300
Altın para pul kalmadı ki metresi hayatında olduğundan beri eve para veriyomu acaba hep bir bahane.ben hayatımda michel kors orjinal çanta takmadım mesela metresine almış.bu evi borçlu verdi herşeyimi paramı pulumu yedi yani varya bi anlarsam bu kadar aptallık olurmu dersiniz belki ama güvendim banam gibi sandım(((
Çok zor bu çocuklara kıyafet lazım oyuncak isterler küçük çocuğunuzun sağlık sorunu nedir büyük okula gidiyor muSuyum 45 doğalgazım 143 geldi elektirik 125 cep 50 400 tl ye ortalama,aylık 100 lira bez ıslak mendil.100 lira sgk hastane kesintisi yol parası gibi harcamalara gitse,30 lira deterjan çamaşır için.400 lirayla mutfak hallolurmu?fikriniz varmı gıda kısmı önemli mutfakta nasıl ekonomi yaparım fikri olan varsa
Küçük çocuklar var ama gündüz güneş ışığındam faydalandım evi ısıttı kapattım gündüz akşamları yaktım bi süre dondurucu soğuklarda yaktım kapamadım ama en düşükte ilk başlangıçtaDogal gaz 143 mu? Nasil basardiniz? Ben orta buyuklukte 2+1 evde yasiyorum ve dogal gazim 387 geldi. Ustelik evim ara kat. Bu isin sirri nedir?
Gidiyor evetÇok zor bu çocuklara kıyafet lazım oyuncak isterler küçük çocuğunuzun sağlık sorunu nedir büyük okula gidiyor mu
SağolunÇok zor Allah yardımcınız olsun
Allah yardımcımızMerhaba kk üyeleri başlık bulamadığım için buraya yazıyorum uygun bir platform bulamasım yada gözden kaçırdım.iyki varsınız tüm şeffaflığıyla herkese destek oluyorsunuz.bende fikir almak istiyorum benden daha parlak düşünceleriniz olabilir belki deneyimleriniz.1000 lira nafaka alıyorum 2 çocuk ve kendim için.konut kredisini sağolsunlar ailem destek oluyorlar ama fazla 1 kuruş dahi destek olamıyorlar.2 çocuğum var küçük biri okula gidiyor.ailemden uzaktayım çocuklara bakanım yok ve çalışamıyorum.küçük çocuğumda sağlık problrmi olduğu için çalışamıyorum çalışsamda 2 çocuğa bakmak için baya para istiyorlar zaten çalıştığım bakıcıya gidicek biliyorum.neticeye varırsam 1000 lirayla hem faturalarım hemde mutfak masrafımı karşılamam gerekiyor.eşimden yeni ayrıldık. O planlamayı henüz yapamadım ama neler yapabilirim önerileriniz varmı.1000 lirayla geçinilirmi? Yada yöntemi varmı kasabileceğim dikkat etmem gereken püf noktaları ne bilim market pazar çarşı küçük çocuğum bezleniyor bez masrafıda var.neler önerirsiniz bana mutfakta yapabileceklerim püf noktaları ne biliyim alışverişte evde ekonomi olarak nelere dikkat edebilirim.bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.şartlar dahada zor biliyorum ama kasabildiğim kadar kasmam lazım.şimdiden teşekkür ederim paylaşımlarınız için fikirlerinize çok ihtiyacım var
Allah yardımcınız olsun istanbuldasınız sanırım bulunduğunuz semtteki kira durumu nedir evinizi kiraya verip daha uygun bir semte kirya çıkabilirsiniz (gerci kiracı kira ödemezse sizin için sıkıntı olabilir kamu mensubu olursa çok sıkıntı çıkacağını sanmam bir düşünün isterseniz)Merhaba kk üyeleri başlık bulamadığım için buraya yazıyorum uygun bir platform bulamasım yada gözden kaçırdım.iyki varsınız tüm şeffaflığıyla herkese destek oluyorsunuz.bende fikir almak istiyorum benden daha parlak düşünceleriniz olabilir belki deneyimleriniz.1000 lira nafaka alıyorum 2 çocuk ve kendim için.konut kredisini sağolsunlar ailem destek oluyorlar ama fazla 1 kuruş dahi destek olamıyorlar.2 çocuğum var küçük biri okula gidiyor.ailemden uzaktayım çocuklara bakanım yok ve çalışamıyorum.küçük çocuğumda sağlık problrmi olduğu için çalışamıyorum çalışsamda 2 çocuğa bakmak için baya para istiyorlar zaten çalıştığım bakıcıya gidicek biliyorum.neticeye varırsam 1000 lirayla hem faturalarım hemde mutfak masrafımı karşılamam gerekiyor.eşimden yeni ayrıldık. O planlamayı henüz yapamadım ama neler yapabilirim önerileriniz varmı.1000 lirayla geçinilirmi? Yada yöntemi varmı kasabileceğim dikkat etmem gereken püf noktaları ne bilim market pazar çarşı küçük çocuğum bezleniyor bez masrafıda var.neler önerirsiniz bana mutfakta yapabileceklerim püf noktaları ne biliyim alışverişte evde ekonomi olarak nelere dikkat edebilirim.bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.şartlar dahada zor biliyorum ama kasabildiğim kadar kasmam lazım.şimdiden teşekkür ederim paylaşımlarınız için fikirlerinize çok ihtiyacım var
Oturduğum evin kirası 1050 lira civarında komşum kiraya vermişlerdi.zaten ortalama bunun altında çok zor.bide çocuk okula gidiyor taşınma masrafı gitceğin yere evi uydurma perde uymaz vs depozito dediğiniz gibi verir vermez risk olur yerimden hiç oynamak istemiyorum açıkçası ailemdede fazla oda yok o yüzden gidemiyorum 2 çocuklaAllah yardımcımız
Allah yardımcınız olsun istanbuldasınız sanırım bulunduğunuz semtteki kira durumu nedir evinizi kiraya verip daha uygun bir semte kirya çıkabilirsiniz (gerci kiracı kira ödemezse sizin için sıkıntı olabilir kamu mensubu olursa çok sıkıntı çıkacağını sanmam bir düşünün isterseniz)
Oturduğum evin kirası 1050 lira civarında komşum kiraya vermişlerdi.zaten ortalama bunun altında çok zor.bide çocuk okula gidiyor taşınma masrafı gitceğin yere evi uydurma perde uymaz vs depozito dediğiniz gibi verir vermez risk olur yerimden hiç oynamak istemiyorum açıkçası ailemdede fazla oda yok o yüzden gidemiyorum 2 çocuklaAllah yardımcımız
Allah yardımcınız olsun istanbuldasınız sanırım bulunduğunuz semtteki kira durumu nedir evinizi kiraya verip daha uygun bir semte kirya çıkabilirsiniz (gerci kiracı kira ödemezse sizin için sıkıntı olabilir kamu mensubu olursa çok sıkıntı çıkacağını sanmam bir düşünün isterseniz)
evet onun altında da oturulacak ev bulamazsınız hani yarı yarıya fark eden bir meblağ olursa diye dedim istanbulda semtten semte çok fark ediyor, arkadaşların birisi yazmıştı apartman temizliği diye bulunduğunuz binanın yöneticisine durumu anlatın ve siz temizlemek istediğinizi söyleyin ya da sizi başka apartmana yönlendirsin ayda 300 400 gelir olur ki hiç azımsanacak bir tutar değil birde telefonda paket yapmasanız acil durumlar dışında arama yapmasanız oradan da 20 30 tl kalır aydaOturduğum evin kirası 1050 lira civarında komşum kiraya vermişlerdi.zaten ortalama bunun altında çok zor.bide çocuk okula gidiyor taşınma masrafı gitceğin yere evi uydurma perde uymaz vs depozito dediğiniz gibi verir vermez risk olur yerimden hiç oynamak istemiyorum açıkçası ailemdede fazla oda yok o yüzden gidemiyorum 2 çocukla
Allah razı olsun duanız kabul olsun.çocuklarım için onların sağlıklı beyin sağlığı yerindevbireyler yetiştirmek için uğraşcam okıtmak için uğraşcam.elimden ne geliyosa yapcam onları kimseye muhtaç etmiycem.önerilerinizide aldım uyguluycam tarhana çorbası evet çok bereketli oluyor içine birazda tel şehriye katıyorum.idarecetcem bakalım