- Konu Sahibi Goldenpanthera
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni kişiye geçtikmi
Anladım canım tamam. Duan neydi ben göremedimCanımGoldenpanthera duanı yaz dedi, bi daha giremedi, bugün benim için okuyorlar
Özelden yazmıştım paylaşması içinAnladım canım tamam. Duan neydi ben göremedim
Canım ismini söyleyecek misn bende okuyayım mademAllah’ın izniyle yuvamda huzur, sevgi saygı ve sağlıklı ve hayırlı bir evlat.. Hayırlısıyla bir ev alabilmek.. İşimde başarılı olabilmek..Kayınvalidem ve kayınpederime daimi ve maaşlı bir iş.. Babama bol bol sağlık.. Ve hepimizin gönlünden geçen hayırlı ne varsa nasip olması dileğimle
Canım nickinle niyet edip okudum Allah me muradın varsa verain inşallahAllah’ın izniyle yuvamda huzur, sevgi saygı ve sağlıklı ve hayırlı bir evlat.. Hayırlısıyla bir ev alabilmek.. İşimde başarılı olabilmek..Kayınvalidem ve kayınpederime daimi ve maaşlı bir iş.. Babama bol bol sağlık.. Ve hepimizin gönlünden geçen hayırlı ne varsa nasip olması dileğimle
Canım nickinle niyet edip okudum Allah me muradın varsa verain inşallah❤
Ben de okudum canım Allah kabul etsin inşallah muradını nasip etsinAmin canım Allah razı olsun![]()
Okudum bende Rabbim kabul etsin niyetini M MrsRedDua sırası M MrsRed te. Duası:Allah’ın izniyle yuvamda huzur, sevgi saygı ve sağlıklı ve hayırlı bir evlat.. Hayırlısıyla bir ev alabilmek.. İşimde başarılı olabilmek..Kayınvalidem ve kayınpederime daimi ve maaşlı bir iş.. Babama bol bol sağlık.. Ve hepimizin gönlünden geçen hayırlı ne varsa nasip olması dileğimle...
ferdaw
-Adel-
F FairyTale89
M MrsRed
@little bird
Sezinto
@Aomine Daiki
Minnoskafa
Aycoregi22
Geçmiş olsun canım umarım kötü bir durum yokturKızlar hastanedeyim eve geçince okuyacağım
Annem için canım benim küçük bir böbrek operasyonu geçirdi birazdan eve geçeceğim okurumGeçmiş olsun canım umarım kötü bir durum yoktur![]()