- 1 Mayıs 2019
- 702
- 702
- 103
- Konu Sahibi Goldenpanthera

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım-Adel- Okudum niyetin için. Rabbim niyetini yaşamanı nasip etsin canım
Okudum canım allah kabul etsin
Amin inşallah canım Allah razı olsun-Adel- için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah
90 adet Ya Fettah ya Rezzak 90 malikel mülk zül celâli vel ikram çektim.Hanımlar F FairyTale89 okumayacak onun yerine elbirliğiyle tamamlayalım hadi
10 ya Fettah ya Rezzak , 10 ya malikel mülk zül celâli vel ikram çektim
Ben herkesin yardımı olsun sevabını alsın herkes diye az okumuştum ama ağzına yüreğine sağlık90 adet Ya Fettah ya Rezzak 90 malikel mülk zül celâli vel ikram çektim.
Anlamıştım canım, ben de 40 diye okuyacağım diye niyetlendim farketmeden sayıyı geçtiğimden tamamlayayım dedim.Ben herkesin yardımı olsun sevabını alsın herkes diye az okumuştum ama ağzına yüreğine sağlık![]()
Bugün kime okuyoruz
ben okudum bugün allah duanı kabul etsin cnmBenden duamı istediGoldenpanthera , gönderdim ama sanırım müsait değil yayınlamadı henüz
ben okudum bugün allah duanı kabul etsin cnm
Bende okudum Canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahSağolasın canımAllah razı olsun ❤