- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
okudum allah duanızı kabul etsinGoldenpanthera Gecikme için kusura bakmayın arkadaşlar, müsait değildim.
Duam:
"Allahım, gönlüme göre hayırlı bir iş bulmayı ve işimde başarılı olmayı, kalıcı çalışmayı nasip eyle. Bu zor günlerde gönlümüze ferahlık ver, işlerimizi kolaylaştır. Sen bizim için hayırlı olanı bilirsin, bizi hayırlı olana yaklaştır, şer olandan uzaklaştır. Kazancımızı helalinden ver, az ise çoğal, çok ise bereketlendir.
Helal kazancımızla başta ailem olmak üzere ihityaç sahiplerine yardım etmeyi nasip eyle. Ailemin her türlü sorununda onların yanında olmayı onlara destek olmayı nasip eyle. İhtiyaç sahibi işsiz kullarına iş ver. Bu dua kardeşliğinde bir araya gelip dua eden, amin diyen kullarının da dualarını kabul eyle. Amin, amin amin."
Dua eden herkesten şimdiden Allah razı olsun.
Okudum Allah kabul etsin inşallahGoldenpanthera Gecikme için kusura bakmayın arkadaşlar, müsait değildim.
Duam:
"Allahım, gönlüme göre hayırlı bir iş bulmayı ve işimde başarılı olmayı, kalıcı çalışmayı nasip eyle. Bu zor günlerde gönlümüze ferahlık ver, işlerimizi kolaylaştır. Sen bizim için hayırlı olanı bilirsin, bizi hayırlı olana yaklaştır, şer olandan uzaklaştır. Kazancımızı helalinden ver, az ise çoğal, çok ise bereketlendir.
Helal kazancımızla başta ailem olmak üzere ihityaç sahiplerine yardım etmeyi nasip eyle. Ailemin her türlü sorununda onların yanında olmayı onlara destek olmayı nasip eyle. İhtiyaç sahibi işsiz kullarına iş ver. Bu dua kardeşliğinde bir araya gelip dua eden, amin diyen kullarının da dualarını kabul eyle. Amin, amin amin."
Ben okudum bile, Allah kabul etsin canımferdaw
Ben de okudum Allah tez zamanda kabil etsin inşallah
Okudum bende Allah kabul etsin
Nurgül arkadaşımız için okudum. Allah yardımcısı olsun
okudum allah duanızı kabul etsin
Allah razı olsun.Okudum Allah kabul etsin inşallah
Okudum, Allah kabul etsinGoldenpanthera Gecikme için kusura bakmayın arkadaşlar, müsait değildim.
Duam:
Canım ben okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Akşam okuyacağım inşallah canım
Hoşgeldin canım... grup yöneticimiz sana dönüş yapacaktırKızlar bende katılabilir miyim yeriniz varsa eğer ♥
Hoşbuldum çok teşekkür ederimHoşgeldin canım... grup yöneticimiz sana dönüş yapacaktır
Hoş geldin katılabilirsin, 2. Kişi (ferdaw) için sen de oku mademHoşbuldum çok teşekkür ederim ♥
Şimdi başlıyorum o zaman 100 tane ya Fettah ya Rezzak öyle değil miHoş geldin katılabilirsin, 2. Kişi (ferdaw) için sen de oku madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?