• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 mt kare evde kurutma makinesine yer yok!

Benim kurutma makinası olduğu yer de hafif yamukluk var , o kısma ayar çekmezsem sallanıyor buda makinanın dengesini bozuyor. Hiç sallanmaz değil yani.

Eski oturdugum evde kapali kucuk balkonda kuruluydu camasir makinem. Yikamiyordum silerek temizliyordum orayi, kapali oldugu icin sorun olmuyordu.

Tüh.
En pratik çözümdü.

Balkona koyma işini makinayı tanıyan biriyle görüşün.
Ortam belli bir sıcaklığın altına düşmeyecek gibi bir şeyler vardı sanırım.

Bu arada kurutma makinası sallanmaz ya.
Benimki çamaşır makinasına göre gürültülü, her saatte çalıştıramıyorum, ama sallanma yok.

Aynen :(

Evet, yarın ilk iş teknik servisle konuşayım diyorum ben de. Olmuyorsa hiç o kadar para verip almam.

Gürültü çok sorun olmaz balkonda da olsa. Sallanmada da kararsız kaldım şimdi valla...

Canım önce çok doğru bir karar kurutma makinası alma fikrin hele bebek olunca inanılmaz rahatlarsin...

Ama balkon olmaz gibi servis zaten uygun yer olmazsa calistirmiyor..

Sallanma olmuyor ama sesli bir çalışma şekli var ve bulunduğu ortamı bayağı ısıtıyor...

Uzatma hat olayı da sıkıntı yaratır çünkü direk prize takilsin arada uzatma kullanilmasin dendi servisden..
Salonda yok mu yerin yada koridorda falan bir yerin..

Evet hep evde kurutuyorum normalde de bebek olunca hem rutubet hem deterjan kokusu kesinlikle olmaz. Büyük rahatlık gerçekten.

Hımm anladım, dolap içi de hep ısına ısına ne olacak, o da var. İşte uzatma konusu da kafama takıldı...

Maalesef hiç yer yok, evde heryer dikdörtgen zaten, eşyalar dizi dizi ve tam oturuyor herşey...

canım bende 2 sene önce aldım çok güzel rahat bi makina ısı olayıda doğru bende dolap içine düşünüyordum ama servis geldiğinde kesinlikle dolap içine koymayın zararlı demişti bana

Anladım cnm, bu gidişle yatacak gibi...

Eğer bu makineler ısı veriyorsa bi tane de biz alalım, kış için benim odama koyabiliriz çünkü kışın inanılmaz soğuk oluyor odam, 1 yorgan+2 battaniye ya da bazen 2 yorgan+1 battaniye ile uyuyorum :KK57:

Hahah valla ya benim de bebek odası daha soğuk, bebiş sıcacık yatar...

Benim kurutma makinası olduğu yer de hafif yamukluk var , o kısma ayar çekmezsem sallanıyor buda makinanın dengesini bozuyor. Hiç sallanmaz değil yani.

Hiç bilemiyorum valla cnm en iyisi teknik servise sormak. Dolabın içinde sallanırsa olmaz tabi ki...

Ben mutfağa koydum makinemi. Fakat çok sıcak oluyor. Yaz günü felaket.kışın güzel. Mutfak balkonunun kapısı açık oluyor hep ve vantilatör koyuyorum etrafına. Kız kardeşim çamaşır makinesi üzerinde kullanıyor yıllardır.annemde.hiç bir sorun olmadı.

Kapağı açılınca çok pis bir koku bırakıyor odayı çok ısıtıyor nemlendiriyor ve içerdiği kurutma sisteminde giysiler sağlıklı şekilde kurumuyor, bebeğin giysileri için düşünüyorsan tekrar düşün.

Evet hep evde kurutuyorum normalde de bebek olunca hem rutubet hem deterjan kokusu kesinlikle olmaz. Büyük rahatlık gerçekten.

Hımm anladım, dolap içi de hep ısına ısına ne olacak, o da var. İşte uzatma konusu da kafama takıldı...

Maalesef hiç yer yok, evde heryer dikdörtgen zaten, eşyalar dizi dizi ve tam oturuyor herşey...

Balkonu kapattirabilirsin eğer şartların uygunsa...
Yada dolabı makineden geniş yaptırabilirsin.....
Tanidigimin dolap içinde de çalıştı sadece ağzını kapatmayin demisler....
Uzatma isinide iyi bir elektrikçiye hat çektirerek halledebilirsin...

En son olarakta alacağın markanın teknik servisini ara sor yardimci olurlar gelip bakarlarsa servis ücreti verirsin artık....

Balkonda yerde olsun, varsın balkonu yıkamasüpür-sil yetmezmi??ufak bi kilim at,bunun için uyku kaçarmi bee??uyuda dinlen

Yatak odamda da yer yok maalesef :KK43: Bilmiyordum sallandığını of ya :KK43:
sen benim alt komşum musun yoksa :KK66: şimdi canım sallanması her modelde olmuyor ama acayip Isı yayıyor. hatta bi arkadaşımın duş kabininin camı Tuzla buz oldu. elektriği de düşün çünkü mesela ben bu evde klima ve çamaşır makinesini aynı anda çalıştıramıyorum. hem çamaşır makinesi hem kurutma makinesi olan bi model bulup mutfağında çamaşır makinesinin yerini düşünebilirsin belki? ama iyi araştır bendeki model kurutmayı kullanmama kararı aldırdı bana. her model böyle değilmiş.

Ben mutfağa koydum makinemi. Fakat çok sıcak oluyor. Yaz günü felaket.kışın güzel. Mutfak balkonunun kapısı açık oluyor hep ve vantilatör koyuyorum etrafına. Kız kardeşim çamaşır makinesi üzerinde kullanıyor yıllardır.annemde.hiç bir sorun olmadı.

Hadi ya o derece sıcak diyorsun yani... Benim maşallah tüm beyaz eşyalar mutfakta dizi dizi. Çamaşır makinem de dahil. Bu yüzden ne çamaşır makinesinin üstü uyuyor ne de mutfak.

Back
X