- 1 Mart 2010
- 45.096
- 115.006
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurutma makinelerinin etrafında belli bi boşluk olması gerekiyormuş. İçindeki havayı rahat cıkarsın diye dolayısı ile dolap yapamazsınız beyaz esya yetkilisi söylemişti banaMerhaba arkadaşlar,
Bebek gelecek ve kurutma makinesi almayı düşünüyoruz. Üstü kapalı bir balkonum var ama çok çok ufak, çamaşır sığmıyor. Evim çok küçük değil ama şekil itibariyle asla hiçbiryere uymuyor, gece gece sinir oldum.
Uyabilecek tek yer bu küçük balkon. Balkonda kombi var. Şimdi ben kombinin elektrik tesisatının yanına elektrikçiye hat çektirerek kurutma makinesini de taksam, makineyi de pimapenden dolap yaptırıp içine koysam sıkıntı olur mu? Makine dolapta olmak zorunda çünkü balkonu yıkayamam başka türlü.
Tabi ki dolabın kapağını açık bırakacağım makine çalışırken.
Eki Görüntüle 1868071 Yada mutfağında bu tarz bi dolaptaysa böyle de yapabilirsin
Eki Görüntüle 1868070 Banyoda müsait yer varsa böyle bişey çok hoş olur..
O kokuyu biliyorum. :/ Cidden ağır oluyor.
Bir de söylemeyi unuttum. Makinede kurutma işleminden sonra pek yumuşatıcı kokusu kalmıyor.
Kurutma makinesi için yumuşatıcı mendiller var. Kurutma işlemi esnasında atıyorsun. Onlar daha iyi sonuç veriyor.
Ben bir iki kere kullandım. Sıvı yumuşatıcıdan daha ağır gelince kokusu bıraktım.
Kurutma makinesinin, kurutma işleminden ziyade en iyi yanları kıyafetlerin tüylerini müthiş bir şekilde toplaması ve ütüyü kolaylaştırması. Tişörtleri hiç ütülemiyorum bu sayede epeydir, dümdüz çıkıyor. Pantolonlardan da ince bir kat geçiyorum.
Bebek olduğu zaman epey işinize yarayacak. Bayağı zamandan tasarruf.
Su sacma salak evlere sinir oluyorum
Benim evimde öyle
Buyuk bi antrem var ama hic bir halta yaramiyo
Tum kapilar buraya acildigindan bi yere bise koyulmuyo egrelti duruyo.
Balkon mantikli yada banyoda camasir mak ust uste koyuyolar
Zarar verirmi tartarmi bilmem
Camasir makinesinin ustu uygun bir yukseklikteyse onun uzerine koyabilirsiniz. Gordugum cogu kisi oyle yapmisti.
Kurutma makinelerinin etrafında belli bi boşluk olması gerekiyormuş. İçindeki havayı rahat cıkarsın diye dolayısı ile dolap yapamazsınız beyaz esya yetkilisi söylemişti bana
Tüm mesajları okuyamadım ama kurutma makinaları iki tip üretiliyor. Hava soğutmalı ve su soğutmalı olarak. Yanlış bilmiyorsam hava soğutmalı olanları dolap vb. içine koymaman gerekiyor. Bu bilgiyi alırken teyit et istersen.
ben de çok araştırdım ve evime kocaman bir makine daha sokmak istemiyordum. Sonunda çözümü kurutmalı çamaşır makinası alarak buldum. Bu konuda çok problem yazılıyor ama iyi bir markanın, iyi bir ürününü aldığınızda optimum çözümü almış oluyorsunuz. Kurutma makinalarının tümü için bence sıkıntı temizlikleri ki bunu özel solüsyonları sayesinde hallediyorum.
Kurutma makinesi kapalı dolap içine koyulmuyor. Onun yerine balkonu kapattırıp balkonda açığa koyun. Balkon kapanırsa yıkama sorunu da olmaz, vileda ile silersiniz...
Hem evde yerinizde yokmuş, balkonun kapalı olması iyi olur ıvır zıvırı koymak açısından. Kurutma makinesi çalıştığı zamanlarda da ısıtır orayı ne güzel...
Anladım Can'ım o Zaman vazgeç bu Sevda'danÇok güzelmiş bunlar da yaa... Ama böyle evim olsa keşke... Mutfakta tezgahın altında duruyor, bulaşık makinesi gibi yani... Banyom da oldukça ufak![]()
Anladım Can'ım o Zaman vazgeç bu Sevda'dan
Zaten çamaşırlar gün ışığında kuruması gerekiyormuş onlara bile Güneş'in pozitif enerjisi yansıyormuş giydiğimizde elektriği alması içinbir uzmandan duymuştum.. Hatta kurutma makinesi elektrik veriyor çamaşırlar tekrar negatif yükle giyiliyor gibi konuşmalar yapmıştı
boşver gitsin
Yada durumun iyiyse bu makineni sat hem kurutma hem çamaşır makinesi olan İkisi bir arada makinelerden al![]()
Çok araştır kuzum annemin var çok pahalı aldırılar 1-2 kg anca kurutuyor.. Bide kurutma süresi çok uzun mesela 3,5 kg çamaşırı 4 saatte falan kurutuyor...Eheheh doğrudur, güneş gerçekten negatif enerjiyi çekiyor. Ama bebişin sağlığı için deterjan kokuları arasında onu tutamam. Evde kurutmayı bu yüzden istemiyorum. Yoksa normalde evde kurutuyorum, balkon çamaşır asmak için oldukça ufak. Açık alan olsa hiç almak istemem, isterse 3 günde kurusun. Ama evde kurutmak bebeğe zarar...
Evet tek çözümüm kurutmalı çamaşır makinesi, ona karar verdim ben de![]()
Kurutma makinasında bi kaçtane kurutma ayarı var nemli bırakılıp asılabilir yine güneşe sonuçta dışarda kurutma süresini kısaltırAnladım Can'ım o Zaman vazgeç bu Sevda'dan
Zaten çamaşırlar gün ışığında kuruması gerekiyormuş onlara bile Güneş'in pozitif enerjisi yansıyormuş giydiğimizde elektriği alması içinbir uzmandan duymuştum.. Hatta kurutma makinesi elektrik veriyor çamaşırlar tekrar negatif yükle giyiliyor gibi konuşmalar yapmıştı
boşver gitsin
Yada durumun iyiyse bu makineni sat hem kurutma hem çamaşır makinesi olan İkisi bir arada makinelerden al![]()
Evet rossmannda görmüştüm o mendilleri, belki ben de denerim. Güzel koku seviyorum çamaşırlarda ama ağır olmaması gerek. Çok da sorun değil tabi ki...
Evet o tüyleri toplaması ve ütü olayı çok çok iyi... Artık ihtiyaç bence kurutma...
Yer yokmuş.. Eve asıyormuş arkadaş...Kurutma makinasında bi kaçtane kurutma ayarı var nemli bırakılıp asılabilir yine güneşe sonuçta dışarda kurutma süresini kısaltır
Aynen dolap içi olayı da yattı. Benim de tek çözümüm bu olacak sanırım. Kurutmalı bir çamaşır makinesi almak...
Siz hangi markayı kullanıyorsunuz? O özel solüsyon ne oluyor?
QUOTE]
Ben Elektrolux aldım, zaten en çok önerilen ve memnun olunan makine o. hatta Almanya sitelerinden de araştırdım, orada bir üst modeli daha var, o da çok iyi ama Türkiye' ye gelmiyor. (not: Elektrolux, AEG yi satın aldı ve onun alt yapısını kullanıyor)
O temizleme ilacını da kurulum aşamasında servis teklif ediyor, almak istersen alıyorsun.