- 17 Eylül 2014
- 132
- 34
- 28
- 27
Zemin renginiz neydi ogrenebilirmiyim bende sizden cevap gelir gelmez formulunuzu uygulayacagimson olarak foto paylasiyorum umarim yardimci olmusumdur. bilgi saklama yok:)
Ben saclarimi gri yaptigimda almistim silver sampuan sonra renk degistirincede donem donem kullandim sayet platin degilse saclar ki platinse eger morumsu mavimsi degisik bi renk oluyo sac cirkin duruyo ama onun disinda hemen her rengin bakirligini kiriyo (dusun suan sacimi aciciyla actim bildigin turuncu bi kac gun dinlendirip boyayayim diye bekliyorum onun bile o cigligini aliyor)Kizlaf bu forumda ( bu baslikta degil ama) saci silver sampuanla yyikamakbakirligi aliyor diye okudum. Uygulayan var mi?
Ben saclarimi gri yaptigimda almistim silver sampuan sonra renk degistirincede donem donem kullandim sayet platin degilse saclar ki platinse eger morumsu mavimsi degisik bi renk oluyo sac cirkin duruyo ama onun disinda hemen her rengin bakirligini kiriyo (dusun suan sacimi aciciyla actim bildigin turuncu bi kac gun dinlendirip boyayayim diye bekliyorum onun bile o cigligini aliyor)
Evet kendim yaptim ama oncesinde saclarim platin sarıydı ve kuafor malzemeleri satan bir yerden koyu gri boya alip direkt boyadim yani sorunsuz bi islemdi acma vs evde yapmadim keza platine kadar evde acmak cok riskli bence (kendimi baz aliyorum cunku benim saclar orjinalde siyah dolayisiyla acmam en az 4parcada kontrollu yapilabiliyo)cevap icin cok tesekkurler! :) Tam sormayi istedigim kisisin sanirim saclarini griyi kendin mi yaptin acaba? Hangi boyayi kullanabilirim saclarimi gri yapmak icin cok merak ediyorum, cok arastirdim istedigim cevabi bulamadim
cak evde sac acicaksan kendim tecrube ettigim bi acici var bunun disinda diger acicilar hep sacimi yaktigindan iki kez kazidim kafami dolayisiyla deneye yanila buldugum bu acici var eger kendi rengin koyu degilse kolaylikla cok acik renklere ulasabilirsin ben bile siyahtan sariya donebiliyorum bu aciciyla resmi ekliyecegim insallah dosya eklenircevap icin cok tesekkurler! :) Tam sormayi istedigim kisisin sanirim saclarini griyi kendin mi yaptin acaba? Hangi boyayi kullanabilirim saclarimi gri yapmak icin cok merak ediyorum, cok arastirdim istedigim cevabi bulamadim
An
cak evde sac acicaksan kendim tecrube ettigim bi acici var bunun disinda diger acicilar hep sacimi yaktigindan iki kez kazidim kafami dolayisiyla deneye yanila buldugum bu acici var eger kendi rengin koyu degilse kolaylikla cok acik renklere ulasabilirsin ben bile siyahtan sariya donebiliyorum bu aciciyla resmi ekliyecegim insallah dosya eklenir
kullandigim gri boyanin markasini unuttum ole beyaz gbi gri degil koyu ama pek hos bi gri idi ancak bildigimiz markalardan degil ama en kisa zamanda bugun yarin ogrenip size bildiricem umarim istediginiz renk olur (bu arada rengi sacimda paylasmak isterdim ancak ben tesetturluyum o sebeple paylasamiyorum ama eminim cok hosunuza gidecek bi renk)cok tesekkurler kesinlikle bende ayni fikirdeyim. bne de bu aciciyi kullaniyorum hic yıpratmıyor. ama sadece saclarimin uclari acik sari. Cevap icin cok tesekkurler. cesaret aldim :) yapicam.
kullandigim gri boyanin markasini unuttum ole beyaz gbi gri degil koyu ama pek hos bi gri idi ancak bildigimiz markalardan degil ama en kisa zamanda bugun yarin ogrenip size bildiricem umarim istediginiz renk olur (bu arada rengi sacimda paylasmak isterdim ancak ben tesetturluyum o sebeple paylasamiyorum ama eminim cok hosunuza gidecek bi renk)
Bugun bende siparis verdim omega ismi boya markasinin bi marka sadece acik koyu tonlarinda gri uretiyor bildigim kadariyla nasipse yarin gelir bende size fotosunu atarim gorsel olarakta hangi urun bi fikriniz olur sampuanida yine ayni yerden aliyorum bi kuafor malzemeleri deposu aldigim yer siteleride var bildigim kadariyla ama tum malzemeleri sitede yok ben gidip aliyorum yada telfondan siparis veriyorum kargoyla geliyoAyy cok cok cok tesekkurler. Nevacolor olabilir mi acaba? Gümüş renk diye geciyor o markada gerci ama. Kesinlikle ben de zaten beyaz gibi acik bi gri istemiyorum. Istedigim renk koyu. Cok mutlu oldum simdi ya cok sagol. Aklina gelir gelmez yazarsan daha cok sevinirim. A bide son olarak silver sampuanini nereden aldin acaba? (sorularim tukenmek bilmedi)
Bugun bende siparis verdim omega ismi boya markasinin bi marka sadece acik koyu tonlarinda gri uretiyor bildigim kadariyla nasipse yarin gelir bende size fotosunu atarim gorsel olarakta hangi urun bi fikriniz olur sampuanida yine ayni yerden aliyorum bi kuafor malzemeleri deposu aldigim yer siteleride var bildigim kadariyla ama tum malzemeleri sitede yok ben gidip aliyorum yada telfondan siparis veriyorum kargoyla geliyo
Bugun bende siparis verdim omega ismi boya markasinin bi marka sadece acik koyu tonlarinda gri uretiyor bildigim kadariyla nasipse yarin gelir bende size fotosunu atarim gorsel olarakta hangi urun bi fikriniz olur sampuanida yine ayni yerden aliyorum bi kuafor malzemeleri deposu aldigim yer siteleride var bildigim kadariyla ama tum malzemeleri sitede yok ben gidip aliyorum yada telfondan siparis veriyorum kargoyla geliyo
Tatlim boya bu ancak elime ulasti ekleyebiliyorum renk hususunda fikir olmasi icin netten ben yaptigimda olusan rengi bulup ekleyeyim fikir olsun sanaBen de ariyip ordan alabilirim oyleyse. Siteyi yazabilir misin? Birde grinin tonu gibi bi ornek gosterebilir misin acaba? :)
Bu arada site ismi kuaforsepeti.com sitede olmayan urun icin ararsan eger yardimci olurlar saniyorum bu arada boyayi cektigim resim icin dosya eklenmiyor diyor ama aksam tekrar deneyecegim sac fotosundaki morlu yansimalari gormezsen bu tarz bi gri elde ediyorsun yani koyu griBen de ariyip ordan alabilirim oyleyse. Siteyi yazabilir misin? Birde grinin tonu gibi bi ornek gosterebilir misin acaba? :)
Bu arada site ismi kuaforsepeti.com sitede olmayan urun icin ararsan eger yardimci olurlar saniyorum bu arada boyayi cektigim resim icin dosya eklenmiyor diyor ama aksam tekrar deneyecegim sac fotosundaki morlu yansimalari gormezsen bu tarz bi gri elde ediyorsun yani koyu gri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?