tam bana göre bi topik olmuş, ben de geliim miiii?
ben 168 boyunda, 84.5 kiloyum. ağustos 2012 annesiyim, bu arada hala emziriyorum, o nedenle ciddi kalori kısıtlaması yapmıyorum, minnoşumun süte ihtiyacı varken diyet yapmak ona haksızlık olur gibi geliyo. bir de şok diyetler önce su kaybı sağlıyor, sonra da verilen kilolar hop diye alınıyor benim gördüğüm, yoksa ben de kafaya koyduum zaman ayda 4-5 kilo verebiliyorum, yaptım da yani, ama 1 sene sonra hoop eski kiloma çıktım.
doğum kiloma ulaşmama yarım kilo kaldı, ama kalan oburluk kilolarımdan nasıl kurtulacam bilemiyorum
asuman dediğin gibi ben de diyet gruplarına saramıyorum bi türlü, çünkü 3 kiloya filan üzülüyolar ya ozman diyorum e ben napıım, atıyım ozman kendimi aşağı.
üçün beşin lafımı olur diyorum, 30 kilodan bahsediyoz şurda
benim çok uzun yıllar kilom 58 di, sonra evlilik, masabaşı işi, bebek, sınavlar derrkeeen hep şiştim
ha sürekli yiyen bi insan da değilim ama hareketsizlik derdim. yürüyüş yapcak zamanım olmuyo
87 kiloyken başladım, 2.5 kilo verdm, sanırım 1 ayı geçmiş olmalı.
eksiklerim yürüyüş yapmıyorum ve az su içiyorum
ama diyet yapıyorum sayılmaz, sadece kahvaltıda az ekmek yiyorum, diğer öğünlerde yememeye çalışıyorum, bol salata ve yoğurt yemeye çalışıyorum
bi de çayımı kahvemi şekersiz içiyorum, biraz şeker atardım mutlaka
arada kendimi ödüllendiriyorum, 1 dilim pasta ya da kek yiyorum haftada bir mesela
böle böle 1 senede umarım 58 olamasam da 65 filan olurum
hadi hayırlısııı