100 kilo üstü hamile kalanlar, kalmak isteyenler

AsudeMeryem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
56
Puanlar
38
Merhaba arkadaşlar, 107 kiloyum, boyum 1.70 civarı. Yaşım 30 bu arada...Yaşlı sayılmam herhade Hikayem: evleneli 6 yıl olacak 29 Ekim'de. Maalesef 5 yıla yakın süre vajinusmus ve birbirini tetikleyen sebeplerden dolayı eşimle ilişkiye giremedik. Evlendiğimde 75 kilo civarındayken her geçen sene kilo aldım. Pko olduğumu öğrendiğimde çözüm aramak yerine daha çok stres yapıp daha çok kilo aldım. Dertler bitmez, önemli olan onlarla baş edebilmek, en az zararla çıkmak işin içinden. Bunu anladığımda çok geç oldu maalesef...
Geçen sene en son 113 kiloyu gördüm, diyetle ve gliforla 9 kilo vermiştim, biaz kilo verince adetim düzenli olmaya başladı. Üstelik vajinusmusu yeneli Ekim'de 1 yıl olacak. Maddi manevi yaşadığımız kötü şeyleri eşimle birbirimize sarılarak geride bırakmaya çalışıoruz. VE TABİ Kİ BEBEK İSTİYORUZ. Bu kiloyla hamile kalmak istemezdim ama daha çok vakit kaybetmek yerine kilo kaybederek gebe kalmayı tercih ediyorum. :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar, hikayemin devamını yazıyorum::: bu ay 15 gün soğan kürü uyguladım adet bitiminden itibaren, ardından 21 gün incir kürü uyguladım. Yumurtlamam 1 hafta geç, yani 21. günden sonra oldu. Şu an adetimin 41. günü ve ben hala adet olmadım. İnşallah psikolojik değildir yine. MAALESEF HER AY PSİKOLOJİK HAMİLEYİM gibi Bu gün test alıp yapacağım bakalım, hayırlısı...

Bu ay adet olsam da olmasam da üzülmemekte ve gebelikten korkmamakta kararlıyım. ALLAH HAYIRLI ZAMANSA VERİR ZATEN, HAYIRSIZSA DA DEMEKK Kİ ZAMANI VAR, biraz daha kilo vermem için mühlet tanıyacaktır belki de... Artık bu açıdan bakıyorum ve bilip bilmeden yorum yapanları takmamaya çalışıyrum...
Aynı durumları yaşayanlar varsa lütfen deneyimlerinizi paylaşın ki, UMUT OLUN BANA ve BENİM GİBİLERE. Çok teşekkürler şimdiden :)

Son düzenleme:
merhaba, tebrikler

Ben de destek olmak istedim size, umarım istediklerinize sağlıkla kavusursunuz. Ben de kilolu hamile kaldım, sizinki kadar değil ama yine de çoktu (84). doğumdan 1 sene sonra diyete başladım ve su anda 5 kilom kaldı sadece ideal kiloma (69 um su an). Toplamda 18 kilo verdim. 6 ayda. sizin kilonuz daha çok ama siz de benden hızlı verirsiniz, o nedenle bence bi taraftan da sağlıklı beslenenerek kilo vermeye çalışın, emin olun çok daha mutlu olacaksınız, hamileliğiniz de çok çok daha rahat geçer. Bebek olduktan sonra zaten zaman kalmıyor insana, bi de kiloyla uğraşmaşmazsınız benim gibi.

Merhaba AsudeMeryem ben de kilo problemi olan birisiyim üstelik kan pıhtılaşması rahatsızlığım da var 1 yıllık evliyim evlenmeden önce 89 kglardayken 1 yilda 103'ü gördüm. Çocuk da istiyorum. Kilomu tamamen verip hamile kalana kadar 1 yıl daha geçecek diye doktora gitmeden önce az bir diyet ve yürüyüşle 99a düştüm sonra diyetisyene gittim 28 mayistan bu yana 91 kiloya indim 1 aydir kan sulandirici igneleri vurmaya başladım geçen kaba taslak hesapladigim yumurtlama dönemimde calismalara başladık. Ama bu ay malesef adet oldum. Şimdi önümüzdeki ay için hem 88 kiloya düşmeyi hem de ovulasyon testlerinden yardım almayı düşünüyorum. Yalnız değilsiniz yani. Ama ister hamile olun ister olmayın ilk 3 ay kilo vermeye çalışın ne kadar verirsek o kadar kardır. Meyve porsiyonlarini bile abartmamak lazımmış. Allah yardımcımız olsun.

Mrb bnde evlendgmde 80dim 1senede 20 kilo aldm 4aydr bebk istiyorz fkt olmuyo bi turlu diyete basladm 2haftada 5kg verdm bnde glifora baasladm bnde bu kiloyu verp szn gbi bbegimi kucagima almk istiyorm glifor kilo vrmeye yardmcimi onu ogrenmk istyrm umarm isteyn herkes bbk sahibi olr

GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. gLİFOR pco İÇN JİNEKOLOG KONTROLÜNDE KULLANILIYOR İNSÜLİN DİRENCİ KIRILSIN DİYE. mUTLAKA KAN TESTİ VE DOKTOR TAVSİYESİYLE AL, KAFANA GÖRE ALMA BENCE... Çünkü böbrekleri çok yoruyor, mide bulantısı yapıyor. İyi tarafı ise iştahı kesmesi, tatlı şeylere karşı isteksizlik ve de kilo vermeye yardımcı olması...
Be de diyetisyene gittim geçen ay. 3 kg verdim. Şimdi Ramazan diyeti uyguluorum ama vücut kilo vermemeye karşı daha çok direnç gösteriyor uzun saatler aç ve susuz kalınca. Üstelik hareket de yok normalde olduğu gibi... Gene de devam edeceğim az d versem, bari midem küçülüyor. Çok yemek yiyen biri değilim ama maalesef kilo probleminden kurtulamaıyorum...

DESTEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR...
Dün akşam olmadan adet oldum, yaptığım kürler ve geç yumurtlama geciktirmiş anlaşılan. Oturdum ağladım Akşam eş dostla bir araya gelmek iyi geldi iftardan sonra...
Sonra düşündüm, üzülsem ne değişecek... Her yeni gün UMUT, her ay hayal kırıklığı olsa da ... demek ki böylesi hayırlıymış... Dış gebelik de olabilirdi...Daha büyük dertler vermesin ALLAH İnş.
İnsanların yorumları ve patavatsızlıkları olmasa zaten insan derdine daha kolay dayanır ki... ZOR OLAN, İNSANLARA SABRETMEK...
Diyete devam edeceğim inşallah, güzel olan çevremdekiler 107 kilo olduğumu blmeden 90 kilo var mısın diorlar, bu bana moral oluyor, Bir de 90'a insem tanıyamayacaklar galiba

Evet doktor tavsiyesyle basladm biraz mide bulntim var dediginz gbi istahim kesildi bnde vok yiyen bri degilm sanirm abur cubrdan aliyrm ama bu sefer kararlıym eylulde digunumz vr o zamana kdr incelmeliym hmde bbek icin 1tasta 2kus hesabi :)

Bende de pko vardı ve 95 kilo ile hamile kaldim. Yalnızca 4-5 kere denedik ve hemen tuttu Allah'a çok şükür. Şu an 6 aylık hamileyim. 106 kilo civarıyım. Yani canını sıkma, olacağı varsa oluyor. Galiba stres yapmamak gerek. Umursamayanların hemen oluyor çocuğu, hep böyle gördüm çevremde. Hakkında hayırlısı olsun.

Merhaba bende kilo problemi çeken biriyim Allah nasip ederse aşılama yaptiricam bende 8 yıllık evliyim malesef kendiliginden olmayacak anladım bende kilolu olup aşılama yaptiran var mı

tebrıkler cnm suan hamılesın gordugum kadarıyla nasıl hamıle kaldın.

merhaba herkese arkadaşlar bende kalmak istiyorum ama benim kilom çokkk ben yaşım geçsin istemiyorum. Troidi atlattım şu an sağlıklıyım ama kilom inanılmaz ne yapayım bilemedim diyetteyim zaten 3 kilo verdim şimdi önceleri kiloda veremiyordum şimdi 147 kiloyum destek verin ne olur hiç iyi değilim

Merhabalar hamile kaldınız mi acaba benimde kilo problemim var 88 kiloyu şu an doktora gittim yumurtaların çatlaması icon kilo ver dedi sonra çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalmadım şimdi diyet yapıyorum diyetisyenede gittim bebek te çok istiyorum ama olmadı işte kilo veremzsem olmuycak galiba hep öyle düşünüyorum ve moralim bozuluyor

Ben 109 kilo ile hamile kaldım 115 kilo ile 9 ayı tamamladım ilk bebişimde şimdi yine 110. Kiloyum Şuan hamile kalamıyorum ikinciyi istiyorum herşey takdir ilahi yiyecek ekmeği olan dünyaya geliyor canınızı sıkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…