- Emoji Skoru
- 56
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi AsudeMeryem
-
Arkadaşlar, hikayemin devamını yazıyorum::: bu ay 15 gün soğan kürü uyguladım adet bitiminden itibaren, ardından 21 gün incir kürü uyguladım. Yumurtlamam 1 hafta geç, yani 21. günden sonra oldu. Şu an adetimin 41. günü ve ben hala adet olmadım. İnşallah psikolojik değildir yine. MAALESEF HER AY PSİKOLOJİK HAMİLEYİM gibiBu gün test alıp yapacağım bakalım, hayırlısı...
Bu ay adet olsam da olmasam da üzülmemekte ve gebelikten korkmamakta kararlıyım. ALLAH HAYIRLI ZAMANSA VERİR ZATEN, HAYIRSIZSA DA DEMEKK Kİ ZAMANI VAR, biraz daha kilo vermem için mühlet tanıyacaktır belki de... Artık bu açıdan bakıyorum ve bilip bilmeden yorum yapanları takmamaya çalışıyrum...
Aynı durumları yaşayanlar varsa lütfen deneyimlerinizi paylaşın ki, UMUT OLUN BANA ve BENİM GİBİLERE. Çok teşekkürler şimdiden :)
Merhaba arkadaşlar, 107 kiloyum, boyum 1.70 civarı. Yaşım 30 bu arada...Yaşlı sayılmam herhadeHikayem: evleneli 6 yıl olacak 29 Ekim'de. Maalesef 5 yıla yakın süre vajinusmus ve birbirini tetikleyen sebeplerden dolayı eşimle ilişkiye giremedik. Evlendiğimde 75 kilo civarındayken her geçen sene kilo aldım. Pko olduğumu öğrendiğimde çözüm aramak yerine daha çok stres yapıp daha çok kilo aldım. Dertler bitmez, önemli olan onlarla baş edebilmek, en az zararla çıkmak işin içinden. Bunu anladığımda çok geç oldu maalesef...
Geçen sene en son 113 kiloyu gördüm, diyetle ve gliforla 9 kilo vermiştim, biaz kilo verince adetim düzenli olmaya başladı. Üstelik vajinusmusu yeneli Ekim'de 1 yıl olacak. Maddi manevi yaşadığımız kötü şeyleri eşimle birbirimize sarılarak geride bırakmaya çalışıoruz. VE TABİ Kİ BEBEK İSTİYORUZ. Bu kiloyla hamile kalmak istemezdim ama daha çok vakit kaybetmek yerine kilo kaybederek gebe kalmayı tercih ediyorum. :)
Mrb bnde evlendgmde 80dim 1senede 20 kilo aldm 4aydr bebk istiyorz fkt olmuyo bi turlu diyete basladm 2haftada 5kg verdm bnde glifora baasladm bnde bu kiloyu verp szn gbi bbegimi kucagima almk istiyorm glifor kilo vrmeye yardmcimi onu ogrenmk istyrm umarm isteyn herkes bbk sahibi olr
GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. gLİFOR pco İÇN JİNEKOLOG KONTROLÜNDE KULLANILIYOR İNSÜLİN DİRENCİ KIRILSIN DİYE. mUTLAKA KAN TESTİ VE DOKTOR TAVSİYESİYLE AL, KAFANA GÖRE ALMA BENCE... Çünkü böbrekleri çok yoruyor, mide bulantısı yapıyor. İyi tarafı ise iştahı kesmesi, tatlı şeylere karşı isteksizlik ve de kilo vermeye yardımcı olması...
Be de diyetisyene gittim geçen ay. 3 kg verdim. Şimdi Ramazan diyeti uyguluorum ama vücut kilo vermemeye karşı daha çok direnç gösteriyor uzun saatler aç ve susuz kalınca. Üstelik hareket de yok normalde olduğu gibi... Gene de devam edeceğim az d versem, bari midem küçülüyor. Çok yemek yiyen biri değilim ama maalesef kilo probleminden kurtulamaıyorum...
tebrıkler cnm suan hamılesın gordugum kadarıyla nasıl hamıle kaldın.Merhaba arkadaşlar, 107 kiloyum, boyum 1.70 civarı. Yaşım 30 bu arada...Yaşlı sayılmam herhadeHikayem: evleneli 6 yıl olacak 29 Ekim'de. Maalesef 5 yıla yakın süre vajinusmus ve birbirini tetikleyen sebeplerden dolayı eşimle ilişkiye giremedik. Evlendiğimde 75 kilo civarındayken her geçen sene kilo aldım. Pko olduğumu öğrendiğimde çözüm aramak yerine daha çok stres yapıp daha çok kilo aldım. Dertler bitmez, önemli olan onlarla baş edebilmek, en az zararla çıkmak işin içinden. Bunu anladığımda çok geç oldu maalesef...
Geçen sene en son 113 kiloyu gördüm, diyetle ve gliforla 9 kilo vermiştim, biaz kilo verince adetim düzenli olmaya başladı. Üstelik vajinusmusu yeneli Ekim'de 1 yıl olacak. Maddi manevi yaşadığımız kötü şeyleri eşimle birbirimize sarılarak geride bırakmaya çalışıoruz. VE TABİ Kİ BEBEK İSTİYORUZ. Bu kiloyla hamile kalmak istemezdim ama daha çok vakit kaybetmek yerine kilo kaybederek gebe kalmayı tercih ediyorum. :)
Merhabalar hamile kaldınız mi acaba benimde kilo problemim var 88 kiloyu şu an doktora gittim yumurtaların çatlaması icon kilo ver dedi sonra çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalmadım şimdi diyet yapıyorum diyetisyenede gittim bebek te çok istiyorum ama olmadı işte kilo veremzsem olmuycak galiba hep öyle düşünüyorum ve moralim bozuluyorMerhaba arkadaşlar, 107 kiloyum, boyum 1.70 civarı. Yaşım 30 bu arada...Yaşlı sayılmam herhadeHikayem: evleneli 6 yıl olacak 29 Ekim'de. Maalesef 5 yıla yakın süre vajinusmus ve birbirini tetikleyen sebeplerden dolayı eşimle ilişkiye giremedik. Evlendiğimde 75 kilo civarındayken her geçen sene kilo aldım. Pko olduğumu öğrendiğimde çözüm aramak yerine daha çok stres yapıp daha çok kilo aldım. Dertler bitmez, önemli olan onlarla baş edebilmek, en az zararla çıkmak işin içinden. Bunu anladığımda çok geç oldu maalesef...
Ben 109 kilo ile hamile kaldım 115 kilo ile 9 ayı tamamladım ilk bebişimde şimdi yine 110. Kiloyum Şuan hamile kalamıyorum ikinciyi istiyorum herşey takdir ilahi yiyecek ekmeği olan dünyaya geliyor canınızı sıkmayınMerhabalar hamile kaldınız mi acaba benimde kilo problemim var 88 kiloyu şu an doktora gittim yumurtaların çatlaması icon kilo ver dedi sonra çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalmadım şimdi diyet yapıyorum diyetisyenede gittim bebek te çok istiyorum ama olmadı işte kilo veremzsem olmuycak galiba hep öyle düşünüyorum ve moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?