- Emoji Skoru
- 56
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi AsudeMeryem
Merhaba arkadaşlar, 107 kiloyum, boyum 1.70 civarı. Yaşım 30 bu arada...Yaşlı sayılmam herhade
Hikayem: evleneli 6 yıl olacak 29 Ekim'de. Maalesef 5 yıla yakın süre vajinusmus ve birbirini tetikleyen sebeplerden dolayı eşimle ilişkiye giremedik. Evlendiğimde 75 kilo civarındayken her geçen sene kilo aldım. Pko olduğumu öğrendiğimde çözüm aramak yerine daha çok stres yapıp daha çok kilo aldım. Dertler bitmez, önemli olan onlarla baş edebilmek, en az zararla çıkmak işin içinden. Bunu anladığımda çok geç oldu maalesef...
Geçen sene en son 113 kiloyu gördüm, diyetle ve gliforla 9 kilo vermiştim, biaz kilo verince adetim düzenli olmaya başladı. Üstelik vajinusmusu yeneli Ekim'de 1 yıl olacak. Maddi manevi yaşadığımız kötü şeyleri eşimle birbirimize sarılarak geride bırakmaya çalışıoruz. VE TABİ Kİ BEBEK İSTİYORUZ. Bu kiloyla hamile kalmak istemezdim ama daha çok vakit kaybetmek yerine kilo kaybederek gebe kalmayı tercih ediyorum. :)
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Geçen sene en son 113 kiloyu gördüm, diyetle ve gliforla 9 kilo vermiştim, biaz kilo verince adetim düzenli olmaya başladı. Üstelik vajinusmusu yeneli Ekim'de 1 yıl olacak. Maddi manevi yaşadığımız kötü şeyleri eşimle birbirimize sarılarak geride bırakmaya çalışıoruz. VE TABİ Kİ BEBEK İSTİYORUZ. Bu kiloyla hamile kalmak istemezdim ama daha çok vakit kaybetmek yerine kilo kaybederek gebe kalmayı tercih ediyorum. :)
Son düzenleme: