%100 hareketsiz spermle tüp bebekte başarılı olan var mı? lütfen :((

Çok teşekkür ederim bizim de anlayamadigimiz neden kaynaklandığı zaten bu sıkıntı veriyo Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah tutunur bebeklerin canım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallah

Ne yazık ki aynı sorunu bende yaşıyorum. 2 farklı merkezde yapılan ICS denemesine rağmen döllenme gerçekleşmiyor.
Yumurtalar kalitei diyorlar. Eşindeki morfoloji nedeniyle olmuyor dediler.

İlkinde 9 yumurta - ikincisinde 7 yumurtanın hiç biri döllenmedi. İkincisinde calsıyum iyonofer di galiba onuda denediler. Ne yaptıysak dediler olmadı.

Son gittiğimiz merkez 10-15 milyon spermimiz olmasına rağmen eşimden tese ile sperm alıp öyle deneme yapma önerisinde bulundu.

Bende ne yapacağımı bilmiyorum. Bir kaç doktor yazısında bununda bir çare olmadığını okudum ve bu fikride beklemeye aldım.

Ankara da bir hastanede gen artı galiba orda elektro şok diyorlar. Bu konuda bilgi almak istiyorum ben ama trabzondan Ankara ya gitmekte çok zor geliyor. Çalışıyorum eşimde izin lamıyor . ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.

çare bulan varsa buraya yazarsa bende çok memnun olacağım. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…