%100 Doğal taşlardan ürünler

esc_

kaan'ım canım oğlum
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
669
7
Arkadaşlar tamamen orjinal doğal taşlar kullanarak takılar hazırlıyorum. Uzun bir süredir doğal taşlar konusuyla ilgileniyorum. Bu konuda açtığım bir web sitesi de mevcut. Kendinize en uygun taşı okuyarak bulabilirsiniz:

Taşlara olan ilgim yıllardır migren sorunu olan ve hemen her gün ilaç içen eşimin ametist sayesinde ağrılarından kurtulmasından sonra daha da arttı.

Herkesin üzerinde taşıması gereken taşlar farklı olduğundan ürünleri hazırlarken sizden bazı bilgileri isteyip size özel ve başka kimsede olamayacak tasarıma sahip takılar hazırlamaya çalışıyorum. İşin zorluğuna ve yoğunluğa göre takıları hazırlama sürem ve fiyatlar değişiklik gösterebiliyor.

Aşağıda hazırladığım üzüm salkımı kolye ucu %100 inci ve ametist kullanılarak el emeğiyle hazırlanmıştır. Örnek olsun diye yazıyorum bu tasarımın fiyatı 45 TL dir. Siz isterseniz kendi istediğiniz bir tasarımı hangi taşlarla istediğinizi bana yazıp hazırlamamı isteyebilirsiniz.

İnci ve Ametistten yapılmış üzüm salkımı modeli:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…