• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

%100 detoks dıyetı duzeltme :)

ben simdi yapiyorum onceden nohut islamamistim
dudukluye ilk once nohutuk koydum 15 dk kadar kaynattim ,sonra havasini alip mercimekleri attim 20 dk kaynattim ,simdi bekliyorum ,birazdan bulgur aticam yine az pisince tamma olur
ama onceden nohut islanirsa hepsini bi katip pisirebilinir

evet ben oyle yaptım hepsı bır pişti...sunda mamamı ıcıyorum :)...

ben cok duzenli yapiyorum diyemem ,aslinda her hafta yapiyorum ama hergun degil bazen haftada bazen ,tabi en az saat yapiyorum
evet vucut baya sikilasiyo spporla ,ben ozellikle kollarimdan anliyorum

ben cok duzenli yapiyorum diyemem ,aslinda her hafta yapiyorum ama hergun degil bazen haftada bazen ,tabi en az saat yapiyorum
evet vucut baya sikilasiyo spporla ,ben ozellikle kollarimdan anliyorum

kesinlikle kollardan,gomleklerımı zor cıkartıyodum artık pıtt dıye cıkıyo...olsun haftada 3 gun zaten en fazla step cok agır cunku...hergun spor zor tabıkıde....calışıyomusunuz piki

yasemincim içmesi kolay bi karışımmı böyle karışımlar pek bana göre olmuyor çünkü...
kötükedihüso
evettt bana gore cok kolay soguk soguk ayran ıctıgınızı dusunun tabı ayran sevıyorsanız...kesınlkle ıcıne kekık nane de koyunca ımm super ama dedıgım gıbı zevk meselesı :) ayrıca dıytısyen verdıgı ıcın rahatlıkla uygulayın tamamen vucudu temızleme detoks :) şok dıyet hıcccc deıl....kolay gelsınnn :)

saol cnm nohutu ıslattım bu akşam haşlayacağım yarın içmeye başlayayım 2 gün sonra görüşürüz
opuyorumnanaktan

banada sorarsanız tadı mükemmel cacık içiyorum gibi geliyo bana baharat bile atmadım içine
yasemin yanlız ben hazır ayranlarla yaptım bi sorun olurmu ki ?
bide nohutumu çok haşlayamamışım ama bu akşam ciddi şekilde öğrendiğim için yarınki daha bilgili olucak

banada sorarsanız tadı mükemmel cacık içiyorum gibi geliyo bana baharat bile atmadım içine
yasemin yanlız ben hazır ayranlarla yaptım bi sorun olurmu ki ?
bide nohutumu çok haşlayamamışım ama bu akşam ciddi şekilde öğrendiğim için yarınki daha bilgili olucak

oo afıyet lsun ne guzell..bende hazır ayranla yapıyorum hıcbır sorun olmaz canımm

aceba icine tatdlandirici atsam o olurmuki :) :)
amma soru sordum haa
cunku birazdan bahceye gitcez cay demlicez ,sayida hayatta sekersiz icemem ya hic icmicem yada tatlandiriciyla iccem

bende yarın denıyecegım
yesıl cayı sekersız cok severı kahvaltı fazla bıle yumurta tok tutar zatı:)
tek tedırgınlıgım ozı symp bılır full spor yapıyorum
acaba bu besınle yorgun dusmemmı
7 km kosuyorum kosu bandındda sabah 30 dk egsersız 300 mekık
artı yuruyusler spora ara verıyımmı acaba?

bende yarın denıyecegım
yesıl cayı sekersız cok severı kahvaltı fazla bıle yumurta tok tutar zatı:)
tek tedırgınlıgım ozı symp bılır full spor yapıyorum
acaba bu besınle yorgun dusmemmı
7 km kosuyorum kosu bandındda sabah 30 dk egsersız 300 mekık
artı yuruyusler spora ara verıyımmı acaba?

supersınnn kılolu degılsındır bence ama detoks ıcın bıle yapmak gerek tabıkı :) bence yorgun düşmezsın cunku fecı tok tutuyor :)

eh denıcem bakalım yarın sonucları yazarım :))
herkese kolay gele paylasımın ıcn tesekkurler

Bende yarın diyete başlıyordum zaten.bu konu kilitliyken okumuştum ama yapamadım.yaırn başlicam.2 günde 2 kilo hemde yağlardan süper.ben bunu 1 hafta denesem 7 kilo yağlardanmı verrim şimdi yanii..ben 1 ayda 7 kilo vermeyi düşünüyordum.ayy 1 haftada versem ne güzel olur.böyle yapılabilir dimi yoksa sadece ayda 1 kez mi?bide gün boyu sadece 2 saatte 1 bunumu içicez başka hiçbişi yok iyi dayanabilirim heralde.bende 61 kiloyum ve 52 falan olmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yarın diyete başlıyordum zaten.bu konu kilitliyken okumuştum ama yapamadım.yaırn başlicam.2 günde 2 kilo hemde yağlardan süper.ben bunu 1 hafta denesem 7 kilo yağlardanmı verrim şimdi yanii..ben 1 ayda 7 kilo vermeyi düşünüyordum.ayy 1 haftada versem ne güzel olur.böyle yapılabilir dimi yoksa sadece ayda 1 kez mi?bide gün boyu sadece 2 saatte 1 bunumu içicez başka hiçbişi yok iyi dayanabilirim heralde.bende 61 kiloyum ve 52 falan olmak istiyorum.

hayır kılıtlı olan konuda belırtmıstım aman dıkkat baska hıcbırsey yenılmeyecek sabah kahvaltıdan sonra 2 saatte bır ayran ıcılecek gunde 6 keze tamamlıyoruz dıyebılırız en son aksam 21 veya 22 de son ayran ıcılecek bır corba kasesı :) ayrıca obez ısenız ayda 2 kez degılsenız ayda 1 kez yapmalısınız(dıyetısyen tabırı).... :) aman dıkkat bu sadece vucudu arındırma temızleme dıyetıdır :) oyuzden dıkkat :) optummm...sorulara acıgım :)

Son düzenleme:
Back
X