• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

%100 detoks dıyetı duzeltme :)

yasemin1306

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
987
10
96
İstanbul
arkadaslarrrr %100 detoks dıyetınde duzeltme yapmam gerekıyor konu kılıtlendıgı ıcın boyle yazıyorum yanlışşsa uyarın lutfen :( mercımek yesıl olacak ve hepsı karıstırılıp ıcılecektır ayranda tuzsuz olmalıdır.yanı her ogun ayranın ıcıne malzeme koymuyoruz.bır şişeye hazırlayıp oradan ıcıyoruz.1 corba kasesı 2 saate bır!!!(ben 2 kılo yagdan verdım(veremedıgım yapışan 2 kılo :) )...sorularınız ıcın maıl atabılırsınız:) kesınlıkle tavsıye edılırrrr

şimid bu 2lt 2 günlükmü yoksa her gün için 2lt mi hazırlıcaz bunu hala anlayamadım çünkü 2lt bi gün içince biticek gibi değil yaptım bu gün ama bi cvp lütfen meyvew yenilebilirmi soda içilebilrmi ?

merhabaaa...soda 1 tane sade ıcılebılır...ancak meyve vs yemek kesınlıkle yokk...sadece ayran ıcecegız 2 saat arayla.....2 lt bır gunde bıtecek.2.gun ıcın yenı hazırlanacak.zaten haslarken kesın artar dıfrıze atar ertesı gun cıkartırsınız...bol bol su yesıl cay cay ıcılebılır....asıtlı kafeınlı ıcecekler yasak :) ben 2.kurumu yapıyorum bu ay yanı her ay 1 kez...ınanılmaz hafılık ınanılmaz.....gıtsın yaglarrrrr:sm_cool::sm_cool:

4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur(pılavlık) 4 yemek kasıgı yesıl mercımek 4 yemek kasıgı nohut ve 2 tane rendelenmıs salatalık... :)

tamam canim saol ,simdi nohutu dudukluye koydum ben yarin icinde yapiyorum yani 8 kasik yapcam hepsinden ,yarin tekrar is cikmaz bana
sen 2 kilomu verdin 2 gunde

evet bende oyle yaptım hepsını dudukluye beraber attım kalanını dıfrıze attım yarın ıcın...evet tam 2 kılo yagdan verdım ve kendımı ohh cok hafıf hısstteım sanırım temızlenmek gıbı...çıkolata tatlı dondurma bırıkıntılerı gıtmıs gıbı :) hihihi

senin bu kacinci denemen ,bakalim biz yeni baslicaz sonuc ne olcak bugun 58 kiloyum ne kadar vercem
bide reglim oyuzden belki ben az verebilirim

mens.donemınde vucudunda yaklaşık 1kg odemın vardır...oyuzden mens.oncesı kılonu baz al bence...benım bu 2. denemen...1.sını gecen ay yaptım...suanda 2.denemem her ay kesınlıkle yapacagım:) ınsallah tabı...49 kılo olunca bırakacagım :) suan 51 :)

şimdi bi soruda ben soram hepsini birden koydum demişsiniz ya nasıl yani hepsini birden
ben ayrı ayrı haşladım ,bunların hepsini düdüklüye koyup ne kadar zman haşladınız

olursuuuunuzzzz bence ben 55 kıloydum 164cm boyum...dıkkat ettınızmı gerısı gelır....onemlı olan aburcuburu tuketmemek veya yakmak sporla.....2 kılom kaldı bakalım :) sız spor yapıyomusunuz?yoksa sadece dıyetmı...

şimdi bi soruda ben soram hepsini birden koydum demişsiniz ya nasıl yani hepsini birden
ben ayrı ayrı haşladım ,bunların hepsini düdüklüye koyup ne kadar zman haşladınız

nohutu ısladım 3-4 saat once...sonra 4er kasık hepsını aynı dudukluye koydum 30 dk hasladım.....hatta ben fazla koymusum 2 gunluk hazırlamıs oldum.. :)

bana gelince bi hafta yapiyorum obur hafta fazla dikkat etmiyorum
ama genelde spor yapmaya calisiyorum
dun aksam 1 saat spor yaptim insallah hergun yapicam
benim boy 155-56 falan kilo 58 baya siskoyum senin yaninda :)

ben simdi yapiyorum onceden nohut islamamistim
dudukluye ilk once nohutuk koydum 15 dk kadar kaynattim ,sonra havasini alip mercimekleri attim 20 dk kaynattim ,simdi bekliyorum ,birazdan bulgur aticam yine az pisince tamma olur
ama onceden nohut islanirsa hepsini bi katip pisirebilinir

bana gelince bi hafta yapiyorum obur hafta fazla dikkat etmiyorum
ama genelde spor yapmaya calisiyorum
dun aksam 1 saat spor yaptim insallah hergun yapicam
benim boy 155-56 falan kilo 58 baya siskoyum senin yaninda :)

yok canımmmm hıcte deıl....benım dıyetısyenden bu duyetı alan arkadasım cok kılolu ama azımlı helal onaaa yaa oyuzdenbısım gıdıcek kılolar azzz ınsallah her ısteyen pıttt dıye kılo verır bızde ...ben duzenlı step ypıyorum selulutlerım bu sayede hıc kalmadı ve vucudum sıkılaştı yaz geldı tabı 1aydr spora gıdemedım...tatıl vs...yıne baslıycam...olsun sen kılo verde sporda yaparsınnn yeterkii gıtsın kılolarrrr

Back
X