ama bu sadece 2 faktor ılk denıze gırıldıgınde esmer tenlı degılsenız kesın kavrulursunuz...bugday tenlıyım ama 30 faktorde bıle canım acıyo..bunu kullanmak ıcın bıkac kez koruyucuyla guneslenmek gerek.
Yazını gördükten 2 gün sonra bu yağla Bim' de karşılaştık şans eseri son bi tane kalmştı hemen aldım 1 hafta tatildeydim sürdüğümde babam pehlivan gbi olmşsun parlıyosun çok dediharika bi bronzluk sağladı sinemcim teşkkürler canım bu arada aşırı beyaz tenliyim 30 faktör korumalı kremi yarım saat önce sürüp üzerine srdüm bunu ilk gün biraz yandım acıdı falan ama soyulmadım çok güzel bi bronzluk var kaydirigubbakcemile3
Kızlarr ben aşırı şekilde bronz ten hastasıyım yazın heryolu deniyorum kola sürmeler,yağ sürmeler,güneş kremleri...Bu yaz ''Nivea Aceite Solar Oleo Solar'' yazan bi güneş yağı aldım şans eseri aman Allahım resmen hayran kaldım.Sürdüğüm anda güneş altında nasıl bir bronzluk ve parlaklık oluyo anlatamam hem suratınızda vücudunuzla yakın ölçüde bronzlaşıyo kızarmadan.Bundan sonra favorim bu hep bunu kullanıcam.Gerçekten deneyin sürdüğünüz andan itibaren farkı görüceksiniz kumsaldaki herkes teninize hayran kalır valla benim tenim altın rengide bronz ten olur ya öyle olmuştu bana herkes ne kadar güzel bronzlaşmışsın yaaaa falan diyerek iç geçiriyodu ve çokta ucuz kesinlikle tek geçerim !!! opuyorumnanaktan
Nivea Aceite Solar Oleo Solar hakkında yorumlar - Nivea Aceite Solar Oleo Solar bigi bakın bu sayfada da aynı yorum var birileri birilerinden çalmışlarmı yoksa bana mı öyle geldi
Benim gördüğümde buydu Eki Görüntüle 225947
Sinemcim hangisi senin kullandığıun ?
Bu arada bir şey söylemek istiyorum. Muhakak her konuda o konuyu sabote eden çok bilmiş havalarına giren birileri muhakak çıkıyor. Deneyimini paylaşıyorsun, hemen muhalif yorumlar, aşağılayıcı ya çok bilmişlik kibirli haller. Bunun maalesef kimse önüne geçemiyor. O yüzden konu sahipleri o yorumları görmezden gelmeleri en doğrusu.... Bende öyle yapıyorum. Bir konu açıyorum aman bu muydu ben biliyorumda şöylede böyle de.. Sanki biz bir icat yaptık onu söylüyoruz. Elbette ben biliyorsam Dünyadada kaç kişi biliyordur. Bu konu başlıkları yardım amaçlı ve BİLMEYENLER için açılıyor.
ben kötü amaçla söylemedim zaten tabiki bir çok kişi beğenmiş olabilir.eğer verdiğim linke tıklasaydın ne demek istediğimi anlardın.kelimesi kelimesine noktasına virgülüne kadar aynı yorum demek istedim.ha belki o sitede bu arkadaşın yorumunu çalmışlardır o da olabilir ama birileri orjinal değil yani bu çok belli bu kadarda birebir aynı yorum olabilirmi
Benim gördüğümde buydu Eki Görüntüle 225947
Sinemcim hangisi senin kullandığıun ?
Bu arada bir şey söylemek istiyorum. Muhakak her konuda o konuyu sabote eden çok bilmiş havalarına giren birileri muhakak çıkıyor. Deneyimini paylaşıyorsun, hemen muhalif yorumlar, aşağılayıcı ya çok bilmişlik kibirli haller. Bunun maalesef kimse önüne geçemiyor. O yüzden konu sahipleri o yorumları görmezden gelmeleri en doğrusu.... Bende öyle yapıyorum. Bir konu açıyorum aman bu muydu ben biliyorumda şöylede böyle de.. Sanki biz bir icat yaptık onu söylüyoruz. Elbette ben biliyorsam Dünyadada kaç kişi biliyordur. Bu konu başlıkları yardım amaçlı ve BİLMEYENLER için açılıyor.