Güneş Kremleri %100 Bronz Ten İçin;

Güneş kremleri, bronzlaşma
bende siparis vericem internetten bu yaz antalyaya gidiyorum sürer sürer yatarim günesin altina :KK70: insallah sende gösterdigi etkiyi bendede gösterir cnm ben beyaz tenliyim hep bronz olmak istemisimdir solaryuma giderdim önceden ama sagliksiz oldugu icin biraktimm..2008 yazin alanyada hicbirsey kullanmadan yattim günese kararmak icin ama kizardim ve soyuldum tatilim burnumdan gelmisti :KK43:

''Nivea Aceite Solar Oleo Solar'' bunu google'a verdim cnm ama bir sonuc bulamadim:S

Canım benimkinin üstünde öyle yazıyor bende internetten göremedim ama Nivea oleo solar ve Nivea Aceite Solar var ayrı ayrı olarak internette benmki ikisnin birleşimi sanırım bilemiyorumbilmiyorumkismile

Bu arkadaş yazdıklarını , diğer yorumlarını kelimesi kelimesine virgülüne kadar başka bir siteye de yazmış. 58 msj olduğum için link gösteremiyorum =(

Son düzenleme:
Şişesi ne renk_ nasıl bir biçimi var yazabilirmisin bide oleo değil aleo die çkıo hep..birde tam fiyatı :KK70:

Bu arkadaş yazdıklarını , diğer yorumlarını kelimesi kelimesine virgülüne kadar başka bir siteye de yazmış. 58 msj olduğum için link gösteremiyorum =(

Kim yazmış!? Ben sadece bu sitede yazıyorum başa biri kopyaladıysa bilememmmm:enbuyukkk: Evet gördüm şimdi onu yazan ben değilim kızlar hemde o sitede gösterildiği gibi bi sprey değil tarif ettiğim şey.bildiğiniz güneş yağı.sprey değil.

Son düzenleme:
Deneyen beğenen kullansın beğenmeyen almasın kullanmasın.Lise son öğrencisiyim niveayla bi ilgim yok:eek:lmaz:

http://www.vimjo.com/urun/nivea-sun-aceite-solar-oleo-solar-spf-2.aspx?ttype=Properties#pt

ürün bu sanırım değilmi?

bu linkte ürünün resmide fiyatıda var
arkadaşlar nivea başlı başlına bi marka biliyorsunuz ,burda konuyu açan arkadaşın reklam amaçlı paylaştığını düşünmüyorum ,nivea ürünlerini satın alabileceğimiz birçok satış noktası var.
benim merak ettiğim bu ürün güneşli havalardamı uygulanınca bronzluk sağlıyor yoksa herhangi bir mevsimdede uygulayabiliyormuyuz.

http://www.vimjo.com/urun/nivea-sun-aceite-solar-oleo-solar-spf-2.aspx?ttype=Properties#pt

ürün bu sanırım değilmi?

bu linkte ürünün resmide fiyatıda var
arkadaşlar nivea başlı başlına bi marka biliyorsunuz ,burda konuyu açan arkadaşın reklam amaçlı paylaştığını düşünmüyorum ,nivea ürünlerini satın alabileceğimiz birçok satış noktası var.
benim merak ettiğim bu ürün güneşli havalardamı uygulanınca bronzluk sağlıyor yoksa herhangi bir mevsimdede uygulayabiliyormuyuz.

Evet ürün bu.Sadece güneşli havalarda canım.Zaten sürdüğün an tenin parlıyo ve çok güzel bronzluk sağlıyo benim çok hoşumu gidiyo herkeste çok beğeniyo.Niveanın reklama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum dediğin gibi küçük bi marka değil.Niveanın diğer bronz güneş yağlarını kullanmadım şans eseri bunu aldım ve beğendim.opuyorumnanaktan

Kızlar ben bugün yine aldım büyük bi alışveriş merkezinden 24 ytl.

bende bulamadım sanırım heryerde yok CADIARZU neyse bulursam ve kullanırsam yorumlarımı yazacağım şekerlerim :icecream:

Sevindim canlarım memnun kalıcaksınız kullandıktan sonra yorumlarını paylaşırsınızzz zemuszemus

X