Güneş Kremleri %100 Bronz Ten İçin;

Güneş kremleri, bronzlaşma
evet ben bu ürünü bu hafta kullandım hiçde öle denildiği gibi güzel bi bronzluk yaratmadı aksine heryerım şişti koruyucu kullandığım halde kıpkırmızı oldum hiç bi işe yaramıyor sadece reklam ....bildiğiniz ürünlerden şaşmayın benim gibi böle reklamlara mağruz kalmayın:çok üzgünüm:

ama bu sadece 2 faktor ılk denıze gırıldıgınde esmer tenlı degılsenız kesın kavrulursunuz...bugday tenlıyım ama 30 faktorde bıle canım acıyo..bunu kullanmak ıcın bıkac kez koruyucuyla guneslenmek gerek.

ama bu sadece 2 faktor ılk denıze gırıldıgınde esmer tenlı degılsenız kesın kavrulursunuz...bugday tenlıyım ama 30 faktorde bıle canım acıyo..bunu kullanmak ıcın bıkac kez koruyucuyla guneslenmek gerek.

Aynen katılıyorum....beyaz tenlilere uygun olmaz...vallahi istakoz oluruz...dediğiniz gibi 30 korumalıda bile mahvoluyorum....Belki iyice atlattıktan sonra kalıcı olsun diye kullanabilriz...Eylülde falan :)))))

Ben hala daha kullanıyorum ve çok güzel bronzlaştım hiç kızarmadan ve yine hiç soyulmadım.Buğday tenliyim ve herkes gerçekten nasıl yandın yaa falan diyolar ben beğendim ve paylaşmak istedim.reklam kokan bir hareket yok 17 yasında lise öğrencisiyim niveanın reklamı benim ne işime??

3.aydan beri tatilde misin? Sinem90 kapkara olmuşsundur :KK66:

bende tatile çıkacam bugün güneş yağı bakıcam bunada bakayım

hee bi de bişi sormak istiyorum

Sinem90 Hakkında
İşte ben :)
...
Medeni Durumunuz
Bekar
Meslek
Öğrenci
Eğitim Durumunuz
Yüksek Lisans
Yaşadığınız Yer
Ankara

lise öğrencisiyim 17 yaşındayım demişsinde eğitim durumunu profilinde yanlış seçmişsin haberin olsun

tatilde değil yazlıktayım canım!! Kullanıyorum çokta memnunum beğendim ve paylaşmak istedim herkesde soruyo bronzlaşmak isteyen çok kişi olduğu için paylaştım.Beğenen kullanır beğenmeyen beğenmedim ben der ve kullanmaz,almaz.Benim profilimde ne seçtiğimde kimseyi ilgilendirmez kendimle ilgli açık bilgiler vermek zorunda değilim.

Yazını gördükten 2 gün sonra bu yağla Bim' de karşılaştık şans eseri son bi tane kalmştı hemen aldım 1 hafta tatildeydim sürdüğümde babam pehlivan gbi olmşsun parlıyosun çok dedi :KK70: harika bi bronzluk sağladı sinemcim teşkkürler canım bu arada aşırı beyaz tenliyim 30 faktör korumalı kremi yarım saat önce sürüp üzerine srdüm bunu ilk gün biraz yandım acıdı falan ama soyulmadım çok güzel bi bronzluk var :-) kaydirigubbakcemile3

Yazını gördükten 2 gün sonra bu yağla Bim' de karşılaştık şans eseri son bi tane kalmştı hemen aldım 1 hafta tatildeydim sürdüğümde babam pehlivan gbi olmşsun parlıyosun çok dedi :KK70: harika bi bronzluk sağladı sinemcim teşkkürler canım bu arada aşırı beyaz tenliyim 30 faktör korumalı kremi yarım saat önce sürüp üzerine srdüm bunu ilk gün biraz yandım acıdı falan ama soyulmadım çok güzel bi bronzluk var :-) kaydirigubbakcemile3

Evet tatlım sürdüğünde çok güzel parlıyo:) Rica ederim canım sende de etkili olduğuna sevindimmzemuszemus

Niveanın buna benzer ürününü bende kullandım altın bronzluğu veriyordu çok güzeldi. Bu kadar üzerinize gelinmesini anlamadım. Bu ürünüde bulabilirsem bu yaz denicem. Ben beyaz tenliyim. İlk günler güneş kremi sürüp çıkıyorum sonra bronzlaştırıcı sürüyorum. İlk günler koruyucu sürmezsem çok yanıyorum.

$Bdeeptanningoil.png

kızlar bu mu bahsettiğiniz ürün....

ben gittim tam bunu aldım elime fiyatı 20 civarıydı kasaya geldim şöle tekrra güneş ürünleri reyonuna bakarken gözüme garnier iliştiki geçen senelerde hep onu kullanıyordum.fiyatı 10 tl ye indirmişlerdi bende aman dedim o kadar fark yazık garnier aldım:)

Kızlarr ben aşırı şekilde bronz ten hastasıyım yazın heryolu deniyorum kola sürmeler,yağ sürmeler,güneş kremleri...Bu yaz ''Nivea Aceite Solar Oleo Solar'' yazan bi güneş yağı aldım şans eseri aman Allahım resmen hayran kaldım.Sürdüğüm anda güneş altında nasıl bir bronzluk ve parlaklık oluyo anlatamam hem suratınızda vücudunuzla yakın ölçüde bronzlaşıyo kızarmadan.Bundan sonra favorim bu hep bunu kullanıcam.Gerçekten deneyin sürdüğünüz andan itibaren farkı görüceksiniz kumsaldaki herkes teninize hayran kalır valla benim tenim altın rengide bronz ten olur ya öyle olmuştu bana herkes ne kadar güzel bronzlaşmışsın yaaaa falan diyerek iç geçiriyodu ve çokta ucuz kesinlikle tek geçerim !!! opuyorumnanaktan

senin yazdığını okuduktan sonra nerdeyse Bütün heryerde bu ürünü aradım bulamadım. Sonra niveanın başka bir ürününü aldım. ama o kadar etkili değil. Sonra kıytırık bir bakkala girdim bir baktım ürün tam karşımda. Eşimde almam diye inat etti :KK43: Bu ürünüm bitsin hemen alacağım.

Benim gördüğümde buydu $Bnivea-aceite-solar.jpg

Sinemcim hangisi senin kullandığıun ?

Bu arada bir şey söylemek istiyorum. Muhakak her konuda o konuyu sabote eden çok bilmiş havalarına giren birileri muhakak çıkıyor. Deneyimini paylaşıyorsun, hemen muhalif yorumlar, aşağılayıcı ya çok bilmişlik kibirli haller. Bunun maalesef kimse önüne geçemiyor. O yüzden konu sahipleri o yorumları görmezden gelmeleri en doğrusu.... Bende öyle yapıyorum. Bir konu açıyorum aman bu muydu ben biliyorumda şöylede böyle de.. Sanki biz bir icat yaptık onu söylüyoruz. Elbette ben biliyorsam Dünyadada kaç kişi biliyordur. Bu konu başlıkları yardım amaçlı ve BİLMEYENLER için açılıyor.

Benim gördüğümde buydu Eki Görüntüle 225947

Bu arada bir şey söylemek istiyorum. Muhakak her konuda o konuyu sabote eden çok bilmiş havalarına giren birileri muhakak çıkıyor. Deneyimini paylaşıyorsun, hemen muhalif yorumlar, aşağılayıcı ya çok bilmişlik kibirli haller. Bunun maalesef kimse önüne geçemiyor. O yüzden konu sahipleri o yorumları görmezden gelmeleri en doğrusu.... Bende öyle yapıyorum. Bir konu açıyorum aman bu muydu ben biliyorumda şöylede böyle de.. Sanki biz bir icat yaptık onu söylüyoruz. Elbette ben biliyorsam Dünyadada kaç kişi biliyordur. Bu konu başlıkları yardım amaçlı ve BİLMEYENLER için açılıyor.

ben kötü amaçla söylemedim zaten tabiki bir çok kişi beğenmiş olabilir.eğer verdiğim linke tıklasaydın ne demek istediğimi anlardın.kelimesi kelimesine noktasına virgülüne kadar aynı yorum demek istedim.ha belki o sitede bu arkadaşın yorumunu çalmışlardır o da olabilir ama birileri orjinal değil yani bu çok belli bu kadarda birebir aynı yorum olabilirmi:KK19:

ben kötü amaçla söylemedim zaten tabiki bir çok kişi beğenmiş olabilir.eğer verdiğim linke tıklasaydın ne demek istediğimi anlardın.kelimesi kelimesine noktasına virgülüne kadar aynı yorum demek istedim.ha belki o sitede bu arkadaşın yorumunu çalmışlardır o da olabilir ama birileri orjinal değil yani bu çok belli bu kadarda birebir aynı yorum olabilirmi:KK19:

Evet yorumumu aynen almışlar neden yaptıklarını bende anlamadım:26: Bu sene kullanamadım kızlar bu ürünü hiçbirşey sürmeden bronzlastm bu senede ama bundaki tatlı bronzluğu vermedi..

Benim gördüğümde buydu Eki Görüntüle 225947

Evet buydu sanırım gecen yıl kullandım bende bu sene alamadım.Tşkkürler canım yorumun için doğru diyosun.

X