Güneş Kremleri %100 Bronz Ten İçin;

Güneş kremleri, bronzlaşma

Sinem90

Alla Pulla Salla Yolla((:
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
202
1
Kızlarr ben aşırı şekilde bronz ten hastasıyım yazın heryolu deniyorum kola sürmeler,yağ sürmeler,güneş kremleri...Bu yaz ''Nivea Aceite Solar Oleo Solar'' yazan bi güneş yağı aldım şans eseri aman Allahım resmen hayran kaldım.Sürdüğüm anda güneş altında nasıl bir bronzluk ve parlaklık oluyo anlatamam hem suratınızda vücudunuzla yakın ölçüde bronzlaşıyo kızarmadan.Bundan sonra favorim bu hep bunu kullanıcam.Gerçekten deneyin sürdüğünüz andan itibaren farkı görüceksiniz kumsaldaki herkes teninize hayran kalır valla benim tenim altın rengide bronz ten olur ya öyle olmuştu bana herkes ne kadar güzel bronzlaşmışsın yaaaa falan diyerek iç geçiriyodu ve çokta ucuz kesinlikle tek geçerim !!! opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler canım.Ben de bronz ten seviyorum fakat cola falan hiç bana göre değil...
Bu yaz deneyeceğim ben de unutmazsam...opuyorumnanaktan

Türkiye de bulabiliriz sanırım ya da nereden temin edebiliriz?

Son düzenleme:
Canım yaa ben ilk önce kızarırım bronzlaşmadan önce bunu da mutlaka deneyeceğim.
Ben kızarmadan bronzlaşmak istiyorummmboshayallersmile

Ben hiç kızarmadım şekerim.Ben kozmetikciden almıştım yanlış hatırlamıyosam:) Fiyatı 20 milyon civarı. Ama gerçekten deneyin derim mükemmel bi sonuç herkes benim o yağdan kullanmaya başlamıştı bitirmesinler diye saklıyodum:kedi:kaydirigubbakcemile3

Ben hiç kızarmadım şekerim.Ben kozmetikciden almıştım yanlış hatırlamıyosam:) Fiyatı 20 milyon civarı. Ama gerçekten deneyin derim mükemmel bi sonuç herkes benim o yağdan kullanmaya başlamıştı bitirmesinler diye saklıyodum:kedi:kaydirigubbakcemile3

Peki diğer kremlerde kızarıyormuydun bronzlaşmadan önce
Bu kremin özelliğimi kızarmadan bronzlaştırmak
Birde nerden hangi kozmetikçiden aldın şekerimmm

Ben buğday tenliyim normalde de kızarmıyodum zaten vücudum bronz oluyodu fakat suratım kırmızı oluyodu bu sene suratıma da sürdüm inanın suratım hiç kızarmadı direk bronzlaştı vücudumla hiç ayırt etmedi.Bide önceki seneler hep vücudum soyulurdu çünkü koruyucu krem kullanmıyorumm hemen bronzlaşmak için bu sene hiç soyulmadım.Bütün kozmetikcilerde var sanırım canım marketlerde de oluyo bu tarz şeler bundan var mı bilmiyorum ama bi bakın derim.Ben yazlığın ordan aldığım için isim falan bilmiyorum çok büyük biyer değildi çünkübilmiyorumkismile

alıcam ınsallah tesekkurler cnım.bende bronz delısıyım solaryumdan cıkmıyodum ama cldım maf oldu pul pul oldu resmen. bunu mutlaka denıcemzemuszemus

Evt cnm faktörsüz 2 faktör.Ben hiç koruyucu kullanmadım vücuduma direk bunu sürdüm yüzüme de çok az miktarda nivea nın 12 faktörlük güneş kremini sürdüm yedirdim 2 dakka sonrada bu bronzlaştırı yağını sürdüm ki nolur nolmaz diye ama yüzüm çok güzel oldu.Bronz olcam diye bronz makyaj yapıyodum anca hiç makyaj yapmadan makyajlı gibi duruyodu yaz gelsede yapsam diye heycanla bekliyorum şimdizemuszemus

tam adının bu olduğundan emin misin canım?
nette böyle bi ürün görünmüyo sitesinde de yok

Canım şuan karşımda duruyo odamda evt aldığımın adı bu.Resim yükleyebilsem koyucam resmini çekip ama 100 mesajın dolması gerekiomş yüklemem için.Nivea aceite solar yazıp bakabilirsin şekerim ona çok benziyo hatta aynısı diyebilirim ama benimkinin yanında Aceite solar oleo solar yazıo 2si birden yani.Sadece aceite solar da var sadece oleo solar da var.Benimki birleşik ama bende nette göremedim aynısını ama bunlarda çok benziyo onabilmiyorumkismile

sinem yasın cok genc heralde dıkkat et canım gunes gecıcı vadede guzellık saglıyor ama ılerıde kırısrırıyor bu yaglarla beraber ıyı bır koruyucu kullanmayı ıhmal etme anladıfım kadarıyla guneste cok kalıyosun

Doğru diyosun canım.Evet güneşte 3-4 saat yatarım en az öğlen gidip güneş gidene kadr duruyorum ama bronz teni de çok seviyorum yaa sadece yüzüme hafif koruyucu sürüyorum.Hele öğlen güneşi çok zararlı ama en çokda öğlen güneşi yakıyo Bronzlukdan vazgeçemem hele de bu yağı bulduktan sonra herkes bayıldı tenime canımbilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Koruyucu olduğu zamanda iyi yanmıyorumki şekerim ben 2 günde kopkoyu oluyorum böyle :kedi:

Koruyucu olduğu zamanda iyi yanmıyorumki şekerim ben 2 günde kopkoyu oluyorum böyle :kedi:

sengözlerimebaksanab 2 günse göz yumarız kuzu =)fazlasına izin yok baksempatiksalakcinni
deniycem canım, ben hep kakao yağı sürerdim marmara nın sarı kutuda satılanlrını çok memnundum, seninkini de deniyelimhihoyyyt

Kakao yağını bende kullandım başlarda şekerim bronz oldum gerçekten güzel bi şekilde ama bunu kullanınca şu hep özendiğimiz bronz ten den oldum herkes soruyodu nasıl karardın böyle yaaa falan die ahh ahhboshayallersmile

Yağlı bi krem ama asla sivilce yapmadı tatlım hergün denize giren biriyim hergün sürdüm doğal olarak ama sivilce falan yapmadı yüzünde de rahatça kullanabilrsin yani.

X