- 27 Haziran 2008
- 7.737
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar elma sirkesinden sonra şimdide %100 bitkisel sebze meyve atık arındırıcı çıktı...Henüz kullanmadım ama mantıklı geldi...
Sizlerinde bilgilenmesini istredim..Kullanan varsada tavsiyelerini tecrübelerini yazsınn sevgiler..a.s.
para tuzağı bunlar
migrosta 15 tl fiyatı var
şmdiye kadar kullandıkta öldük mü?
sirkeli suya atarım
HErkesin fikrine saygılıyım
ama ben kımyasal olan bi urunle kımyasal artıkları arındırmayı yeterınce saglıklı bulmuyorum.
:1closedeyes:
ben öğrenci evinde kalırken bi arkadaş vardı çok hassastı doktoru ona kırmızı haplar vermişti suya atıyordu
suda çözülünce kırmızı bi renk veriodu suya meyve ve sebzeleri yıkıyordu aynı bu exir gibi ama 3-4 tl lik bi ilaçtı ismini ne yazıkki hatırlamıyorum bende eczaneye sormayı düşünüyorum hamileyim çünkü ve gıdaları
kullanılmamış süngerle yıkıyorum tedirginlikten
o ilacı bana doktor ayaklarım çok terlediği için dezenfektan olarak vermişti ama prospektüsünde okumuştum sebze-meyve temizliğinde kullanılır vs die hatta çok şaşırmıştım kaydirigubbakcemile3
hah ta kendisi ismini hatırlıyorsanız bana özel msj atarmsınız?
exsirin sahibinin röportajı vardı geçen
teyzesi kanser olmuş doktor yiyeceklerdeki kalıntılardan demiş
ar ge de sirkenin ne kadar arındırdığına dair araştırma yaptırmış ve görmüş ki çok da önemli bir arınma sağlamıyor sirke
o halde ne arındırır diye araştırma yapmışlar gıda mühendisliğiyle birlikte ve ortaya exsir çıkmış
yüzde yüz arındırıyormuş patentini de almışlar ve yüzde yüz doğal ürünlerden
ben aldım hafta sonu ve kullanıyoruz
2 litre suya bir kapak koyup 3-4 dakika kadar içinde yeşillikler ya da meyveleri falan bekletip iyice yıkayıp kurutuyoruz
artık gönül rahatlığıyla yiyoruz